Bounce

Barnen vaknade fem på grund av ljuset och värmen. Vi såg en film nere i soffan och halv-slumrade i soffan fram tills sju då vi åt frukost. Vid tio kom Hayley upp och då bestämde jag mig för att gå iväg att träna. Ett bra sätt att få energi på. Kom hem, vi åt lunch ihop och sedan åkte vi in till stan för att fika och göra ett ärende. Vid tre var vi på Bounce utanför stan och hoppade järnet i en timma. Barnen älskade det! Jag med! Dit kommer vi definitivt tillbaka.

I väntan på en stark havre-cappuccino till mig och smarriga kardemummabullar.

Min Nespresso-maskin är trasig hemma så jag kunde mycket väl relatera.

När vi kom hem blev det middag och sedan fick jag ett klassiskt Bella-ryck och bokade hotell imorgon. Vi bilar ner till Astrid Lindgrens värld efter lunch, middag, bad och övernattning på ett slott och sedan en hel måndag med Pippi och company. Sally har velat åka dit hela sommaren, det kommer att bli en succé! Superkul!

  1. ALV är fantastiskt, vår son som är 5 har velat åka dit han också men i år blev det istället Tomteland och Rovdjursparken i Mora/Orsa.

  2. Hur svårt kan det vara att markera samarbete? Vet att denna typ av frågor inte kommer med för det mesta, men skam den som ger sig.

  3. Kim skriver:

    Ett tips är att skaffa AC och mörkläggningsgardiner. Guld värt.
    Kul med en spontantripp! Ha så kul 🙂

  4. I Vimmerby måste ni stanna två dagar minst!
    ALV hinner man inte på en dag. Så mycket roligt för stora o små. På kvällen går ni till SMAK by Simon i kyrkbacken och käkar de allra godaste smårätterna i stans mysigaste lokaler och hos den trevligaste personalen ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..