Framtiden

Tisdagens finaste stund idag var när Sally och jag målade ute på altanen. Gillis ville leka hos sin bästis Gustav på andra sidan staketet så Sally och jag hade egentid. Vi pratade och pratade. Båda barnen börjar en ny avdelning på förskolan på måndag och jag har börjat processa det hos dom så att det som är lite läskigt istället ska kännas roligt. Jag har lagt mitt möte vid tio så att jag hinner vara där en stund utan stress. Gillis är glad över att han kommer att bli störst på hela förskolan och Sally är peppad över att få gå där Gillis har gått.

Jag börjar mentalt bli redo för att påbörja årets andra halva av jobb. Den brukar alltid vara mer intensiv än våren och det vet mitt team om så jag har sagt att det är viktigt att vi kommer tillbaka återhämtade den 6e augusti. Det är stora mål alla bolag ska ha nått vid årsskiftet men jag älskar att ha det så. Mer om dom senare.

Dagens mellis, broccoli och mango

Men innan vardagen börjar så väntar fyra dagar i San Sebastian imorgon. Det har varit en rätt kaotisk sommar för mig gällande mitt privatliv, känslor som slungats fram och tillbaka. Så imorgon åker jag dit för att reda ut framtiden. Det blir bra.

 1. Åh är det du och Odd som åker? Han verkar vara en fin kille som vet hur du fungerar. Önskar dig lycka till oavsett vem det är, huvudsaken du är lycklig så är barnen det med. Kram!

  Själv gjorde jag ett misslyckat självmord häromdagen.. börjar fundera på om det är att jag inte längre älskar min sambo som jag mår så dåligt. Barnen älskar jag till månen och tillbaks. Ibland kan det blir svart… men jag fick hjälp och mår bättre.

 2. Anna skriver:

  Hej,
  Nu har jag inte varit inne på din blogg på ca 2-3 veckor så kanske har du skrivit om det i ett inlägg jag inte läst ännu. Men din blogg ser inte ut som vanligt. Har du ändrat igen? Eller är det något tillfälligt?

 3. Ni som skambelägger Isabella för hennes resande – jag hoppas att ni är veganer iallafall, annars är dubbelmoralen bara ett tecken på avundsjuka.
  Miljövänligt bränsle kommer, men innan dess är det som finns tillgängligt enda lösningen.
  Vidare kan man ju tycka att Isabella ska investera i utveckling av miljövänliga bränslen då hon reser såpass och bör ha det som hjärtefråga – dock krävs det lite mer ekonomiska medel (typ Elon Musk-nivå). Men så tröttsamt att bittra muppar tror de kan förändra samhället genom att skuldbelägga.

  1. anonym skriver:

   Skambelägga? Skuldbelägga? Nej, det kallas att ifrågasätta en ohållbar livsstil.

   1. Mia skriver:

    Lev ditt liv istället. Tror inte för en sekund att din livsstil är så mycket bättre än bellas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..