Hejdå St Tropez!

Och så var denna vecka slut! Jag är fylld av ny energi och helt lycklig. Jag har fått umgås med släkt och vänner i en vecka. Solat, ätit god mat, spa:at, dansat och stökat. Det var precis det jag behövde. Få komma iväg och få lite perspektiv. Det är rätt rörigt privat just nu med relationer.

Sista dagen avslutades med en lunch på Bagatelle. Jag har älskat att köra runt i min lilla merca här borta. Oftast har jag kört dit och så har någon från hotellet hämtat bilen efteråt. Så smidigt. Jag är trött på taxi och försöker köra på mycket som jag kan privat. Frihetskänsla. I Stockholm så har jag en chaufför som brukar köra mig när jag inte kan köra själv, det är skönt att ha samma person jämt. Han ser direkt om jag är på prat-humör eller inte. Dessutom kan jag ta konfidentiella samtal.

Gårdagens middag blev på L’Opera med vänner från Stockholm…

… Och vi avslutade den på Brasserie Arts med en massa dans och champagne. Fantastiskt roligt!

Tara flög hem till London imorse och jag mötte Isolina och Johan i loungen i Nice efter att ha lämnat tillbaka bilen. Dom har haft en weekend i Eze tillsammans efter våra dagar ihop. Nu flyger vi alla hem! Odd och barnen hämtar upp mig när jag landar, väldigt snällt av min exman. Som jag längtar efter Gillis och Sally! Åh!

 1. Ida skriver:

  Så kul att du vågar visa nya bysten lite mer nu!

  1. Sofia skriver:

   Usch för den kommentaren.

  1. Anna skriver:

   Vänta nu.. nya? Vad har jag missat? 🙂

  1. Milou skriver:

   Ja den är snyggt gjord om hon nu har gjort den. Men det har hon nog.

 2. Så härligt du har haft det!!

 3. A skriver:

  Ibland behöver man komma bort och ladda om batterierna lite, härligt att du haft det bra! 🌞

 4. Det är en E-klass cab, så liten Merca är nog fel, däremot är bagagerummet litet, så misstänker att väskorna fick åka i en annan bil. Möjligtvis på baksätet.

  1. Kim skriver:

   Så intressant!

 5. Sanna skriver:

  Känns ibland som du och Odd är lite på gång igen?😉
  Roligt om ni kan ha en fungerande relation för barnens skull.

  1. Mm skriver:

   Skulle nog aldrig ske.

  1. Madde skriver:

   Exman och exman skilda är ni ju inte trots alla bedyranden om skilsmässa på bloggen. Och ni som nu tänker gå på krigsstigen att ett papper inte betyder något. Jo juridiskt är det jättestor skillnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..