ANNONS

Dolceva och Le Cave

/

Vi hänger nästan alla luncher på Club 55, det är så trevligt där. Igår blev det lunch med Ashkan som har startat Serendipity, hans fru Emma, Fredrik Holmström som äger Magnolia och hans fästmö Jennie – alla deras barn och så jag, Isolina och Tara. Gissa om jag saknade Gillis och Sally! Nen jag får träffa dom om två dagar.

Vi åt som vanligt en fantastiskt god lunch. De är kända för sitt fat med råa grönsaker, så gott att dippa. Sedan blev det hummer, musslor och grillad fisk som vi delade på.

Isolina åkte vidare mot Eze och Tara checkade in! Vi skålade i champagne och gjorde oss ordning för att äta middag på Dolceva med några vänner:

Det blev en sen natt med dans på Le Cave, vi somnade fyra på morgonen.

Imorse blev det massage, en enorm frukost och nu ligger vi vid poolen. Jag har lite jobb att ta i kapp här i skuggan men det känns bara skönt med lite variation. I eftermiddag väntar Club 55 igen och sedan vill jag spana in Chanel-butiken. Eller husen snarare, butiken har en egen pool!

34
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00