Sista dagen

Jag läste era kommentarer igår om att inte slänga desserter. Min första tanken blev ”men desserterna äts ju upp” 🙂 Det har verkligen varit noll måttlighet här. Igår så åkte vi till en vingård som heter Hiruzta. Den låg 15 minuter bort med taxi från stadskärnan. Där kunde man dricka deras vin och äta helt fantastisk mat.

Så vackert!

Vi åt paprikor med tonfisk, ostron, räkor, sea bream och så desserter. Vi har tagit in chokladfondanten alla luncher och middagar för att jämföra. Har ni följt min instagram så såg ni att deras var bäst! Även denna ostkaka var gudomlig. Min favorit-efterrätt här borta har dock varit en brioche med mjölk och bränt socker på. Helt sjukt gott. Jag drömde om den inatt.

Om ni spanar in noga ser ni att jag har en annan röd klänning på mig. Jag råkade nämligen spilla rejält över mig och ringde till hotellet och bad de buda min andra röda klänning. Livet är för kort för att sitta på en resturang helt nerspilld och inte trivas.

Vi började lunchen två och var klara vid sex, när vi kom hem blev det häng på terassen i kvällssolen. Vi har vänt lite på dygnet (somna 03, upp tolv!) så igår beställde vi roomservice vid 22 och försökte somna vid 01. Klockan stod på 07.00. På finare hotell kan man be personalen om hjälp att packa upp och pack ner väskan. Väldigt smidigt.

Nu väntar en hemresa. Som vanligt när jag ska flyga hem och hämta barnen tar saknaden nästa över så att jag mår illa. Det är som att jag kan stänga av den (sa hejdå till de i onsdags) men så idag kommer allt. Heinz ketchup-saknad. Men nu väntar en vecka tillsammans och imorgon jobb och förskola. Jag är så redo!

 1. Åh så härligt ni ser ut att ha de. Så skönt ner hotellen packar upp och ner allt men jag vill göra sånt själv. Hoppas hemresan går bra! Förstår att du längtar efter barnen. P.s. Du passar så bra i rött!

   1. Du måste ju ha någon sjuk störning om du går in och stör dig över någon som väljer att kommentera VARENDA inlägg. Get help.

   2. Hehe, jag har oxå tänkt på det! Finns en handfull som kommentera på ALLA inlägg, och det är enbart fjäsk. Imponeras över hur dom orkar..

    1. Imponeras över hur bitter man kan bli, som stör sig på att någon kommenterar mycket. Det är Isabella hon kommenterar, inte er. Hört talas om snabbläsning?

    1. Men snälla människor, man får väl kommentera hur man vill??! Skrattretande att man kan störa sig på sånt. Du har bara ett liv, stör dig inte på varenda lilla grej. 😆

 2. Förut brukade du recensera böckerna du läste. Nu visar du bara upp omslaget. Kan du inte börja skriva litet om böckerna igen?

 3. Läser du Pennskaftet för andra gången i sommar? Du skrev ju förut att du precis läst den? Vad tycker du om den? Skulle vara intressant att läsa dina reflektioner.

 4. Vad är det som är så bra med Pennskaftet? Eftersom du läser nya böcker hela tiden, men den verkar du läsa för andra gången efter en vecka igen bara 🙂

 5. Kommentarerna kring desserterna är för att du tidigare skrivit att du bara äter en smakbit av desserter och lämnat resten så det är väl inte så konstigt att man undrar.

  1. Tänker man lite längre så vet man att dom är 2 st som äter det. Tänk att en dessert kan få folk att bli galna

 6. Låter som helt underbara dagar och vilken service, låter så lyxigt och härligt. Jag tycker du verkligen kan konsten att leva lyxigt, njuta av vardagen och må bra. Bra gjort Bella. <3

 7. Klart att man ska prova olika efterrätter när man inte kan bestämma sig! Sedan går det ju oftast att ta mig sig resterna. Kanske inte på en finkrog i Spanien nu när jag tänker efter, men de hade nog inte sagt nej. I Sydafrika var det inget konstigt att be om en ”doggybag”, vare sig man äter resterna själv eller ger dem till en hemlös.

  Att få sina grejer packade och uppackade låter så himla skönt. Det är det tråkigaste jag vet när jag reser så oftast ligger allt bara i en enda oordning i resväskan, hehe.

 8. Fy fan va mycket skit du får från camcam & hennes blogg. Hur står du ut med allt hat?
  Kan du skriva ett hjärtligt inlägg hur detta påverkar dig som person? Tror det kan vara bra då hon inte verkar förstå att hon mobbar och nedvärderar allt du gör och står för.

