Gränsö Slott

Vilken dag! Vi klev upp halv åtta, serverade frukost till barnen. Var ute och sprang i 30 minuter innan vi gjorde oss i ordning för att bila ner till Västervik. Jag läste boken Hjärnstark i januari och jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig dagligen. Det är väldigt tacksamt med en aupair när man inte har en person att byta av med.

Jag bokade in oss på Gränsö Slott som ligger 45 minuter från Astrid Lindgrens värld. Vi kom hit vid fyra (världens enklaste bilresa med barnen. Hur kan jag fått så lugna barn?!). Och då badade vi i poolen tills det var dags för middag. Vi åt på slottet och barnen tyckte att det var så spännande. Det var flera andra barnfamiljer på plats så under kvällen blev det lek på gräsmattan. Gillis agerade lekledare och körde en version av dansstopp. Jag brukar alltid vara med i alla lekar men ikväll satte jag mig vid bordet och lät de interagera med de andra barnen på egen hand, det var så fint att se hur sociala dom är och hur Sally och Gillis bjuder in alla andra till lek.

De var såååå nöjda med sitt egna lilla rum i anslutning till mitt (har en familje-bungalow som det kallas med en härlig pool utanför). Hotellet hade verkligen ansträngt sig och gjort så fint till oss, leksaker till barnen, god choklad och lyxiga tvålar och fina brev. Det uppskattades, blev helt rörd!

Vi busade ute till halv tio (!). Men det är sommarlov. Imorgon väntar ett dopp i poolen innan vi åker till Astrid Lindgrens värld. Att stanna på Gränsö Slott innan såhär kan jag varmt rekommendera. Så fint och barnvänligt! Hit kommer vi tillbaka.

Nu ska jag sova – I ett svalt hotellrum. Herregud vilken lyx!

 1. J skriver:

  Så skönt att ha lite extratid med barnen och Hampus!

 2. Hanna skriver:

  Dem borde nog se över trappan..Ser inte så säker ut…Helt trasig…

  1. Hanna skriver:

   *De. Men varför skriver du det här, det borde du väl påpeka för de som har hand om slottet om du nu måste säga det till någon. Kanske är alla andra blinda och bara du ser att trappan borde lagas. Hur skulle världen klara sig utan dig?

 3. Lala skriver:

  Sökes: synonymer!
  Bytes ut orden: bus, unna mej, peppad och pepp i blogginläggen.
  Sökes också synonymer till kommentarerna, b.la. att vamt grymm och att bli mörkrädd.

  H.långtidsläsare

  1. J skriver:

   +1

  1. Jag skulle också önska en synonym till ordet ”hoppa”. Vet ingen annan som hoppar så mycket som Bella. 🙂 Hon hoppar in i möten. Hoppar in i taxin. Hoppar i säng. Hoppar in i duschen…. Känns inte helt seriöst att komma hoppandes in i ett viktigt möte!!! 😉 När hon är på Bounce är det liksom mer berättigat att hoppa! 😉

   1. Ann skriver:

    Lala J Jenny, tror ni har missuppfattat det här lite.
    Det här är Isabellas blogg, hennes liv och hennes ord.
    Om ni föredrar ett annat sätt att skriva, tycker att man ska använda andra ord, starta en egen blogg.
    Och vet ni, det känns inte helt seriöst att läsa en blogg som ni retar er på.

 4. Jag måste bara få säga, vilken kvinna du är. Lycka till i framtiden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..