Omslag för Inrikes

Barnen sov till halv nio idag, fantastiskt skönt. Vi låg och drog oss i sängen en stund innan vi gick ner och åt frukost. Efter det har vi busat hemma, plockat körsbär i trädgården och cyklat lite på gatan. Hayley åkte iväg och köpte sushi vid lunch och så dukade vi upp utomhus. Nu ska vi strax iväg på äventyr, Gillis och Sally har fått önska vad dom vill hitta på. Jag är så peppad.

Förresten jag är med i senaste Inrikes. Vi hörs senare, ha en härlig måndag!

 1. Det mest sorgliga är alla som lägger ner så mycket tid och energi på att läsa en blogg som uppenbarligen rör upp så mycket ilska, frustration och sug på att komma med pekpinnar…att ni inte lägger er energi och tid på något som får er glada istället?

  Strategi eller inte, jag förundras över Isabellas kraft, styrka och engagemang till att dagligen uppdatera denna blogg trots all bitterhet som den framkallar hos så många!

  Isabella – du lever ditt liv så som du vill och du har verkligen kämpat för att komma dit du är! Smart, driven och hårt jobbande kvinna och mamma – jag tycker att du är häftig! Jag skulle inte själv välja att leva som du men det är just därför jag läser din blogg, det är spännande med det som är annorlunda ens egen vardag 😀

 2. Hej Isabella!
  Har läst din blogg i måånga år, dock aldrig kommenterat. Ibland så läser jag kommentarerna du får, jag blir så trött. Folk lägger sig i både det ena och det andra, du kan ju aldrig bara få skriva ett inlägg utan att folk lägger sig i?🤔 förstår att du säkert är van vid det här, men jag hade inte orkat. (Nu kommer väl någon att kommentera min kommentar med typ ”tur att det inte är du som bloggar då..”eller något”

  Nej jag blir bara så trött på människor ibland, iaf de som bara ska lägga sig i allt och sprida negativitet

  Tycker du är skit cool, verkar vara en suuuper mamma och det är jätte kul att få följa dig! ⭐

  1. Jag håller med dig om att hon knappt kan göra nånting utan att få negativa kommentarer. För somriga skor när det är kallt ute och för lite eller mycket socker till henne och barnen osv. Samtidigt är det ju så (som flera andra kommenterat) att det är bra med negativa kommentarer för att det skapas en diskussion. Jag har för mig att hon sa i en intervju (Schulman?) att hon satsar på 80/20% fördelning mellan positiva och negativa kommentarer. Dvs en viss andel negativa kommentarer är en del av strategin. Däremot tycker jag att en del ämnen blir rätt tjatiga, jag menar hur många orkar räkna ifall hon har barnen i två, tre eller fyra dagar? Var är barnen? (Hos sin pappa?) Kanske att man kunde lämna barnens välling eller toalett/blöjvanor utanför, de har ju inte bett om att få vara med i bloggen.
   Ha en fin kväll. Kram

 3. Anna skriver:

  Ett tips skulle vara att ta med barnen och besöka platser i sthlm/Sverige där det finns kontraster till det liv dina barn växer upp i. Tex Rinkeby. Ta barnen till ett cafe eller restaurang? kanske tillsammans med vänninan Annie Lööf? Varför ska en bok ersätta den erfarenhet de skulle kunna få genom att åka någon mil till ett svagare socioekonomisk område?

  1. B skriver:

   Annie bryr sig bara på avstånd. Vill ju inte smutsa ner händerna tydligen.

  1. m skriver:

   mycket bra tips

  1. Anki skriver:

   Ursäkta men varför skulle just Rinkeby vara en bra plats för att visa Sverige?

   Tycker Isabella löser utbildning och uppfostran av sina barn på ett bra sett.

   Åk till Rinkeby själ och kolla på dom som turist…. hör du hur illa det låter? Dom i Rinkeby vill väl inte vara mer betittade än du och jag vill.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..