  Kan inte förstå hur hon som påstår sig blivit mobbad utsätter dig och andra för samma helvete

   1. Tycker mer det är tragiskt att människor känner ett sånt stort behov av att smutskasta en annan människa. Det du skriver tyder ju bara på att du inte har något vettigt alls att skriva.

  1. Åh vad jag håller med dig om denna kommentar och vad skönt att det finns andra människor som ser precis detta. Jag blir fruktansvärt illa berörd av den där camcam och hur hon verkligen driver sin mobbning till ett klippstup för så många unga kvinnor. Någon borde sätta ett bestämt stopp för den människan innan hon orsakar något riktigt tragiskt.

  2. Håller på ett vis med, samtidigt som jag inte tycker att Bella ska ge bloggbevakning mer uppmärksamhet. Vissa inlägg på BB kan vara humoristiska men när det skrivs om Bella så märker man att allt inte står rätt till hos bloggbevakninsförfattaren. Människan kan inte ta kritik speciellt bra och hittar på sina egna sanningar kring Bella.

  3. Måste vara jobbigt att vara så fylld av hat till en person. Man kan ju undra vad Isabella gjort henne för ont?!

   1. Det bloggbevakning gör har inget med granskning att göra, det är förtal, mobbning och fridskränkningar som den bloggen jobbar med. Granskningar kan och bör man låta myndigheterna sköta och jag betvivlar väldigt starkt att Bella skulle ha något som helst utom kontroll eller tvivel. Tror inte folk fattar att denna unga tjej har byggt upp ett mindre imperium och har en jäkla koll på det hon gör. Bella har inte tagit sig dit hon är av en slump eller tur, hon har slitit och hållt huvudet på skaft och ryggen rak. Jag hade kunnat ge väldigt mycket för att få en chans att arbeta eller på andra sätt lära mig av Bella och beundrar henne för hur hon tagit sig igenom ett rätt tufft liv och hur hon blivit stark och klok av allt och vänt det till styrkor och kraft. Är glad att Bella ägnar tid och energi att ge inblickar i allt detta och hon är oerhört väl värd sin livsstil. Tycker det finns oerhört mycket viktigare frågor att driva än Bella dessertvanor… vi har för där en monarki i det här landet- ägna lite hjärnverksamhet åt att grunna över deras vanor och hur de bekostas istället. Där kan vi snacka konstigheter.

   2. Granskas, absolut men det camcam sysslar med är fan det vidrigaste en människa kan göra! Hon är precis som den elaka människan i min klass som spred falska rykten och skapade mer ondska än någon annan.

  4. Kvinnor ska lyfta varandra och ge varandra energi inte driva hatkampanj och häxjakt. Det som är hemskt är att personen i sig inte förstår influenser effekt vad mycket hat hon får med sig. Sprid kärlek och energi ❤️

 9. Vore väldigt givande för oss alla om du kunde formulera dina tankar kring konsumtion och hållbarhet. Vet att många frågar efter någon som helst miljö-aspekt i din vardag. Du kan inte ducka från den här frågan i all evighet.

  1. Verkligen! Att buda över en klänning… vad har man för slags tänk då? Livet kommer bli kort för kommande generationer om ingen bryr sig

  2. Bellas agerande är väl svar nog – det är inte en prioriterad fråga för henne och varför skulle hon då skriva om det i bloggen? Det kommer att gå alldeles utmärkt att ducka från den här frågan i evighet, det här är Bellas blogg. Hon är en affärskvinna som driver företag och som uppenbarligen älskar lyx nu när hon har möjlighet. Hon är ingen politiker man kan ställa till svars. Hon tillhör heller inte kungligheter som någon nämnde ovan. Ta en titt på deras konsumtion och flygvanor, och de är förebilder för långt många fler världen över. Dra igång ett liknande drev mot dem, ställ dem till svars på samma sätt som du/ni gör mot Bella.

 10. Så härligt 😍
  Du borde överväga att dra den där konstiga fjortistanten Camcam inför rätta. Det hon håller på med är ren smutskastning/förtal och ibland på gränsen till ren fridskränkning om jag ska vara ärlig. Du är stark om du inte mår kass av hennes hatkampanj men jag betvivlar att någon skulle kunna gå oberörd ur det hon sysslar med. Äcklar mig så vansinnigt. Är det verkligen lagligt att ha en sådan mobbningsverksamhet som hon driver?
  Stor kram och fortsätt stå på dina starka ben. Jag tycker du är en cool kvinna. 💛

    1. Vad ska hon dra henne inför rätta för? Förtal? Det är inte förtal att kommentera/skriva om saker som Isabella själv har berättat att hon gör. Jag läste inlägget jag antar att ni syftar på och det fanns inga lögner där.

