Gröna Lund

Idag åkte barnen och jag till Gröna Lund. Imorgon ska dom till O så jag ville göra något roligt. Det var en varm dag men inte så mycket folk där. Vi åkte massor och spelade lite spel. Sally är galen i pandor och hon fick vinna en jätte-panda till hennes förtjusning. Det går ju att betala för största vinsten, älskar genvägar i livet. Gillis var inte så intresserad av vinst utan ville hellre spela spel, åka karuseller och köpa en helium-balkong. Han hade beslutsångest så jag lät honom välja både en dinosaurie och en haj. Det låter kanske bortskämt med det är de sista man kan säga säga om Gillis. Alltid tacksam för minsta lilla.

Efter tre timmar på Gröna Lund mötte vi upp min pappa och mina syskon på Primo Ciao Ciao vid Odenplan och åt pasta till middag. Sedan blev det fotboll i Vasaparken tills det var dags att åka hem och sova. När jag nattade barnen i min säng ville de både ha ballonger och gosedjur bredvid. Kommer bli rätt trångt att krypa ner där om några timmar :- )

Jag är så glad! Dels över dagen men också att jag har träffat både min mamma, pappa och alla mina syskon under samma vecka. Det var en tid då jag inte gjorde det år flera år så det betyder mycket för mig. Livet.

 1. Maria skriver:

  Var är klänningen ifrån? Så snygg!

 2. Anders skriver:

  Min dotters kompis vann en stor tiger! Vad gör man om man har en besviken dotter som vill ha en jätte panda! Ja betalar 500:- och köper hela hjulet! Kanske ni gjorde likadant!

 3. Lana skriver:

  Love Sally’s hair color – the perfect balayage! 🙂

 4. Jag har läst din blogg dagligen i säkert 10 års tid. Sedan en tid tillbaka gör jag det inte längre och jag vill uppmana andra att följa mitt exempel, därför att det kommer inget gott ur din retorik. Droppen var ditt politiska inlägg för några veckor sedan där du utmålar vanliga hederliga människor, med oro för samhällsutvecklingen, som populister.

  Den här artikeln från Kvartal illustrerar i allt varför jag valt att inte längre läsa din blogg: https://kvartal.se/kommentar/antirasism-som-splittrar-sverige

  1. Cissi skriver:

   Att orera om populism må nog vara det mest använda tricket i historien, då fokus tas från verkliga frågor och den förda politiken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..