ANNONS

Hejdå St Tropez!

/

Och så var denna vecka slut! Jag är fylld av ny energi och helt lycklig. Jag har fått umgås med släkt och vänner i en vecka. Solat, ätit god mat, spa:at, dansat och stökat. Det var precis det jag behövde. Få komma iväg och få lite perspektiv. Det är rätt rörigt privat just nu med relationer.

Sista dagen avslutades med en lunch på Bagatelle. Jag har älskat att köra runt i min lilla merca här borta. Oftast har jag kört dit och så har någon från hotellet hämtat bilen efteråt. Så smidigt. Jag är trött på taxi och försöker köra på mycket som jag kan privat. Frihetskänsla. I Stockholm så har jag en chaufför som brukar köra mig när jag inte kan köra själv, det är skönt att ha samma person jämt. Han ser direkt om jag är på prat-humör eller inte. Dessutom kan jag ta konfidentiella samtal.

Gårdagens middag blev på L’Opera med vänner från Stockholm…

… Och vi avslutade den på Brasserie Arts med en massa dans och champagne. Fantastiskt roligt!

Tara flög hem till London imorse och jag mötte Isolina och Johan i loungen i Nice efter att ha lämnat tillbaka bilen. Dom har haft en weekend i Eze tillsammans efter våra dagar ihop. Nu flyger vi alla hem! Odd och barnen hämtar upp mig när jag landar, väldigt snällt av min exman. Som jag längtar efter Gillis och Sally! Åh!

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00