Ribbat linne

 

… Och så är värmen tillbaka! Jag som har längtat efter lite mer höstiga looks får snällt vänta på kyligare tider. Istället blev det ett ribbat linne Twist & Tango, kjol från & Other Stories och klackar från Flattered.

Img 1860.jpg

Det är så roligt att få jobba med Sascha. Nu har hon varit hos mig i ett år och vi har hittat vad jag trivs i. Kvinnligt, klassiskt och väldigt lite trend. Jag har nog alltid gillat den stilen men kanske inte riktigt vågat fullt ut för att det känts lite tantigt. Men Sascha är så bra på att twista allt så att det fortfarande känns ungt (eller ungt och ungt, ni förstår). Stilikonen jag inspireras mest av är Meghan Markle, jag älskar hennes outfits. Sedan Sascha började har jag gått i klackar i princip varje dag året runt, det har resulterat i att mina fötter reagerar när jag går helt platt. Fötterna trivs bättre i en vinkel. Jag vet inte hur bra det är för fötterna kanske hehe men jag älskar klackar! Feminin power.

Img 1852.jpg

Nu har jag precis kommit tillbaka från en snabblunch på en halvtimma med Isolina. Vi klämde in det. Nu väntar ett möte med det nya accessoar-bolaget Hermine Hold. Vi har en superduktig VD på plats och idag får jag se final touch på all art work från vår byrå. Spännande. Efter det ska jag faktiskt iväg och kika på ett hus innan förskolehämtning… Vid fem blir det middag med vänner och allas barn. Underbar onsdag – trots sömnbristen. Jag visste ju att energin skulle komma tillbaka!

 1. Du har en jättefin stil som klär dig. Jag är som du, gillar klassiskt och bryr mig inte ett skvatt om trender.

  Gissar att det är Hagstigen du ska kolla på? 🙂

   1. Ja såklart 🙂 missade att det inte var sjötomt men det är det säkert. Blir spännande att se vad hon flyttar till i framtiden.

 2. Numera tituleras hon Meghan, hertiginna av Sussex, inte Meghan Markle. Men du kanske är tjenis med henne, vad vet jag.

 3. Kan du inte göra ett inlägg där du tipsar om ”vårdad kontorsklädsel” och hur du ser på saken? Börjar ett nytt jobb med den klädkoden och behöver inspo. Tycker att du är en stor inspiration för mig!

 4. Nyfiken på dina bästa tips på appar! Vilka kan du inte leva utan? Både på jobbet och privat. Mest nyfiken på sådana som hjälper dig att strukturera ditt liv, känner att jag behöver lite tips gällande det 🙂

  1. Ja precis! Som tex när man är hemma behöver man ju inte gå i klackar, då är det ju bra att passa på att gå ”platt” så hälsenorna får sträcka ut sig. Och isabella gillar ju dessutom att träna och lyfta tungt, då är det bra med långa hälsenor så att man kommer ner i knäböj och liknande.

   1. Men HERREGUD. Är det någon som är *tröttsam* är det du, låt berith vara och fundera lite på hur du bemöter folk. Tråkmåns.

 5. Åh din stylist har verkligen lyckats så bra, jättefina kläder, alltid.
  Och klackar är något jag önskar att jag kunde orka gå i mer men orkar inte. Får för ont i fötterna tillslut.
  Men shit du är så fin i stilen tycker jag.

   1. Klart jag vet vad det betyder, men du verkar inte förstå att det är en ordlek med ordet flat? Det började ju som ett ballerinaföretag.

   1. Dagens skratt! Folk har alltså missat ordleken flattered/flats och sitter och skrattar åt de som har koll… 🤦🏻‍♀️

 6. Tycker att din stil är jättesnygg! Och att den verkligen är klassisk men samtidigt modern. Den passar dig perfekt! 🙂

 7. Hej,
  Jag undrar varför inläggen publicera exempelvis 13:08, 21:08 och så vidare? Finns där en tanke av just publicera 8 min in i en timme?

  1. Man lägger publiceringarna vid de tider då man enligt sina analysverktyg kommit fram till att man får flest läsaren realtid. Sen kan man ju fråga sig varför det är just 08 och inte 06 eller 07!?

 8. Hej! Hur ser du på alla flygresor du, och majoriteten av alla influencers, gör ur miljösynvinkel? Skulle vara spännande att höra hur du tänker kring detta, om det är något du reflekterat över.

  1. Vilket tjatade det är om Bellas flygresor hela tiden. Hur tycker ni att man ska resa effektivt om man inte flyger? Eller man ska inte resa och träffa nya människor och se nya platser? Jag bara undrar?!

  2. Ur miljösynvinkel krävs det större åtgärder än att Isabella och några influencers reser med flyg. Semestrar du själv enbart inrikes och åker tåg/elbil om du ska längre sträckor? Berätta! Kom gärna med dina tips! 🙂

   1. Hoppar in i er diskussion.

    Nej det ”räcker” absolut inte. Men de kallar sig ju just influenecers… Influence = ”the capacity to have an effect on the character, development, or behaviour of someone or something, or the effect itself.” Känner inte BB som tar på sig denna ”titel” något som helst ansvar att påverka och inspirera till hållbarhet och miljötänkande?! Tycker jag är anmärkningsvärt. Tråkigt. Slösigt.

    Och jag har flugit en handfull gånger i mitt 30åriga liv, ja, men nej, jag drar inte till Thailand tur och retur bara för att. Jag har åkt nattågen genom Sverige otaliga gånger, även om flyget är snabbare, så ja, jag väljer oftast tåg till längre resor trots tidsförlusten det innebär. Jag semestrar väldigt mycket inrikes, och även en del lokalt, semestra i sin egen närhet är underskattat. 🙂 Cyklar de kilometer jag har till jobbet. Och till vem det nu var som kommebterade ovan: Träffat ändå nya människor och upplever deras kulturer, genom Internet, inte direkt som att man är isolerad för att man inte reser flera gånger om året. Dessutom handlar inte t.ex. i detta fall Blondinbellas resande om att uppleva och utvecklas, hon stannar ju bara på hotellet enligt henne själv!)

    Har tagit flyget på ett par semestrar, även jag, genom åren… Och kommer att göra igen. Men jag har detta i åtanke, och jag gör det inte i samma utsträckning, och gör även annat för att minska mina avtryck så att säga. Så mitt samvete känns rätt rent på den fronten tbh. Inte perfekt, men gör fasen så mycket mer än många andra (som dessutom skulle kunna göra sååå mycket mer skillnad på riktigt än mig!).

 9. Så snyggt att klä upp en ordinär kjol med klackar och snygg väska, jag skulle behöva din stylist känner jag. Vad kul att titta på hus ♥️. Hälsningar Åsa

 10. ”Feminine power”… – att tvinga på sina fötter klackar till den grad att fötterna sedan vantrivs i sin naturliga vinkel? Nah…

 11. Och DU är min stora inspirationskälla när det kommer till kläder! Din stil är helt galet snygg och passar dig perfekt. Följer inte heller trender då dessa enligt mig oftast inte ens är snygga.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..