ANNONS

Träning på rutin!

/

Barnen och jag klev upp vid åtta idag, dukade fram frukost utomhus och åt länge och pratade om allt de funderade på. Vid tio åkte jag in till stan för att träna en timma med Pontus. Jag är så stolt över mig själv som har tränat regelbundet sedan januari. Då var det 3-4 gånger i veckan och jag sprang mycket efter inspiration av boken Hjärnstark. Idag är det två tunga gympass i veckan med PT samt något ytterligare som tredje gång. Det kan vara yoga eller en löptur. Det varierar. Idag hade jag 42 kilo på axlarna när jag gjorde benböj. Det är så roligt att kunna öka i vikt regelbundet. Jag minns hur tungt 30 kilo var i maj. Styrketräning är så roligt.

När jag kom hem så åt barnen och jag lunch och efter det gick vi ut, Sally ville vila i vagnen och Gillis ville köra sin jeep. Sally sover fortfarande och Gillis och jag klurar på vad vi vill göra idag. Jag tappade min telefon i marken så jag borde egentligen åka och byta glas. Men nu myser vi i soffan. Alla är lite trötta, vi har ett mål och det är att köpa blommor och äta glass. Skönt att ta dagen som den kommer.

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00