ANNONS

Daglig dos av inspiration

/

Det gäller att ge sig själv inspiration varje dag. På något sätt ser jag till att jag får en dos av något som lyfter mig. Det kan vara att läsa ett reportage om någon jag ser upp till, imorse läste jag om bolaget We Work. Det kan vara att lyssna på en podd, senaste podden var Soul Doctor. Eller en bok, min senaste bok var klassikern Pennskaftet.

Inspiration kommer inte gratis. Det går inte att sitta still eller leva ett inrutat liv där man får samma inputs från samma människor jämt. Man måste söka upp inspirationen. Ta till sig den. Den kan vara något en människa sa, ett quote, ett resmål, en beskrivning av en relation, ett mål. Vad som helst. Jag vill inte bara bli inspirerad i mitt jobb utan allt i livet. Allt som bidrar till att jag blir motiverad till att fortsätta framåt, det som ger energi.

På samma sätt som man måste se till att man får sin dos av inspiration varje dag måste man också vara uppmärksam på vad man tar in. Har du en dag där du lyssnar in människor som går runt och är irriterade över småsaker som inte betyder något, eller ältar samma saker om och om igen, Sedan går du över på att scrolla Instagram-feed som inte ger dig något för att du följer fel saker – Då har du en dag som bara kostar dig. Jag ser alltid till att gå plus med energin och inspiration varje dag. Det är så jag håller min motivation uppe.

28
130

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00