Dolceva och Le Cave

Vi hänger nästan alla luncher på Club 55, det är så trevligt där. Igår blev det lunch med Ashkan som har startat Serendipity, hans fru Emma, Fredrik Holmström som äger Magnolia och hans fästmö Jennie – alla deras barn och så jag, Isolina och Tara. Gissa om jag saknade Gillis och Sally! Nen jag får träffa dom om två dagar.

Vi åt som vanligt en fantastiskt god lunch. De är kända för sitt fat med råa grönsaker, så gott att dippa. Sedan blev det hummer, musslor och grillad fisk som vi delade på.

Isolina åkte vidare mot Eze och Tara checkade in! Vi skålade i champagne och gjorde oss ordning för att äta middag på Dolceva med några vänner:

Det blev en sen natt med dans på Le Cave, vi somnade fyra på morgonen.

Imorse blev det massage, en enorm frukost och nu ligger vi vid poolen. Jag har lite jobb att ta i kapp här i skuggan men det känns bara skönt med lite variation. I eftermiddag väntar Club 55 igen och sedan vill jag spana in Chanel-butiken. Eller husen snarare, butiken har en egen pool!

 1. Magda skriver:

  Jag antar att du menar att du var på Les Caves (du Roy)? Le Cave betyder ”idioten”. Just sayin…

 2. Madde skriver:

  Jag är också känd för mina fat med råa grönsaker. Det ger jag till mina barn varenda dag ☺️

 3. Ml skriver:

  En restaurang som är känd för sitt fat med råa grönsaker btw!?! Ok med all hysteri kring vego och sådär (obs att jag äter supermakt grönsaker själv) men sen när kan ett fat med otillagade grönsaker bli ett signum?! Behövs inte så skillade kockar för att fixa fram det där, bara att gå till närmsta torg och plocka på sig jordiga och nyskördade grönsaker. Lite billigare med…

  1. Haha, det var exakt vad jag tänkte. Visst att det är supergott med grönsaker i alla former, men att restaurangen är känd för det…

  1. B skriver:

   Det såg ju väldigt fräscht och gott ut samt fint ut 🙂 har aldrig sett något sådant när jag varit på restaurang. Är väl inte konstigt att de är kända för det? Precis som vissa är kända för de har goda hamburgare osv.

  1. Sofia skriver:

   Håller med – hur kan det vara en signaturrätt? Grönsakerna är ju inte ens uppskurna? Sitter alla och delar upp ett blomkålshuvud då eller hur går det till?

 4. M skriver:

  Man ju vad fruarna jobbade med, men kanske inte var tillräckligt häftiga jobb för att nämnas vid sidan av sina män…:P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..