Villa Romana

Här kommer ett till bildregn från senaste dygnet i ST. Lunch på Club 55, shopping på Chanel. Jag köpte en superfin baddräkt och väska, ska visa senare. Butiken här borta är verkligen värd att se, två enorma villor med en pool i mellan. Efter shoppingen och världens godaste glass på Barbarac blev det en stökig middag på Villa Romana. Tryffelpizza, rödvin och alla chokladdesserter som fanns på menyn. Sedan dansande vi i timmar. Det är ett väldigt festligt ställe. Jag vaknade lite slut från festligheterna som pågått sedan i måndags men efter en god frukost, en timma vid poolen och massage så är jag nu redo för en party-lunch på Bagatelle…

Den här resan skulle egentligen varit lugn och mysig men det blev verkligen världens tjej-partyresa. Efter alla relationsstrul i mitt liv så behövdes det minst sagt. Tacksam för att Isolina och Tara kunde hoppa in på kort varsel och vara mitt sällskap här borta!

Hårbandet kommer ifrån Hermine Hold, vårt senaste bolag. Allt lanseras om några veckor. Så spännande. Jag får många frågor om mina solglasögon och dom är ifrån Tom Ford. Tara har likadana fast i svart.

Det syns inte på bild men jag spillde chokladglass över min vita skjorta, jag kände mig som Pretty Woman när jag traskade in helt kladdig in på Chanel med choklad runt munnen också.

Sista stök-dagen idag då med Bagatelle och L’Opera. Imorgon väntar hemresa och hämta två fantastiska barn. Det är faktiskt lite lyxigt att få ha båda delarna i livet.

 1. Lovisa skriver:

  ÅH du verkar ha haft en riktigt bra helg, så underbart. Kommer du visa upp din nya Chanel-skönhet? Man blir så nyfiken!

 2. Lovisa skriver:

  Jag är uppriktigt förvånad över att ‘Det är faktiskt lite lyxigt att få ha båda delarna i livet’ inte rörde upp folk alls, trodde det skulle bli cirkus i kommentarsfältet när jag läste det.

  1. Lisa skriver:

   Kanske för att hon skriver det i varje inlägg typ. Vid det här laget vet vi att Bella tycker det är lyxigt, blir lite som en skiva som upprepar sig.

 3. Vilken underbar resa! Älskar hur du skriver att du gick in på Chanel med choklad runt munnen. Inte riktigt lika glamoröst men jag hade blåbärssmoothie runt munnen en gång när jag var på sjukhuset med ett av barnen….

 4. Karin skriver:

  Skulle gärna vilja leva detta lyxliv , ser helt underbart ut . Men jag vet lyx och pengar är verkligen inte allt !

  1. I skriver:

   Vad är du beredd att offra?

   1. R skriver:

    Inte mina barn. Aldrig mina barn.

  1. Helen skriver:

   Näe fy hag skulle känna mig girig och tom om jag levde som Bella. Jag tror att när lyx blir vardagsmat så kommer man till slut inte uppskatta det lilla i vardagen på samma sätt.

 5. Ser ut att vara en underbar resa. Njut nu, snart är det jobbdags igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..