ANNONS

Villa Romana

/

Här kommer ett till bildregn från senaste dygnet i ST. Lunch på Club 55, shopping på Chanel. Jag köpte en superfin baddräkt och väska, ska visa senare. Butiken här borta är verkligen värd att se, två enorma villor med en pool i mellan. Efter shoppingen och världens godaste glass på Barbarac blev det en stökig middag på Villa Romana. Tryffelpizza, rödvin och alla chokladdesserter som fanns på menyn. Sedan dansande vi i timmar. Det är ett väldigt festligt ställe. Jag vaknade lite slut från festligheterna som pågått sedan i måndags men efter en god frukost, en timma vid poolen och massage så är jag nu redo för en party-lunch på Bagatelle…

Den här resan skulle egentligen varit lugn och mysig men det blev verkligen världens tjej-partyresa. Efter alla relationsstrul i mitt liv så behövdes det minst sagt. Tacksam för att Isolina och Tara kunde hoppa in på kort varsel och vara mitt sällskap här borta!

Hårbandet kommer ifrån Hermine Hold, vårt senaste bolag. Allt lanseras om några veckor. Så spännande. Jag får många frågor om mina solglasögon och dom är ifrån Tom Ford. Tara har likadana fast i svart.

Det syns inte på bild men jag spillde chokladglass över min vita skjorta, jag kände mig som Pretty Woman när jag traskade in helt kladdig in på Chanel med choklad runt munnen också.

Sista stök-dagen idag då med Bagatelle och L’Opera. Imorgon väntar hemresa och hämta två fantastiska barn. Det är faktiskt lite lyxigt att få ha båda delarna i livet.

24
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00