Runmarö

Det är något speciellt med Stockholms skärgård. Jag saknar verkligen Vindö där barnens pappa har sitt lantställe (farföräldrar). Där var vi varje sommar i sex år. Det kommer dröja länge innan jag köper något eget i skärgården. Först är det prio med sjötomt på Lidingö och sedan semesterboende utomlands. Antagligen franska rivieran. Men kanske när jag blir äldre.

Hur som helst, idag åkte vi ut till en av mina bästa vänner Michaela och hennes man Daniel. Det är ett sådant par jag umgås lika bra med båda två. Jag körde ut till Stavsnäs, parkerade och tog en båttaxi över till Runmarö. Barnen tyckte att det var spännande. Det är så vackert här ute, verkligen ett lugn som jag mår bra av. Vi har badat i stort sätt hela dagen och ätit veg-hamburgare och pratat. Barnen fick busa fram tills halv nio men sedan stupade dom i säng. Våra barn är lika gamla och dom är ju grannar och älskar varandra.

Nu blir det mer rödvin och te, rabarberpaj och vuxensnack. Sedan ska jag gå och lägga mig med mina älskade barn här i gästhuset.

Så himla mysigt!

 1. Julia skriver:

  Så himla mysigt 🙂

 2. Ullis skriver:

  Sett eller sätt, verkar svårt att skilja på..,

  1. fiona skriver:

   Ja som någon redan har påpekat!

  1. L skriver:

   Spelar det någon roll? Du förstår väl?

 3. Isabelle! Stort tack för att du är en sådan fin inspiration för mig och många andra! Måste säga att dina produkter från Löwengrip är fantastiska på så många sätt. Idag var jag vid havet och brände mig såklart.. Hade dessvärre inte din aftersun hemma (har försökt hitta den men den verkar inte säljas…) Då kom jag på den briljanta idén att ta din sleeping sensation ansiktsmask som stått kallt i kylskåpet och massera in på områdena jag bränt mig. Efter tio minuter märkte jag en så stor skillnad! Den var både lugnande och kroppen bara sög in all fukt. Nu har den värsta smärtan lagt sig även om färgen fortfarande är kvar. Tror det kommer bli en skönare natts sömn än vad jag först trodde innan jag satte på krämen. Lärdom till nästa gång är såklart att smörja in sig ofta och bättre men skönt att veta att det finns en backup om det skulle hända igen..

  Hoppas du får en riktigt fin helg med barnen!

  Stor kram!

  1. Hyh skriver:

   Lärdomen är väl att inte vara så mycket i solen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..