Lediga dagar

Igår somnade jag i sängen med barnen. Därav inget inlägg. Vaknade innan tolv och min spontana reaktion var att gå upp och skriva, men halvvägs ner i trappan tänkte jag ”Hallå jag har ju semester”. Så då vände jag tillbaka till sängen. Vi har en riktigt bra dag igår, vi åt glass, var i Lidingö Centrum och lagade min telefon och hängde på biblioteket under tiden. Efter middagen så åkte vi till stranden igen och där mötte Odd upp oss och kvällsbadade.

Idag ska vi ut till Runmarö och hälsa på mina Michaela, Daniel och barnen Gustav och Andrea. Det är mina närmsta grannar här på Lidingö men nu ska vi ut till deras lantställe. Banen leker i stort sätt jämt här hemma så det ska bli mysigt att komma dit.

 1. Emma skriver:

  Hej Isabella!

  Först och främst, tack för en underbart spännande blogg. Jag kan inte sluta läsa den! Jag har en fråga angående din produkt Löwengrip Care And Color Protect My Body Sunscreen Oil. Jag har läst att produkten inte klara läkemedelverkets test för godkända solskydd. Stämmer det? Och i så fall hur kommer det sig?

  1. Julia skriver:

   Det står inget om att det inte klarar godkänd test som solskydd. Det står att produkten saknar en bruksanvisning för säker användning och måste korrigeras. Alltså plockas ned från hyllorna och bli märkta med en bruksanvisning på ett relevant språk i de land som varorna skall säljas. Dvs svenska om du köper produkten hos återförsäljare i Sverige.

  1. P skriver:

   Vad jag förstår är det inget fel på produkten, de har dock missat att skriva vilken nivå av skydd den ger, och ge information om att man måste smörja in sig flera gånger om dagen för att få maximalt skydd.

  1. Amanda skriver:

   En snabb googling ger:
   ‘För att användaren ska få det solskydd som en produkt uppges ge krävs också att man smörjer in sig med tillräcklig mängd och att man smörjer in sig flera gånger under dagen, till exempel efter bad och handdukstork. Sådan bruksanvisning ska finnas i produktens märkning på svenska. Märkningen ska även visa om produkten ger lågt, medelhögt, högt eller mycket högt solskydd så att konsumenter har lättare att välja en solskyddsprodukt ur lämplig skyddskategori – och det är alltså här Löwengrip brister, inte på själv produktens effekt.’

 2. Vilken härlig sommardag!

 3. Så härligt det låter, både dagens planer och gårdagen 🙂 Precis som du säger, se till att ha semester nu, du måste ju inte uppdatera varje dag heller 🙂 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa och allt vad livet innebär. Kram <3

  1. M skriver:

   Nog hennes samarbetspartners och skrina avtal som styr detta, det är ingen hobbyblogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..