ANNONS

Urban Escape

/

Idag fick jag smita in till stan en snabbis, som jag har berättat tidigare så flyttar vår bolagsgrupp till ett nytt kontor i vinter 2018/2019. Det är i gallerian och det blir bland annat vi, Spotify och We work som kommer att sitta där. Vi kommer ha 900 kvm som är våra och en del av dom blir retail-yta för alla våra varumärken, men vi växer snabbt med personal och räknar med att ha ca 60 platser. Otroligt spännande. Idag fick vi komma dit för att se var vi ska placera väggar etc.

Vy från mitt nya rum, Second Deck. Det är NK som ligger snett över gatan. Tack Tjuren och AMF för att vi fick komma och titta, vi längtar massor 🙂

56
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00