    2. Japp! Och det finns många vittnen som hade ställt sig bakom Isabella i en sådan situation. Helt vansinnigt att den där bloggbevakning får existera, otroligt tragiskt i synnerhet när man ser hur påhopp där leder till att tonåringarna som läser den bloggen börjar gå in här och trakassera Isabella med exakt samma ord och argument som hetsas fram på bloggbevakning. Hade det rört sig om en vanlig arbetsplats eller skola hade man anmält det som grov mobbning och kränkning på en gång. Känns sorligt att bevittna.

  1. Vad är ens fridskränkning? Och vad exakt är det hon har påstått som du menar är förtal? Är ärligt nyfiken.

 11. Ja du Isabella…..bloggen har verkligen förändrats. Visst vi förändras av livet hela tiden, men allt detta resande, lyxen du bara måste poängtera hela tiden. Nä, nu låter jag kanske tråkig och avundsjuk…..men det verkar bara vara ett designat liv du har att visa upp.
  Det spelar mindre roll vart vi reser, det vi söker finner vi oftast inom oss själva…..om vi vilar i nuet.

  1. Bloggen ÄR förändrad, nu gäller det att sälja de dyra (överpris?) skönhetsprodukterna med hjälp av en lyxig livsstil.

   1. Ja med tanke på vilken prisskillnad det är på hudvårdsprodukterna efter föroacknings bytet så…. De har ju stigit rejält i pris. ☹️👎🏻

  2. Jag tycker det har gått helt överstyr och allt verkar besinningslöst och sjukt. Beklämmande livsstil och inställning.

 12. Mår illa över hur du lever!! Budar över en klänning ….allt för att skryta’ du är en liten ung skit som inte har ngn livserfarenhet och tror du är nåt. Lagar inte mat , städar inte, målar dig inte själv ?? Är du ens med dina barn själv?? Eller har du nån som gör d oxå. Smakar lite kräk i munnen hur äckligt du lever. Har du något miljötänk överhuvudtaget ?? Nä! Bara utseendet såklart . Haha pinsam

  1. FYFAN för hur du skriver om en människa du inte ens känner. Jag hoppas du skäms ihjäl och att det egentligen handlar om att du inte är nöjd med dig själv. Du skulle aldrig våga säga så rakt ut till henne. Eller beter du dig så till alla männskor?

  2. Stackars dig! Så fylld av hat. Prova kbt eller lev utan internet så vi andra slipper se dina sjuka kommentarer för gott

 13. Det är härligt att man kan köpa precis allt för pengar (ja inte sex då). Det är inte särskilt dyrt att få en egen person som finns tillhands dygnet runt under ens semester på de flesta ställen. Då får man hjälp med allt och de kan säkert bada en också om man skulle vilja det. Jag föredrar att sköta om mig själv, men det är ju jättebra att alternativen finns och man kan ju faktiskt betala för det och ge den där personen ett ledigt dygn om man vill. Bara ta hjälp med in- och utcheckning exempelvis.

  1. Jo, visst kan man ha kockar och nannys och butlers och tjänstefolk och assistenter dygnet runt. Man KAN om man har råd, men VILL man? Hur KÄNNS det att ha en person (som inte ens ”är så dyr” enligt dig), en MÄNNISKA som liksom existerar för ens egen skull? Jag skulle på fullaste allvar inte kunna leva med mig själv, även om jag hade råd med en dygnetruntbutler.

 14. Om livet är för kort, så kan man väl inte spendera tid på att byta klänning? Det är väl inte så farligt att äta med en smutsig klänning?!

  1. Tänk på att det fanns manligt sällskap med och då känns det kanske sisådär att ha en fläck. Förstår situationen.

 15. Lyx är härligt, men känns det inte som att någon invaderar ditt privatliv när du ber en okänd person gå igenom din packning på hotellrummet för att buda ny klänning? Eller för den delen packa i och ur bagaget? Jag ser framför mig någon som plockar runt med ens underkläder osv. Känns obehagligt tycker jag. Själv brukar jag t.o.m. plocka undan min necessär när jag inte är på rummet och det ska städas. Man vet ju aldrig vad personalen gör när ingen ser 😱

 16. I Chanel-butiken var det inget problem att skjortan var nedspilld. Det är väldigt tvära kast mellan dina åsikter. Eller gör du det medvetet?

