ANNONS

Surprise!

/

Barnen var lämnade, jag hade precis tagit en promenad och höll på att smälta bort, jag hade duschat och satt på mig min skönaste klänning och börjat packa när jag fick ett mess om att jag hade en middag bokad. Svarade att jag var osminkad och ofixad, ”spelar ingen roll, du är fin ändå” blev svaret. Tio minuter senare stod jag vid en kaj och väntade i mina Flattered och en väska som fortfarande innehåll spår av en barnvecka. Wipes och småbyxor med bamse. Det blev en båttur över vattnet till Nacka J och sedan väntade en fantastisk middag med ett fantastiskt sällskap.

Jag hade inte väntat mig att söndagen skulle sluta såhär mysigt. Åh. Nu ska jag hem och packa klart inför St Tropez imorgon! En vecka med vänner väntar.

80
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00