ANNONS

Härliga dagar

/

Barnen och jag har haft en bra dag. Vi klev upp åtta, åt en långfrukost  med rostade smörgåsar och sedan ville två grannbarn komma över och busa här hemma. Under tiden gjorde jag manikyr och pedikyr här hemma, så smidigt att kunna boka det hem.

Det blev ljusrosa!

Vid ett väntade lunch hos Ashkan och Emma i närheten. Vi körde playdate med våra barn. Deras son är lika gammal som Gillis. Barnen badade och lekte non stop förutom mat och glass-paus.

Vilken fantastisk sommar det är! Jag njuter fullt ut. Jag har 1,5 vecka kvar innan jobbet börjar. Barnen ska vara hos sin farmor och farmor ute på Vindö i två dagar så jag åker iväg imorgon en kortis.

153

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00