Vänner på besök

Som ni ser så ser bloggen lite annorlunda ut! Kontraktet hos United Influencers är över och Tailsweep sköter det tekniska. Bloggen kommer att se annorlunda ut längre fram men vi kommer att göra om den i höst så tills dess får den se ut såhär. Älskar att den laddas så snabbt!

Jag har haft en mysig dag med barnen. Vi har varit på stan och shoppat, fikat och så bjöd vi över Sheila med barn på middag. Dom stannade till halv nio och så fick vi sällskap av granne Michaela plus barn. Alla sex kids har busat och vi har hunnit prata om livet mellan varven. En väldigt bra måndag med människor jag älskar.

Sally fick nya kläder från Veronica Virta. Dom har gjort en liten kollektion med barnkläder. Sally älskade att få shoppa, hon tyckte det var så roligt att få testa kläder och kände sig så fin. Gulligt!

Det blev sushi/Sashimi till mig, Sheila och Hayley. Hayley hade gjort egen pizza till barnen, väldigt populärt.

Kökshäng när alla sex barn såg på en film efter att ha lekt i trädgården. Nu ska jag ut på en promenad, fördelen med att ha Hayley här. Kram på er.

 1. Bea skriver:

  Hon kanske är i Frankrike med Odd? 🙊

 2. Erika skriver:

  Gillar inte att man hamnar på på slutet av kommentarerna när man ska läsa dem. Så man måste bläddra upp liksom. Också att man måste trycka på kommentarer i början av inlägget och inte i slutet. Älskar fortf bloggen men lite synpunkter.

 3. Är det Astrid Lindgren Värld som gäller idag? Ni skulle ju dit på er semester.

  1. AnnaP skriver:

   Bara om Isabella har 10 livvakter eller annat entourage eller kanske stänga av hela Astrid Lindgrens värld ? Kanske ett mål hon har?

  1. j skriver:

   Miamaria, förvänta dig inte att blondie gör som hon sagt/skrev, i nästa sekund är planerna ändrade, så Sally fick nog ingen tårta, det bidde inget AstridLindgrenland…

   1. Patrik skriver:

    Ibland undrar man hur folk tänker. Hur kan du ens kommentera så spydigt och nedvärderande? Vad vet du om hennes liv, om vad som blir av och inte? Om hur planerat något är? Så trött på alla vidriga kommentarer här som tar sig rätten att döma andra människor. Och tårtan, herregud, hur kan ni ens påpeka det? Det är som om ni gör allt för att hitta fel. Kan hon kanske ha löst det men bara inte skrivit om det? Nej, det går ju inte, den tanken känns främmande för er. Ni var ju på Lidingö och letade smulor men FANN INGA! NI FANN INGA!!!! Herregud det måste betyda att det inte blev nåt? Vem ringer socialen?

    Jisses…

    1. Lisa skriver:

     Patrik,vännen, andas!

     1. Patrik skriver:

      Du får nog läsa igen…

     1. Lisa skriver:

      Ja Patrik, ser att du förfäras. Men Bella bryr sig inte det behöver du inte heller göra.

   1. Hanna skriver:

    Bella skrev att Sally sagt att hon ville ha tårta om hon klarade att vara utan napp…så S kanske helt enkelt inte klarade det och ville då inte ha någon tårta….-en annan syn på saken än att hon ändrar sig hela tiden…

    1. Pp skriver:

     Oj Lisa vad intressant. Så du menar att man kan skriva hur elaka, hånfulla, spydiga kommentarer som helst, för Isabella bryr sig inte???
     Det är alltså Isabellas fel att du är en skitotrevlig människa, för hon bryr sig inte om det du skriver?
     Du har absolut inget ansvar för vad du spyr ur dig?
     Allt är hennes fel?

 4. Helena skriver:

  Hej Isabella! Detta är egentligen ingen kommentar på ditt inlägg (fast jag tycker det låter superhärligt att umgås med barn och vänner sådär avslappnat som ni gör). Jag slogs precis av tanken att jag undrar vad som hände med Saudiarabien? Var så imponerad av att ni ville lansera just där, men är det svårt med byråkratin i det landet? Det vore intressant om du vill skriva om det. Ha en bra dag! Kram

  1. H skriver:

   +1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..