ANNONS

Gröna Lund

/

Idag åkte barnen och jag till Gröna Lund. Imorgon ska dom till O så jag ville göra något roligt. Det var en varm dag men inte så mycket folk där. Vi åkte massor och spelade lite spel. Sally är galen i pandor och hon fick vinna en jätte-panda till hennes förtjusning. Det går ju att betala för största vinsten, älskar genvägar i livet. Gillis var inte så intresserad av vinst utan ville hellre spela spel, åka karuseller och köpa en helium-balkong. Han hade beslutsångest så jag lät honom välja både en dinosaurie och en haj. Det låter kanske bortskämt med det är de sista man kan säga säga om Gillis. Alltid tacksam för minsta lilla.

Efter tre timmar på Gröna Lund mötte vi upp min pappa och mina syskon på Primo Ciao Ciao vid Odenplan och åt pasta till middag. Sedan blev det fotboll i Vasaparken tills det var dags att åka hem och sova. När jag nattade barnen i min säng ville de både ha ballonger och gosedjur bredvid. Kommer bli rätt trångt att krypa ner där om några timmar :- )

Jag är så glad! Dels över dagen men också att jag har träffat både min mamma, pappa och alla mina syskon under samma vecka. Det var en tid då jag inte gjorde det år flera år så det betyder mycket för mig. Livet.

115

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00