Hotellbäddning

I samarbete med Ellos 

Något som jag gillar oavsett om jag är bortrest eller är hemma så är det en lyxig och mysig hotellbäddning i sovrummet. Det måste finnas flera kuddar som man kan bulla upp bakom sig för ett skönt stöd när man ska läsa en bok eller äta frukost i sängen. När det kommer till val av sängkläder, tänker jag lite som min klädstil – det ska vara stilrent med färger som vitt, grått och beige.

De här fina gråa sängkläderna i satin kommer ifrån Ellos. De är så mjuka och sköna!

Pläden hittar ni här.

I samarbete med Ellos 

 1. Carin skriver:

  Verkligen ytterligheter; ena dagen Ellos och andra dagen Chanel. Tror du är mera Chanel än Ellos!

 2. ida skriver:

  Bomulls/hotellsatin är det bästa!! Så underbart att sova i.

 3. Vad mysigt det ser ut! Jag är nog lite knäpp men jag kan inte sova i renbäddad säng. Jag vet inte om det är den där krispiga känslan som jag inte gillar.

  1. Om det är krispigt så är det nog inte renbäddat.

   1. Emma skriver:

    Jo? Och de är krispiga är förövrigt top 5 på bästa saker i livet. Sover aldrig så bra som med nya krispiga påslakan ❤️

 4. Mi skriver:

  Gillar att sova i obäddad säng, i rena uttvättade lakan. Inte en extra kudde eller sängtäcke, fönstret öppet o frisk luft in. Ju mindre jag har, piffar, pynttar, desto bättre sover jag. Är inte ens ironisk nu. Lycka o frihet för mig är oestetiskt enkelt och helt annat än prylar, puffa o pyntta. Hela familjen njuter så. Mat får ta tid, elektroniken kan kosta, umgänge går lååångt före jobb och ambitioner, pengarna på kontot för trygghet och för upplevelser. Lyx är mörkrostat kaffe bryggt utomhus, sittandes i utegunga med träd och hallonbuskar omkring. Vet att ni inte bryr er, men skriver ändå. Alltid retar det nån. Kärringen mot strömmen.

  1. Kim skriver:

   Så det vill du vi skall veta. Ok nu vet vi!

  1. I skriver:

   +1

  1. Ana skriver:

   Låter toppen det du skrev men vi byter ut gärna kaffet mot te istället så är jag på haha 😛

  1. Så himla konstig mentalitet ”…alltid retar det någon”. Är det kul att retas? Förstår att världen ser ut som den gör när folk tänker som du.

  1. Dingo skriver:

   Ooh gu vad speciell du är!

  1. Till Mi;

   Tyckte det lät väldigt härligt och skönt faktiskt.
   Jag är en tvärtom-person till dig, som önskar att jag hade kunnat låta åtminstone en del av ditt sätt få fäste i mig.

  1. Anonym skriver:

   Är ett av dina intressen som du njuter av att ”reta folk”?!
   Varför skulle ens ngn blir provocerad av det du skriver – gissningsvis så bryr sig ingen om hur du har inrett ditt sovrum?!

 5. ramona skriver:

  Känns alltid så lyxigt med hotell sängkläder <3 Försöker skapa den känslan hemma i sängen med men lyckas inte *haha* Får spana in dessa, så snygga ju 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..