ANNONS

Bounce

/

Barnen vaknade fem på grund av ljuset och värmen. Vi såg en film nere i soffan och halv-slumrade i soffan fram tills sju då vi åt frukost. Vid tio kom Hayley upp och då bestämde jag mig för att gå iväg att träna. Ett bra sätt att få energi på. Kom hem, vi åt lunch ihop och sedan åkte vi in till stan för att fika och göra ett ärende. Vid tre var vi på Bounce utanför stan och hoppade järnet i en timma. Barnen älskade det! Jag med! Dit kommer vi definitivt tillbaka.

I väntan på en stark havre-cappuccino till mig och smarriga kardemummabullar.

Min Nespresso-maskin är trasig hemma så jag kunde mycket väl relatera.

När vi kom hem blev det middag och sedan fick jag ett klassiskt Bella-ryck och bokade hotell imorgon. Vi bilar ner till Astrid Lindgrens värld efter lunch, middag, bad och övernattning på ett slott och sedan en hel måndag med Pippi och company. Sally har velat åka dit hela sommaren, det kommer att bli en succé! Superkul!

51
182

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00