ANNONS

Runmarö

/

Det är något speciellt med Stockholms skärgård. Jag saknar verkligen Vindö där barnens pappa har sitt lantställe (farföräldrar). Där var vi varje sommar i sex år. Det kommer dröja länge innan jag köper något eget i skärgården. Först är det prio med sjötomt på Lidingö och sedan semesterboende utomlands. Antagligen franska rivieran. Men kanske när jag blir äldre.

Hur som helst, idag åkte vi ut till en av mina bästa vänner Michaela och hennes man Daniel. Det är ett sådant par jag umgås lika bra med båda två. Jag körde ut till Stavsnäs, parkerade och tog en båttaxi över till Runmarö. Barnen tyckte att det var spännande. Det är så vackert här ute, verkligen ett lugn som jag mår bra av. Vi har badat i stort sätt hela dagen och ätit veg-hamburgare och pratat. Barnen fick busa fram tills halv nio men sedan stupade dom i säng. Våra barn är lika gamla och dom är ju grannar och älskar varandra.

Nu blir det mer rödvin och te, rabarberpaj och vuxensnack. Sedan ska jag gå och lägga mig med mina älskade barn här i gästhuset.

Så himla mysigt!

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00