Träning på rutin!

Barnen och jag klev upp vid åtta idag, dukade fram frukost utomhus och åt länge och pratade om allt de funderade på. Vid tio åkte jag in till stan för att träna en timma med Pontus. Jag är så stolt över mig själv som har tränat regelbundet sedan januari. Då var det 3-4 gånger i veckan och jag sprang mycket efter inspiration av boken Hjärnstark. Idag är det två tunga gympass i veckan med PT samt något ytterligare som tredje gång. Det kan vara yoga eller en löptur. Det varierar. Idag hade jag 42 kilo på axlarna när jag gjorde benböj. Det är så roligt att kunna öka i vikt regelbundet. Jag minns hur tungt 30 kilo var i maj. Styrketräning är så roligt.

När jag kom hem så åt barnen och jag lunch och efter det gick vi ut, Sally ville vila i vagnen och Gillis ville köra sin jeep. Sally sover fortfarande och Gillis och jag klurar på vad vi vill göra idag. Jag tappade min telefon i marken så jag borde egentligen åka och byta glas. Men nu myser vi i soffan. Alla är lite trötta, vi har ett mål och det är att köpa blommor och äta glass. Skönt att ta dagen som den kommer.

 1. Imponerande – du är grym!!
  Det är så motiverande när man så tydligt ser sina framsteg.
  Har sett att du kör både knäböj och marklyft…
  Kan du inte berätta lite mer om hur du tränar mark och böj? Hur många dagar i veckan? Antal set och reps per pass?

  1. Ella skriver:

   Kopiera inte det schemat även om du får det. Har skrivit ett annat inlägg och uppmanat henne att byta pt. Om hon tränar så mycket som hon säger att hon gör borde hon lyfta betydligt tyngre.

 2. Så härligt med träning 🙂 Jag försöker träna ca 2-3 gånger i veckan. Nu under sommaren har det varit sämre men jag mår så mycket bättre när jag får aktivera kroppen lite

  1. B skriver:

   Ok?

 3. Hej!
  Tänkte bara komma med ett litet förslag:
  Varför gör du inget inlägg där du tipsar om de bloggar du själv läser? Exempelvis bloggare som inte riktigt slagit igenom än, men trots det kämpar på? Ge dom lite hjälp på traven vetja! Är övertygad om att en länk från dig skulle ge dessa bloggare mycket uppmärksamhet!

  Vore kul o hitta lite nya bloggar att läsa!

  1. Helen skriver:

   Jag skulle gissa att Bella inte läser bloggar. Jag tror inte hon följer andra kanaler än sin egen.

   1. Zn skriver:

    Precis! Meningslöst scrollande är inget för henne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..