ANNONS

Hotellbäddning

/

I samarbete med Ellos 

Något som jag gillar oavsett om jag är bortrest eller är hemma så är det en lyxig och mysig hotellbäddning i sovrummet. Det måste finnas flera kuddar som man kan bulla upp bakom sig för ett skönt stöd när man ska läsa en bok eller äta frukost i sängen. När det kommer till val av sängkläder, tänker jag lite som min klädstil – det ska vara stilrent med färger som vitt, grått och beige.

De här fina gråa sängkläderna i satin kommer ifrån Ellos. De är så mjuka och sköna!

Pläden hittar ni här.

I samarbete med Ellos 

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00