  1. Du ser inte att det är lite skillnad på situation? Att gå omkring och shoppa med en liten fläck på tröjan jämfört med att sitta och äta en riktigt härlig middag i en blöt och vinluktande klänning? Jag skulle också velat byta klänning om det hade varit lätt fixat.

   Som du förhoppningsvis förstår, inga tvära kast och byte av åsikt. Olika situationer och allt är inte bara svart eller vitt.

 17. Hej Isabella! Har följt dig ända sedan starten och du har varit en stor inspirationskälla för mig de senaste åren – hur du så ung, med ditt driv och positiva inställning kommit så långt. Det har varit fantastiskt att få följa dig i med- och motgång och det känns som att du har varit noga med att dela med dig av båda sidor. Som att älska sin kropp trots acne eller hängbröst efter två ammande barn, din kamp mot size zero för size hero. Jag har varit beroende av din blogg, gått in säkert fem ggr/dag i många, många år. Men de senaste månaderna har jag börjat tveka, och det känns så trist. Ska jag nu förlora den här ”relationen” som vi byggt på så länge? Din blogg är inte längre vad den var, någon sorts peppande dagbok, utan nu är den ett skrytvaruhus likt fashionbloggarna. Fina resor, fina bilar, fina prylar, fin mat, hemliga män. Håret fönat, ansiktet makeat, hängbröst borta och kilona rasat. Och inget fel med det om du mår bra av det – men jag saknar bara balansen. Det känns som att vi får titta på en levande reklamkampanj för det nya Löwengrip-brand du vill bygga – men vi är ju här för att läsa om Isabella. I alla fall jag. Och jag saknar henne, jag saknar ärligheten och verkligheten. Lyxiga resor, shopping och mat läser jag andra bloggar för när jag får lust för det. Men här är jag så trött på det. Nu går inte ens in varje dag längre. Inläggen är färre och ytliga så jag missar inget. Vet inte om du kommer läsa eller ta till dig av detta men jag hoppas bara att du mår bra och att du vågar vara dig själv – både i verkligheten och på bloggen. Kram!

  1. Jag hade inte kunnat skriva det bättre själv. Har också följt från början och känner som du. Fint skrivet

 18. Vackra Isabella!

  Jag blir mörkrädd då jag läser alla hemska kommentarer du får… Och att hon som driver Bloggbevakning kan kasta så mycket hat åt ditt håll är över mitt förstånd…

  Och även om jag tror att de elaka orden rinner av dig så vet jag att det tyvärr ofta är de som dyker upp i huvudet när man ska somna… Så därför vill jag påminna dig om att du är en helt U.N.I.K. tjej Isabella! Sååå fantastiskt driven & cool att jag inte har ord… ! Sverige behöver verkligen kvinnliga förebilder som dig och jag imponeras enormt över allt du får till.

  Och dina semestrar som du varit iväg på har sett helt magiska ut! Du förtjänar att njuta livet och jag unnar dig all världens framgång. You rock !!!

  Önskar jag dig en amazing vecka!

  Kram!

  Miss.G.

  P.S Ett boktips till dig: ”The subtle art of not giving a f*ck” av Mark Manson. SÅ bra!!! och du har säkert redan läst den men om inte så… !

 19. Det är så himla tröttsamt med dina skrytinlägg ”på finare hotell kan man få hjälp att packa osv..” alltså hela din blogg är så tillrättalagd numer. Bara yta konsumtion och inlägg om hur du älskar ditt liv och betalar för olika tjänster. Finns inget djup i inläggen, saknar den gamla bloggen. Denna nya fasad ger ingenting så tack för mig 🌸

 20. Ni som klagar på att Isabella slösar mycket naturresurser på sitt resande/shoppande och samtidigt klagar på att hon konsumerar servicetjänster, anser ni inte att konsumtion av tjänster faktiskt kan vara ett ganska miljösmart alternativ till att konsumera materiellt/resor? En tanke bara. Om vi ska konsumera mindre materiellt men ändå ha ett samhälle med hög sysselsättningsgrad är det väl i så fall en rimlig tanke att människor lägger mer pengar på rena tjänster (frisör, naglar, hemhjälp, massage, kokerska, eller vad som helst?) och mindre på ren konsumtion som kläder och skönhetsprylar. Nu gör ju Isabella iofs både och men förstår faktiskt inte det negativa i att konsumera tjänster alls, verkar mer vara någon typ av jante-uppfattning att man minsann ska kunna/vilja laga mat/handla/shoppa/föna själv?

 21. Du borde absolut prova VeVe i Köpenhamn! helvegetarisk supergourmet-upplevelse! 15 smårätter som gränsar till konstverk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..