Vänner på besök

Som ni ser så ser bloggen lite annorlunda ut! Kontraktet hos United Influencers är över och Tailsweep sköter det tekniska. Bloggen kommer att se annorlunda ut längre fram men vi kommer att göra om den i höst så tills dess får den se ut såhär. Älskar att den laddas så snabbt!

Jag har haft en mysig dag med barnen. Vi har varit på stan och shoppat, fikat och så bjöd vi över Sheila med barn på middag. Dom stannade till halv nio och så fick vi sällskap av granne Michaela plus barn. Alla sex kids har busat och vi har hunnit prata om livet mellan varven. En väldigt bra måndag med människor jag älskar.

Sally fick nya kläder från Veronica Virta. Dom har gjort en liten kollektion med barnkläder. Sally älskade att få shoppa, hon tyckte det var så roligt att få testa kläder och kände sig så fin. Gulligt!

Det blev sushi/Sashimi till mig, Sheila och Hayley. Hayley hade gjort egen pizza till barnen, väldigt populärt.

Kökshäng när alla sex barn såg på en film efter att ha lekt i trädgården. Nu ska jag ut på en promenad, fördelen med att ha Hayley här. Kram på er.

 1. Älskar den nya headern, ser så professionellt ut! Dock saknar jag, som säkert många andra, att man ser tre kommentaren direkt under inlägget. Känns som att det blev mer läsning och som om man uppmanades till att kommentera.

  För övrigt har jag bara en liten fråga om Hayley, bor hon hos dig i huset eller har hon eget boende? Och vad gör hon under tiden du inte har barnen, är hon hos Odd då eller hos en annan familj? Kramar

 2. För mig är det bara massa reklam – både överst på sidan, mitt i inlägget och mellan inläggen.. Väldigt irriterande! Verkar som att ett spelbolag har köpt in sig på annonser här (jag har aldrig spelat eller sökt på spel, så det kommer inte från mina googlesök). Orkar inte läsa bloggen om det ska fortsätta vara så.

  1. Använd adblock så bör reklamen försvinna. Tror inte det är något som Isabella styr över. Reklamen vi ser är olika, utifrån vad som är ”klickat” runt på det nätverk du är kopplat till. T.ex det som kommer upp för mig är tapeter och färg då vi googlat på det här i huset. 🙂🌸💫

   1. Poängen är att jag har ab-blocks på, och jag har som sagt aldrig varit i närheten av ett nätcasino.. 🤔 får fortfarande massa ads. Ser också bara en tredjedel av headern. Läser i Chrome på en Android.

 3. Åh vilken förbättring! Förra bloggen var så sjukt rörig och jättekonstigt att inläggen var så långt ner. Det går emot alla principer när det gäller användarvänlighet. Tror ALLA kommer uppskatta en renare blogg.

 4. Jag läser via google reader och nu visas inte längre hela inlägget där utan jag behövde gå in på bloggen. Finns säkert ett syfte, men min läsupplevelse försämrades.

  1. Håller med. Avföljer oftast bloggar direkt när det blir så i reader men Bella har jag följt på tok för länge för att göra det så jag håller ut ett tag till men kommer nog inte läsa särskilt många inlägg tyvärr.

  2. Samma sak via Bloglovin…det drar absolut ner läsarupplevelsen, att behöva klicka sig in på bloggen är bara störigt (ok I-landsproblem, men ändå)

   1. Har för mig det ska gå att ändra i inställningarna på bloglovin (om man vill att inlägget ska öppnas i bloglovin eller om man istället vill komma till en separat flik länkad direkt till bloggen) minns dock inte exakt hur jag gjorde,men lär inte vara supersvårt att hitta.

 5. Personligen föredrar jag den gamla versionen av bloggen. Nu får jag en feeling av Flashback och blogg.se…. Den lyxiga atmosfären är som bortblåst. Hoppas verkligen att det går att fixa tillbaka på något vis. Blev faktiskt lite chockad av hur stor impact typsnitt och layout ger. Älskar din blogg men vill fortfarande känna samma ”lyx” när jag läser den /:

  1. nu e d rent, simpelt o snabbladdat. mkt bra. förra ”lyxiga looken” va dryg. dock gillade jag hur den såg ut INNAN den, då jag började läsa denna blogg lite, men helt glömt vart den låg då. oh well. bara min input. bye

 6. Din header ser bättre ut nu än i den förra. Det var så mycket saker som jag aldrig klickade på i början av bloggen innan själva inlägget men just nu är det rent och bra.

 7. Läste på en annan blogg att designen (äntligen) ändrats.

  Slutade läsa när den vart en plattform men nu ser jag fram emot att kunna följa dig igen. 🙂

   1. Nej inte PK o kränkt. Det är för att Bella alltid tjatar om att hon inte behandlas lika som män.
    Då borde hon inte göra skillnad på pojke o flicka.

    1. What?? När har hon någonsin skrivit det? Skulle säga att det är precis tvärt om! Länka gärna till sådant inlägg för jag har verkligen aldrig sett det!

  1. Nu kanske inte Gillis gillar att shoppa kläder eftersom de flesta pojkar/män inte tycker det är speciellt roligt och inte på samma nivå som människor av den kvinnliga sorten…..manliga och kvinnliga varelser är faktiskt olika, bara att acceptera…..

