Härliga dagar

Barnen och jag har haft en bra dag. Vi klev upp åtta, åt en långfrukost  med rostade smörgåsar och sedan ville två grannbarn komma över och busa här hemma. Under tiden gjorde jag manikyr och pedikyr här hemma, så smidigt att kunna boka det hem.

Det blev ljusrosa!

Vid ett väntade lunch hos Ashkan och Emma i närheten. Vi körde playdate med våra barn. Deras son är lika gammal som Gillis. Barnen badade och lekte non stop förutom mat och glass-paus.

Vilken fantastisk sommar det är! Jag njuter fullt ut. Jag har 1,5 vecka kvar innan jobbet börjar. Barnen ska vara hos sin farmor och farmor ute på Vindö i två dagar så jag åker iväg imorgon en kortis.

 1. Malin skriver:

  Jag är en stor beundrare av Isabella.

 2. Jonna skriver:

  Roligt för barnen att träffa farmor o farfar lite! 🙂 Förstår mig inte riktigt på människorna som lämnar kommentarer här. Har man inget bra att säga kan man lika gärna låta bli. Tror du är en fantastisk mamma och har underbara barn som känner sig älskade och sedda.

 3. Tycker att folk bör vara mer diplomatiska och tänka brett.

  Här har vi Isabella som jag personligen tycker verkar vara vara en fantastisk stark och duktig person passionerad för det hon gör och för sina älskade barn.

  Ni som kritiserar henne kan tänka er in i hennes liv.
  Framgångsrik och kämpat hårt sedan tonåren med sitt arbete och privatliv.

  Barnen mår säkert hur bra som helst med stort nätverk i form av släktingar och vänner.

  Beundrar Isabella och tycker det är härligt att ta del av hennes liv här och se hur hon njuter av livet, sina barn och hur hon går sin egen väg utan att influeras av andras tyck och tänkande

  Något säger mig dessutom att det finns en önskan bland många av oss att kunna leva lite som just Isabella. .

 4. Maria skriver:

  From nu slutar jag läsa denna blogg. Har följt den från och till. Nu ger den mig inget mer. Blir bara besviken på att en framgångsrik Isabella lägger sin ekonomi på fel saker. Är man känd borde man stötta utsatta personer mer samt ta upp mer politiska saker. Branden nu tex??
  Kul att få resa mycket och unna sig visst men det handlar BARA om ytliga saker. Jag får ingen positiv energi av bloggen så jag väljer att följs andra som gör något gott för gjorden. Tack och hej! 😊🙏🏼

 5. Tycker du inte att det är jobbigt att vara så långt ifrån barnen så ofta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..