ANNONS

Bok och spa-tips

/

Dom är här! Älskade barn! Odd stannade en timma när han lämnade över, barnen åt och vi pratade om deras vecka. Hemma serverades det hemmagjord vegetarisk pizza, Gillis är fortfarande noga med att inte äta djur. Vi låter honom styra, bara han blir mätt. Sedan lekte vi, sa hejdå till Odd och efter det blev det film och mys i soffan. Hela jag blev lugn av deras närvaro. Barnen ville somna i min säng, vi läste två böcker och sedan hann vi med en hel spellista med Pippi.

Jag läser mycket böcker från Olika förlag som lyfter minoriteter. Barnen växer upp i ett homogent Lidingö, de flesta barn heter typiska svenska namn, dom har inga kompisar som har två mammor/två pappor eller liknande så jag försöker välja böcker som visar hur familjer kan se ut. Även som i deras fall, att man har två olika hem med en vardag som skiljer sig från mammahemmet och pappahemmet. Olika förlag tänker också på att släppa klassiska könsroller, pappa bakar luciafika och mamma kör brandbil etc. Rekommenderar starkt alla deras böcker. Idag läste vi om Simon F som hellre ville bli kallad för Sophie. Jag gillar när barnen får nya perspektiv genom att vi läser ihop.

Barnen klädde ut sig, Gillis till en transformer och Sally till en pirat. Hon ville egentligen byta om till Karlsson på Taket men jag var inte påhittig nog att greja det med propeller och allt.

När barnen hade somnat vid nio så blev det minispa för mig. Jag köpte hem produkter från Comfort Zone (fanns på spat i ystad). Jag älskar kroppsoljor och blev verkligen kär i deras doft. Jag kommer vilja utveckla en egen torrolja-spray i Löwengrip efter sommaren. Just nu är min förebild en från Kiehls, den sjunker in snabbt vilket är viktigt. Så kul att testa nytt! Jag provar nya produkter från alla resor jag gör, det är så jag får inspiration.

58
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00