ANNONS

Restaurang Tiger

/

Igår så blev det lunch på Le Club 55, det är ett klassiskt ställe här nere som jag älskar. Roliga människor, trevlig stämning och god mat.

På kvällen gick Isolina och jag till restaurang Tiger. Det är ett Asian fusion ställe på hotell Hermitage. Restaurangen har en fantastisk utsikt och mysig terass.

Klänningen från COS lånade jag av Michaela innan jag flög hit. Vi har nycklar till varandras hus så jag gick in och lånade lite. Vi brukar göra så då och då. Det är kul och smidigt.

Somnade med två glas vin i kroppen strax efter midnatt. Vill inte romantisera alkohol men en god röd Bordeaux är inte fel. Nu är det verkligen semester och jag njuter till fullo. Jag känner en enorm tacksamhet att jag kan göra allt det här, bjuda ner vänner och bara mysa i en vecka och ladda batterierna. Ikväll åker Isolina vidare efter en halv vecka tillsammans och Tara kommer hit och stannar med mig till på söndag. Det ser jag fram emot!

35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00