Dolceva och Le Cave

Vi hänger nästan alla luncher på Club 55, det är så trevligt där. Igår blev det lunch med Ashkan som har startat Serendipity, hans fru Emma, Fredrik Holmström som äger Magnolia och hans fästmö Jennie – alla deras barn och så jag, Isolina och Tara. Gissa om jag saknade Gillis och Sally! Nen jag får träffa dom om två dagar.

Vi åt som vanligt en fantastiskt god lunch. De är kända för sitt fat med råa grönsaker, så gott att dippa. Sedan blev det hummer, musslor och grillad fisk som vi delade på.

Isolina åkte vidare mot Eze och Tara checkade in! Vi skålade i champagne och gjorde oss ordning för att äta middag på Dolceva med några vänner:

Det blev en sen natt med dans på Le Cave, vi somnade fyra på morgonen.

Imorse blev det massage, en enorm frukost och nu ligger vi vid poolen. Jag har lite jobb att ta i kapp här i skuggan men det känns bara skönt med lite variation. I eftermiddag väntar Club 55 igen och sedan vill jag spana in Chanel-butiken. Eller husen snarare, butiken har en egen pool!

 1. kan din nanny komma upp i norr o ta hand om mina barn så jag kan åka o volontära vid nån av bränderna!? d blöder i min själ att inte kunna göra något o de få släktingar jag har här vill/kan inte med mina småbarn så jag e ”fast”. helt seriöst, du skulle bidra på ett jättebra sätt!

  1. Tror du hennes nanny/aui pair är någon leksak som man lånar ut? . Fixa fram barnvakt (släkting, vän) om du så gärna vill hjälpa, bara dålig ursäkt att skylla på att du är fast

  2. Hej Mamma Haj!

   Förstår att du blir berörd av det som händer. Det är nog ingen som inte påverkas. Det är fruktansvärt!
   Men om du inte är brandkvinna eller en annan del av räddningstjänsten tror jag helt seriöst att du bidrar mer om du tar tillfället i akt – nu när du är fast med dina barn – att lära dem om brandsäkerhet, inte starta nya bränder, humanism och att alla gillar olika. Lika bra att börja när dom är små 👍

   Men om du helt seriöst har ett stort behov av att åka till bränderna tror jag att du snabbare och enklare hittar barnvakt närmare dig. Granne eller vän? Skaffa en egen nanny för några dagar? Om du tänker kreativt kommer du kunna lösa problemet med dina barn!

   Håller tummarna att du får göra det du vill och att du får möjlighet att bidra på ett bra sätt.

   Lycka till!
   Mvh/ Upplevde skogsbranden 2014 på väldigt nära håll och är helt seriös.

  1. F. Holmström Fastigheter är majoritetsägare i Magnolia och Fredrik Holmström är VD i det bolaget. Tolkar jag som Isabellas uppgifter stämmer.
   Tråkigt för dig Sofia.

 2. Brukar du variera dina resmål eller åker du alltid till Marbella och St.Tropez privat? Vore kul att se ett inlägg om resor och hur du tänker där.

 3. Åh så härligt det ser ut att vara! Hoppas du får en fin helg också! Besök gärna min blogg där jag bland annat skriver om psykisk ohälsa för ett öppnare samhälle där fler tar ansvar för vårt mående. Ta hand om dig, kram <3

 4. Vilken härlig restaurang!
  Jag tror alla är värda en paus ifrån att vara förälder då och då och få vara sig själv med andra vuxna och föräldrar. Jag tror de är bra både för barnen är föräldrarna 🙂

 5. Var kommer din fina väns söta klänning ifrån? 😍 Jättefin!

  Tack för spännande blogg! Roligt att följa dig!

 6. Man ju vad fruarna jobbade med, men kanske inte var tillräckligt häftiga jobb för att nämnas vid sidan av sina män…:P

 7. En restaurang som är känd för sitt fat med råa grönsaker btw!?! Ok med all hysteri kring vego och sådär (obs att jag äter supermakt grönsaker själv) men sen när kan ett fat med otillagade grönsaker bli ett signum?! Behövs inte så skillade kockar för att fixa fram det där, bara att gå till närmsta torg och plocka på sig jordiga och nyskördade grönsaker. Lite billigare med…

  1. Haha, det var exakt vad jag tänkte. Visst att det är supergott med grönsaker i alla former, men att restaurangen är känd för det…

  2. Det såg ju väldigt fräscht och gott ut samt fint ut 🙂 har aldrig sett något sådant när jag varit på restaurang. Är väl inte konstigt att de är kända för det? Precis som vissa är kända för de har goda hamburgare osv.

  3. Håller med – hur kan det vara en signaturrätt? Grönsakerna är ju inte ens uppskurna? Sitter alla och delar upp ett blomkålshuvud då eller hur går det till?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..