ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vänner på besök

/

Som ni ser så ser bloggen lite annorlunda ut! Kontraktet hos United Influencers är över och Tailsweep sköter det tekniska. Bloggen kommer att se annorlunda ut längre fram men vi kommer att göra om den i höst så tills dess får den se ut såhär. Älskar att den laddas så snabbt!

Jag har haft en mysig dag med barnen. Vi har varit på stan och shoppat, fikat och så bjöd vi över Sheila med barn på middag. Dom stannade till halv nio och så fick vi sällskap av granne Michaela plus barn. Alla sex kids har busat och vi har hunnit prata om livet mellan varven. En väldigt bra måndag med människor jag älskar.

Sally fick nya kläder från Veronica Virta. Dom har gjort en liten kollektion med barnkläder. Sally älskade att få shoppa, hon tyckte det var så roligt att få testa kläder och kände sig så fin. Gulligt!

Det blev sushi/Sashimi till mig, Sheila och Hayley. Hayley hade gjort egen pizza till barnen, väldigt populärt.

Kökshäng när alla sex barn såg på en film efter att ha lekt i trädgården. Nu ska jag ut på en promenad, fördelen med att ha Hayley här. Kram på er.

63

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00