St tropez idag

Jag klev upp sju idag trots ledig och utan barn. Under mina barndagar har vi gått upp 08-09 men alltid när jag ska resa iväg vaknar jag tidigt. Tog på mig träningskläderna och tog en timmas promenad, så vackert ute. Kom hem, åt frukost, hoppade in i duschen och gjorde mig ordning. Efter det åkte jag till Bond där jag fönar håret när inte Emelie kan göra ordning mig. När jag är klar ska jag handla böcker, obligatorisk apoteksrunda och äta lunch innan jag ska till Arlanda. Idag ska jag pröva Arlandas privata tjänst där man slipper gå igenom terminal fem. Man åker bara till en liten lounge, de scannar väskan och sedan kör dom ut en till planet direkt. Dessutom behöver man minimalt med tid där innan planet lyfter. Älskar det.

Denna periods frukost (fastnar lätt för saker) – Vaniljkvarg, färska jordgubbar, hallon och blåbär och en kakao-granola. Det smakar som en smarrig dessert. Hur som helst, jag flyger med Isolina och när vi landar har jag hyrt liten cab, sedan kör vi till St Tropez där jag ska semestra i en vecka. Det blir min första lediga vecka utan jobb eller barn. Bara egentid. Härligt!

 1. Wilma skriver:

  Vilken härlig tjänst av Arlanda. Underbart!
  Hoppas du får en skön semester. Isolina verkar vara en bra person att umgås med. 🙂

 2. Hoppas du får en härlig resa!

 3. Sofia skriver:

  Du säger att du ska pröva Arlandas VIP service, är du sponsrad med andra ord? Om inte känns det lite meningslöst att betala nästan 5 000 kr för att två personer snabbare ska kunna komma på planet inför en semesterresa. Möjligtvis vid en affärsresa men då måste du värdera din tid per timme väldigt högt, vilket jag inte tror du kan motivera. Känns så långt ifrån Economista man kan komma…

  1. isa skriver:

   Herregud hon gör väl vad hon vill med sina egna pengar. Det behöver du inte bekymra dig över. Osar AVUNDSJUKA långa vägar!

   1. I skriver:

    Isa – är du lite efter?

   1. Lisen skriver:

    Isa, ordet Avundsjuk är töntigaste kommentaren ever. Osar 2017!

  1. Sofia skriver:

   Du har missuppfattat ordet. Economista är att spendera pengar utefter det du har att röra dig på. Med andra ord 5000kr för Isabella kan vara som 5kr för ”oss andra”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..