Junibacken

Det är så häftigt att företagen rullar på trots att jag är på Junibacken med barnen. En anställd är i Tyskland och förbereder vår lansering med Zalando, HR-ansvarig mailar om start-datum för våra fem nya anställda i augusti. Imorgon får vi besöka våra nya lokaler i AMF:s Urban Escape. Att ha en organisation som växer är stort. Jag har en annan vardag som entreprenör nu än för tio år sedan (och tur är väl det). Idag pratar vi engelska på kontoret tack vare det internationella gänget i Nordic Tech House samt min PR-ansvarig som är från London. Vi vill växa globalt och då behöver vi vara ett mer mixat gäng från fler världsdelar. Man lär sig otroligt mycket av det.

På hemmaplan är jag tacksam över att ha Hayley här. Vi åkte till Junibacken idag, snacka om att det var enklare att vara två när barnen ville åt olika håll. Hon pratar mest engelska med dom och det fungerar. Sally är mindre brydd än Gillis. För Sallys del är det som att hon inte reflekterar över vilket språk hon lyssnar på, så häftigt.

Vi har haft så roligt! Junibacken är verkligen ett fantastiskt ställe. Vi busade i timmar och avslutade dagen på ett café på djurgården och åt glass. En riktigt toppendag :- )

 1. Hej Bella! Kan du hjälpa till att reda ut en sak? Flera kommentatorer på Bloggbevakning tolkar ditt inlägg som att just IDAG (dagens datum) pratar ni engelska på kontoret (och inte annars). Jag tolkar det som att ni numera/nuförtiden brukar prata engelska på kontoret vilket ni inte gjorde tidigare.
  Kan du verifiera vem som har rätt? Tack! 😄

 2. Karin skriver:

  Har under flera veckor inte kunnat se bilderna du lägger upp i blogginlägg, bara texten.
  Det går att se bilder från ipad och iphone men från dator försvinner dom.
  Kollat andra bloggar och där syns bilderna som vanligt.

 3. Elin skriver:

  Kollar du med personerna på bilden om de vill vara med? Jag har exempelvis skyddade personuppgifter pga mitt yrke men vill ändå kunna gå på junibacken med mina barn. Andras intigritet är också viktig. Men jag antar såklart att kollar det. Ha det fint!

  1. Hannah skriver:

   Din kommentar lät negativ. Alltid något och skriva till henne!

   1. Fast det är ju lite underligt att skydda sitt eget barn ansikte men inte bry sig om stt det finns andra barn på bilden. Men vad jag, Isabella kanske kollade att det var ok innan.

  1. Sandra skriver:

   Vilket yrke kan man få skyddade uppgifter för?

   1. mare skriver:

    Domare. Vissa utsatta grupper inom polisen. För att ta två exempel.

   1. Annah skriver:

    polios bland annat

   1. Linda skriver:

    Sandra: i princip alla, men vanligast är delar av försvarsmakten, rättsväsendet (åklagare t.ex.)

   1. DianaH skriver:

    Kanske polisen eller försvaret??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..