   1. Helt rätt Yvonne! När ska samhället bara acceptera att det är skillnad på man & kvinna, dvs att vi är OLIKA! Det är bara att kolla på våra kroppar, män kan tex inte föds barn. Vad ska vi göra åt det? Istället för att hitta något att kritisera och tjafsa om är det väl bättre att lägga tid på det vi faktisk kan förändra?!

    1. Haha, stenåldern ringde och ville ha tillbaka er vid grytan Yvette och Emma. Ni borde läsa på lite om ämnet.

   2. Nej. Biologiskt ligger det inte mer i kvinnliga gener att tycka om att shoppa kläder än det gör i manliga. Det fostras man in i.

 8. Varför visa andra barns ansikten i bloggen när du inte visar egna barns ansikte (vilket jag tycker är BRA!)

  Har du lov av barnens föräldrar att sätta ut foton på deras barn? Alla barn ska väl ha samma rätt att skyddas?

  Ingen annan än jag som reagerar på detta?!?

  1. Nej jag har också reagerat på det.

   Borde ha samma synsätt som hon har kring sina egna barn. Hon skrev för längesen att det var något hennes barn skulle få välja om de vill synas eller inte. Då borde det vara samma för alla andra barn kan man tycka.

  2. Fast jag har iof för mig att det handlar dels om säkerhetsskäl då det finns en hel del galningar som vill göra Isabella och hennes familj illa. Det hotet finns nog inte riktigt för hennes vänner och bekantas barn.

   1. Fast, Sheila har ju en egen blogg där hon visar upp bilder på sina barn? Tror det är lugnt för henne annars hade Isabella nog inte gjort det.

 9. Tycker din blogg är fin ändå 🙂 Btw, har funderat på att testa ditt silverschampo men är redan så pass vithårig att jag är rädd jag ser ut som något lila troll i de ist 😛 Vet ju inte hur de blir alls 😀 Har köpt en tub med silverschampo, minns inte vad märket hette men såg bedrövlig ut..som en jävla violblomma i håret hahahah xD

  1. Så varför vill du testa igen?
   Silverschampo är ju till för att ta bort dom ev gula nyanserna i håret, så behövs väl inte det om du är vithårig??

 10. Bella! inga kommentarer från dig om Löwengrips dåliga vinst och ej uppnådda mål?
  Även om Pingis har en förklaring, Stefans ”felrekryteringen”, så borde det vara inräknat redan då det väl inte var nyligen?

 11. Vilken mysig dag! Någonting jag har tänkt på, vad gör Hayley varannan vecka när du inte har barnen? =)

 12. Men ja! För första gången laddas äldre inlägg på min mobil. Innan fick jag vara upp typ fem st. Jag gillar att slippa scrolla förbi kategorierna. Tydligt och snyggt typsnitt.

 13. Hej Isabella! Detta är egentligen ingen kommentar på ditt inlägg (fast jag tycker det låter superhärligt att umgås med barn och vänner sådär avslappnat som ni gör). Jag slogs precis av tanken att jag undrar vad som hände med Saudiarabien? Var så imponerad av att ni ville lansera just där, men är det svårt med byråkratin i det landet? Det vore intressant om du vill skriva om det. Ha en bra dag! Kram

  1. Bara om Isabella har 10 livvakter eller annat entourage eller kanske stänga av hela Astrid Lindgrens värld ? Kanske ett mål hon har?

  2. Miamaria, förvänta dig inte att blondie gör som hon sagt/skrev, i nästa sekund är planerna ändrade, så Sally fick nog ingen tårta, det bidde inget AstridLindgrenland…

   1. Ibland undrar man hur folk tänker. Hur kan du ens kommentera så spydigt och nedvärderande? Vad vet du om hennes liv, om vad som blir av och inte? Om hur planerat något är? Så trött på alla vidriga kommentarer här som tar sig rätten att döma andra människor. Och tårtan, herregud, hur kan ni ens påpeka det? Det är som om ni gör allt för att hitta fel. Kan hon kanske ha löst det men bara inte skrivit om det? Nej, det går ju inte, den tanken känns främmande för er. Ni var ju på Lidingö och letade smulor men FANN INGA! NI FANN INGA!!!! Herregud det måste betyda att det inte blev nåt? Vem ringer socialen?

    Jisses…

     1. Ja Patrik, ser att du förfäras. Men Bella bryr sig inte det behöver du inte heller göra.

   2. Bella skrev att Sally sagt att hon ville ha tårta om hon klarade att vara utan napp…så S kanske helt enkelt inte klarade det och ville då inte ha någon tårta….-en annan syn på saken än att hon ändrar sig hela tiden…

    1. Oj Lisa vad intressant. Så du menar att man kan skriva hur elaka, hånfulla, spydiga kommentarer som helst, för Isabella bryr sig inte???
     Det är alltså Isabellas fel att du är en skitotrevlig människa, för hon bryr sig inte om det du skriver?
     Du har absolut inget ansvar för vad du spyr ur dig?
     Allt är hennes fel?

 14. Gillar inte att man hamnar på på slutet av kommentarerna när man ska läsa dem. Så man måste bläddra upp liksom. Också att man måste trycka på kommentarer i början av inlägget och inte i slutet. Älskar fortf bloggen men lite synpunkter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..