Sista dagen

Jag läste era kommentarer igår om att inte slänga desserter. Min första tanken blev ”men desserterna äts ju upp” 🙂 Det har verkligen varit noll måttlighet här. Igår så åkte vi till en vingård som heter Hiruzta. Den låg 15 minuter bort med taxi från stadskärnan. Där kunde man dricka deras vin och äta helt fantastisk mat.

Så vackert!

Vi åt paprikor med tonfisk, ostron, räkor, sea bream och så desserter. Vi har tagit in chokladfondanten alla luncher och middagar för att jämföra. Har ni följt min instagram så såg ni att deras var bäst! Även denna ostkaka var gudomlig. Min favorit-efterrätt här borta har dock varit en brioche med mjölk och bränt socker på. Helt sjukt gott. Jag drömde om den inatt.

Om ni spanar in noga ser ni att jag har en annan röd klänning på mig. Jag råkade nämligen spilla rejält över mig och ringde till hotellet och bad de buda min andra röda klänning. Livet är för kort för att sitta på en resturang helt nerspilld och inte trivas.

Vi började lunchen två och var klara vid sex, när vi kom hem blev det häng på terassen i kvällssolen. Vi har vänt lite på dygnet (somna 03, upp tolv!) så igår beställde vi roomservice vid 22 och försökte somna vid 01. Klockan stod på 07.00. På finare hotell kan man be personalen om hjälp att packa upp och pack ner väskan. Väldigt smidigt.

Nu väntar en hemresa. Som vanligt när jag ska flyga hem och hämta barnen tar saknaden nästa över så att jag mår illa. Det är som att jag kan stänga av den (sa hejdå till de i onsdags) men så idag kommer allt. Heinz ketchup-saknad. Men nu väntar en vecka tillsammans och imorgon jobb och förskola. Jag är så redo!

 1. L skriver:

  Du borde absolut prova VeVe i Köpenhamn! helvegetarisk supergourmet-upplevelse! 15 smårätter som gränsar till konstverk.

 2. Annie skriver:

  Ni som klagar på att Isabella slösar mycket naturresurser på sitt resande/shoppande och samtidigt klagar på att hon konsumerar servicetjänster, anser ni inte att konsumtion av tjänster faktiskt kan vara ett ganska miljösmart alternativ till att konsumera materiellt/resor? En tanke bara. Om vi ska konsumera mindre materiellt men ändå ha ett samhälle med hög sysselsättningsgrad är det väl i så fall en rimlig tanke att människor lägger mer pengar på rena tjänster (frisör, naglar, hemhjälp, massage, kokerska, eller vad som helst?) och mindre på ren konsumtion som kläder och skönhetsprylar. Nu gör ju Isabella iofs både och men förstår faktiskt inte det negativa i att konsumera tjänster alls, verkar mer vara någon typ av jante-uppfattning att man minsann ska kunna/vilja laga mat/handla/shoppa/föna själv?

 3. Är också redo att börja jobba! Kommer dröja några veckor, men sen längtar iaf jag tillbaka till tiden ledig med familjen ❤️

  Kram
  http://www.nouw.com/noos

 4. Siri skriver:

  Det är så himla tröttsamt med dina skrytinlägg ”på finare hotell kan man få hjälp att packa osv..” alltså hela din blogg är så tillrättalagd numer. Bara yta konsumtion och inlägg om hur du älskar ditt liv och betalar för olika tjänster. Finns inget djup i inläggen, saknar den gamla bloggen. Denna nya fasad ger ingenting så tack för mig 🌸

 5. Vackra Isabella!

  Jag blir mörkrädd då jag läser alla hemska kommentarer du får… Och att hon som driver Bloggbevakning kan kasta så mycket hat åt ditt håll är över mitt förstånd…

  Och även om jag tror att de elaka orden rinner av dig så vet jag att det tyvärr ofta är de som dyker upp i huvudet när man ska somna… Så därför vill jag påminna dig om att du är en helt U.N.I.K. tjej Isabella! Sååå fantastiskt driven & cool att jag inte har ord… ! Sverige behöver verkligen kvinnliga förebilder som dig och jag imponeras enormt över allt du får till.

  Och dina semestrar som du varit iväg på har sett helt magiska ut! Du förtjänar att njuta livet och jag unnar dig all världens framgång. You rock !!!

  Önskar jag dig en amazing vecka!

  Kram!

  Miss.G.

  P.S Ett boktips till dig: ”The subtle art of not giving a f*ck” av Mark Manson. SÅ bra!!! och du har säkert redan läst den men om inte så… !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..