Hemma!

… Och så var dessa två dygn i Cap Ferrat slut. Jag landade precis i Stocholm. Jag är verkligen tacksam över allt roligt jag får vara med om i livet, ofta känns mitt liv som en film. Oväntade saker händer minst sagt. Jag har haft otroligt kul där borta. Det är alltid fint att få umgås med människor som ger energi, pepp och som man kan få bolla tankar och idéer med.

Det har verkligen blivit en fransk sommar för min del, Paris, St Tropez, Cannes och Cap Ferrat. Jag älskar alla ställen. Nästa år tänkte jag stannar jag nog större delen av semestern där nere. En vecka utan barn, åka hem och hämta ner dom, hem och lämna de till Odd och tillbaka. Four Seasons var väldigt barnvänligt! Fin barnpool och en massa barn att leka med.

Igår blev det en middag på hotellet igen. Jag älskar att resa med människor som är som jag, att man inte behöver lämna hotellet på 48 timmar. Så bekvämt. Min klänning kommer ifrån Max Mara.

Jag fick sova åtta timmar inatt, så skönt. Efter det blev det frukost med denna vackra utsikt. Jag åt en omelett med sparris och spenat och så bär med choklad. Mums!

Längst ut på udden ser ni ett stort vitt hus, det är hotellet, nedanför ser man poolen och en av restaurangerna. Jag har verkligen blivit bortskämd där borta.

Nu är jag snart hemma, jag ska ta en dusch, lägga en fuktmask och sedan kommer Odd och barnen över. Vi ska äta middag hos mig , Odd ska laga pasta med tomatsås. Herregud som jag saknat hans matlagning! Och vad det betyder mycket att vi kan umgås såhär en fredagskväll.

 1. Lina skriver:

  Nu blir det liv i luckan….

 2. Madde skriver:

  Varför i hela fridens namn åker man utomlands, till olika länder; om man bara håller sig inne på en hotellkedja eller ett par som ser likadana ut överallt. Är men helt ointresserad av allt utan sin egen lilla, lilla bubbla. Jag tycker att det är helt obegripligt.

  1. Linda skriver:

   +1 på den! Åker jag utomlands gör jag ju det för att jag vill se och uppleva landet jag kommer till.

  1. Emma skriver:

   Vilken tur att du slipper! Å

  1. Maria skriver:

   Jag begriper inte det jag heller. Visst att det säkert är jätteavkopplande att bo på ett lyxigt hotell och bara hänga där några dagar, men då behöver man väl inte resa från Stockholm, måste ju finns något hotell där med tillräckligt hög standard. Ta in på ett hotell nära hemma och spara in på flygresorna.

  1. Patrik skriver:

   Du har inte tänkt på att det kan vara skönt med variation? Ibland äventyr och äta ute på massa olika restauranger, ibland bara ta set lugnt och återhämta sig på en skön resort.

  1. Anna skriver:

   Jag tycker det är helt obegripligt att flänga runt och trängas i eifeltornet , kinesiska muren, lutande tornet i pisa när man kan ligga på en solstol och bara chilla när man är ledig…..ja alla är vi vansinnigt olika.

  1. P skriver:

   Bra Madde då vet vi, men alla tycker inte som du. Det kan vara svårt att förstå när man är i sin egen lilla lilla bubbla…

  1. Nä gud, det låter asskönt! Är inte Heller mycket för att åka runt, pool och hav i ett annat land låter bra. Varför är det inte okej för dig att alla har olika behov?

 3. Undrade först vad det var för väska du höll i händerna 🤣😂

 4. Hon kan väl fortfarande sakna det. Allt behöver inte vara svart eller vitt. Jag slutade äta kött och mår mycket bättre men saknar fortfarande att äta hamburgare. Kan folk bara Sluta att läsa in i saker hela tiden!

  1. Jj skriver:

   Det är ju för sjutton Bella som alltid är så svart och vit så lägg ner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..