Surprise!

Barnen var lämnade, jag hade precis tagit en promenad och höll på att smälta bort, jag hade duschat och satt på mig min skönaste klänning och börjat packa när jag fick ett mess om att jag hade en middag bokad. Svarade att jag var osminkad och ofixad, ”spelar ingen roll, du är fin ändå” blev svaret. Tio minuter senare stod jag vid en kaj och väntade i mina Flattered och en väska som fortfarande innehåll spår av en barnvecka. Wipes och småbyxor med bamse. Det blev en båttur över vattnet till Nacka J och sedan väntade en fantastisk middag med ett fantastiskt sällskap.

Jag hade inte väntat mig att söndagen skulle sluta såhär mysigt. Åh. Nu ska jag hem och packa klart inför St Tropez imorgon! En vecka med vänner väntar.

 1. Annica skriver:

  Om det där är du osminkad o ofixad så är jag en baglady i jämförelse när jag är osminkad o ofixad…..

 2. Mysigt och roligt med en spontan middag. 🙂
  Det är inte säkert att det är en romantisk middag, det kan ju vara en middag med en tjejkompis! 🙂

 3. Jenny skriver:

  Meeeen! Låt en kvinna leva! Man behöver inte sätta etiketter på allt, man kan träffas och njuta av varandra utan att vara tillsammans.

  1. A skriver:

   Helt rätt! 😀

 4. KK skriver:

  Härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..