Urban Escape

Idag fick jag smita in till stan en snabbis, som jag har berättat tidigare så flyttar vår bolagsgrupp till ett nytt kontor i vinter 2018/2019. Det är i gallerian och det blir bland annat vi, Spotify och We work som kommer att sitta där. Vi kommer ha 900 kvm som är våra och en del av dom blir retail-yta för alla våra varumärken, men vi växer snabbt med personal och räknar med att ha ca 60 platser. Otroligt spännande. Idag fick vi komma dit för att se var vi ska placera väggar etc.

Vy från mitt nya rum, Second Deck. Det är NK som ligger snett över gatan. Tack Tjuren och AMF för att vi fick komma och titta, vi längtar massor 🙂

 1. Ella skriver:

  Ta inte det här på fel sätt nu. Jag tycker att du ska byta pt. Om du har tränat styrketräning minst två gånger i veckan sen januari så ska du orka betydligt mer än 42 kilo i knäböj. Menar alltså inte att din arbetsinsats inte är tillräcklig utan att du borde orka mer efter så mycket träning och det gör du förmodligen också vilket din pt borde bedöma åt dig. Sjukt bra jobbat för övrigt att du lyckats få en så bra träningsrutin!

  1. Malin skriver:

   Vad grundar du det på? 12 kg ökning på 6 månader är väl bra?
   Eller hur har din ökning sett ut?

  1. Malin skriver:

   Såg nu att hon ökat från 30 till 42 kg sen maj. 12 kg på ca 2 månader. Varför tycker du inte att det är bra? Varför borde hon vara starkare menar du?

 2. Cissi skriver:

  Mina barn är flerspråkiga, vilket är vanligt där jag bor. Tänk bara på att det är viktigt med en kultur som fast grund. Globalism i all ära men barnen utan en fast berghäll att stå på blir ofta rotlösa. Något psykologer jobbar med mycket i mångkulturella regioner som den jag själv bor i.

  1. Annica skriver:

   Men va? Vad menar du egentligen Cissi?

  1. Erika skriver:

   Källa på det? Låter som skitsnack

 3. Alltså hur byter man sida när man kommer till sista inlägget på sidan? Tex mitt sista inlägg på första sidan är från 8 juli, hur ser jag från 6,5, 4:e juli osv? I arkivet finns det bara juni och bakåt???

  1. Malin skriver:

   Det har jag också undrat !!

  1. Det kommer automatiskt om du väntar en liten stund, upptäckte detta för bara några dagar sedan. Har också alltid bara kunnat läsa några inlägg 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..