Stor känsla av tacksamhet

Det är så härligt med lugna dagar. Jag funderade först på att åka iväg med barnen till någon bamseklubb men eftersom resa är en del av min vardag (bara i augusti och september väntar USA, Tyskland, Ryssland och Australien) kändes det faktiskt härligast att få vara hemma under mina barndagar. Bara vara. Visst ska vi hälsa på lite vänner under dagarna men att få ha vår bas här. Låta barnen styra. Idag var jag borta en timma över lunchen och tittade på kontoret, när jag kom hem kom min mamma, styvpappa och lillasyster över på kaffe och lek. När dom gick blev det mys och pyssel hemma. Sally önskade yakitori till middag så hon och Hayley åkte iväg och till sushistället medan Gillis och jag dukade fram och lagade en vegpasta-rätt till honom.

Efter middagen åkte jag och barnen ner till Kottlasjön för att kvällsbada. Jag kände solen i nacken, sanden mellan tårna och bara njöt av livet. Jag kände ren och skär lycka. Jag blir så tacksam varje gång den känslan bubblar i kroppen. Jag tror barnen kände samma sak för de tjöt i vattnet, försökte ta simtag och busade med varandra. Tänk att dom får växa upp i den här miljön på vår fina ö!

Vi var hemma halv åtta. Då blev det välling, en bok var och så får de turas om att välja saga på Spotify. 9 av tio gånger blir det Pippi. Ibland Emil eller Karlsson. Jag nattade dom i min säng och efter det gick jag ner till garaget och sprang 25 minuter på mitt löpband. Så smidigt att ha ett sådant hemma. Nu ska jag strax ta en dusch och sedan lägga mig och läsa.

Jag svävar verkligen på moln just nu. Livet känns enkelt. Visst är det min bästa vecka enligt min PMS-cykel så det hjälper ju också till men jag är så tacksam för allt. För att jag är innerstyrd, när jag lyssnar inåt och agerar därefter mår jag som bäst. Och för att jag har barnen ända fram till söndag och det är bara tisdag idag!

 1. Emma skriver:

  Var kommer du befinna dig i Australien? Sydney? Melbourne?
  Ett tips: packa varma kläder för i augusti/september kan det vara riktigt kallt här (särskilt i Melbourne). Jag bor fyra timmar väster från Sydney och här är det minus grader varje morgon.

 2. Emelie skriver:

  Du borde ta med barnen till ALV! De är ju i den perfekta åldern och verkar gilla karaltärerna 🙂 så otroligt mysigt i parken för stora & små!

  1. Lisa skriver:

   Hon var ju nyss på Astrid Lindgrens värld?! 😅

   1. mia skriver:

    Lisa, hon var väl på Junibacken? ALV ligger i Vimmerby

   1. Emelie skriver:

    Junibacken ja! 🙂 Men ALV är 10ggr bättre! 🙂

 3. A skriver:

  Känner du dig ledsen över att dt är slut mellan dig o Hampus?

 4. Ah SÅ underbart! Det är ju så, när vi väljer att fatta beslut och agera utifrån vår inre vägledning istället för egot, och sen använder egot och intellektet till att skapa och göra. Tränar också på det. Snyggt jobbat till oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..