ANNONS

Lediga dagar

/

Igår somnade jag i sängen med barnen. Därav inget inlägg. Vaknade innan tolv och min spontana reaktion var att gå upp och skriva, men halvvägs ner i trappan tänkte jag ”Hallå jag har ju semester”. Så då vände jag tillbaka till sängen. Vi har en riktigt bra dag igår, vi åt glass, var i Lidingö Centrum och lagade min telefon och hängde på biblioteket under tiden. Efter middagen så åkte vi till stranden igen och där mötte Odd upp oss och kvällsbadade.

Idag ska vi ut till Runmarö och hälsa på mina Michaela, Daniel och barnen Gustav och Andrea. Det är mina närmsta grannar här på Lidingö men nu ska vi ut till deras lantställe. Banen leker i stort sätt jämt här hemma så det ska bli mysigt att komma dit.

35
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00