ANNONS

St tropez idag

/

Jag klev upp sju idag trots ledig och utan barn. Under mina barndagar har vi gått upp 08-09 men alltid när jag ska resa iväg vaknar jag tidigt. Tog på mig träningskläderna och tog en timmas promenad, så vackert ute. Kom hem, åt frukost, hoppade in i duschen och gjorde mig ordning. Efter det åkte jag till Bond där jag fönar håret när inte Emelie kan göra ordning mig. När jag är klar ska jag handla böcker, obligatorisk apoteksrunda och äta lunch innan jag ska till Arlanda. Idag ska jag pröva Arlandas privata tjänst där man slipper gå igenom terminal fem. Man åker bara till en liten lounge, de scannar väskan och sedan kör dom ut en till planet direkt. Dessutom behöver man minimalt med tid där innan planet lyfter. Älskar det.

Denna periods frukost (fastnar lätt för saker) – Vaniljkvarg, färska jordgubbar, hallon och blåbär och en kakao-granola. Det smakar som en smarrig dessert. Hur som helst, jag flyger med Isolina och när vi landar har jag hyrt liten cab, sedan kör vi till St Tropez där jag ska semestra i en vecka. Det blir min första lediga vecka utan jobb eller barn. Bara egentid. Härligt!

54
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00