ANNONS

Framtiden

/

Tisdagens finaste stund idag var när Sally och jag målade ute på altanen. Gillis ville leka hos sin bästis Gustav på andra sidan staketet så Sally och jag hade egentid. Vi pratade och pratade. Båda barnen börjar en ny avdelning på förskolan på måndag och jag har börjat processa det hos dom så att det som är lite läskigt istället ska kännas roligt. Jag har lagt mitt möte vid tio så att jag hinner vara där en stund utan stress. Gillis är glad över att han kommer att bli störst på hela förskolan och Sally är peppad över att få gå där Gillis har gått.

Jag börjar mentalt bli redo för att påbörja årets andra halva av jobb. Den brukar alltid vara mer intensiv än våren och det vet mitt team om så jag har sagt att det är viktigt att vi kommer tillbaka återhämtade den 6e augusti. Det är stora mål alla bolag ska ha nått vid årsskiftet men jag älskar att ha det så. Mer om dom senare.

Dagens mellis, broccoli och mango

Men innan vardagen börjar så väntar fyra dagar i San Sebastian imorgon. Det har varit en rätt kaotisk sommar för mig gällande mitt privatliv, känslor som slungats fram och tillbaka. Så imorgon åker jag dit för att reda ut framtiden. Det blir bra.

134
188

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00