ANNONS

Pasta med Odd

/

Jag kom hem, svängde förbi Coop och handlade. Egentligen behöver inte jag handla själv men jag tycker att det är mysigt ibland. Fastnade vid Renée Voltaire hylla och köpte ”spread” i olika smaker, pekannöt och kokos var helt ljuvlig. Hoppade in i duschen, denna värme (!), la en fuktmask och sedan vid fem var Odd och barnen här. Vi hjälptes alla åt med maten och vi märkte att barnen njöt extra av att ha oss båda på plats. Det dukades fram, vi åt en ljuvlig pasta och sedan lekte vi i trädgården. En väldigt bra fredagskväll.

Gillis pepprar

Förutom att jag svettas rejält som resten av landet så mår jag väldigt bra. Jag är harmonisk och utvilad efter att ha varit ledig tre hela veckor (!). Jag har en vecka till. Jag börjar den 6 augusti igen så det väntar barndagar fram till onsdag (Odd och jag delar upp sista veckan innan förskolan börjar, han tog tre dagar på min och jag tar tre dagar av hans vecka). Och sedan väntar semestern sista resa fram till söndag. Den här sommaren har varit den bästa i mitt liv! Och jag känner på mig att hösten kommer att vara intensiv och rolig. Andra halvan av Augusti väntar bland annat jobb i Tyskland, Ryssland och England. Spännande. Jag har världens roligaste jobb.

20
154

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00