ANNONS

Hemma!

/

… Och så var dessa två dygn i Cap Ferrat slut. Jag landade precis i Stocholm. Jag är verkligen tacksam över allt roligt jag får vara med om i livet, ofta känns mitt liv som en film. Oväntade saker händer minst sagt. Jag har haft otroligt kul där borta. Det är alltid fint att få umgås med människor som ger energi, pepp och som man kan få bolla tankar och idéer med.

Det har verkligen blivit en fransk sommar för min del, Paris, St Tropez, Cannes och Cap Ferrat. Jag älskar alla ställen. Nästa år tänkte jag stannar jag nog större delen av semestern där nere. En vecka utan barn, åka hem och hämta ner dom, hem och lämna de till Odd och tillbaka. Four Seasons var väldigt barnvänligt! Fin barnpool och en massa barn att leka med.

Igår blev det en middag på hotellet igen. Jag älskar att resa med människor som är som jag, att man inte behöver lämna hotellet på 48 timmar. Så bekvämt. Min klänning kommer ifrån Max Mara.

Jag fick sova åtta timmar inatt, så skönt. Efter det blev det frukost med denna vackra utsikt. Jag åt en omelett med sparris och spenat och så bär med choklad. Mums!

Längst ut på udden ser ni ett stort vitt hus, det är hotellet, nedanför ser man poolen och en av restaurangerna. Jag har verkligen blivit bortskämd där borta.

Nu är jag snart hemma, jag ska ta en dusch, lägga en fuktmask och sedan kommer Odd och barnen över. Vi ska äta middag hos mig , Odd ska laga pasta med tomatsås. Herregud som jag saknat hans matlagning! Och vad det betyder mycket att vi kan umgås såhär en fredagskväll.

31
198

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00