ANNONS

Junibacken

/

Det är så häftigt att företagen rullar på trots att jag är på Junibacken med barnen. En anställd är i Tyskland och förbereder vår lansering med Zalando, HR-ansvarig mailar om start-datum för våra fem nya anställda i augusti. Imorgon får vi besöka våra nya lokaler i AMF:s Urban Escape. Att ha en organisation som växer är stort. Jag har en annan vardag som entreprenör nu än för tio år sedan (och tur är väl det). Idag pratar vi engelska på kontoret tack vare det internationella gänget i Nordic Tech House samt min PR-ansvarig som är från London. Vi vill växa globalt och då behöver vi vara ett mer mixat gäng från fler världsdelar. Man lär sig otroligt mycket av det.

På hemmaplan är jag tacksam över att ha Hayley här. Vi åkte till Junibacken idag, snacka om att det var enklare att vara två när barnen ville åt olika håll. Hon pratar mest engelska med dom och det fungerar. Sally är mindre brydd än Gillis. För Sallys del är det som att hon inte reflekterar över vilket språk hon lyssnar på, så häftigt.

Vi har haft så roligt! Junibacken är verkligen ett fantastiskt ställe. Vi busade i timmar och avslutade dagen på ett café på djurgården och åt glass. En riktigt toppendag :- )

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00