Att välja bort kärlek

Och så valde jag bort kärlek igen. Jag förstår att det kan låta hårt när många människor drömmer om att bli älskade. Och att få älska. Kanske är det så att jag rent krasst är egocentrisk, eller så är jag bara väldigt nöjd med att vara själv. Jag behöver få ta plats i mitt egna liv. Få prioritera mig själv varje dag. Få tid till att drömma, tänka och vara innerstyrd. Inte kompromissa. Jag är bara 27 år. Jag är färdig med barn (inom loppet av 9-10 år i alla fall). Nu behöver jag några år med att få uppleva och jobba på. Jag lever ett perfekt liv. Jag får vara mamma till världens finaste barn varannan vecka. Och varannan vecka är det Isabella-veckor. Jag kommer att jobba på, träna, träffa folk, resa runt. Bara göra det jag känner för. Jag har pengar på banken och siktar på att köpa en sjötomt nästa år på Lidingö. Där ska jag och barnen bo själv med hjälp av hembiträde, kock etc. Helt fantastiskt. Sedan ska jag ha en Bentley också.

Det ser jag fram emot.

Denna helg med Isolina kom helt perfekt! 48 timmar med skratt, djupa samtal och riktigt god mat.

Jag har fått ladda upp mina batterier igen, personalen på YSB har varit så gulliga. Det betyder mycket för mig

Min tredje powerring. Det är stort för mig att kunna gå in på Engelbert och köpa en absolutely knot i 1,4 carat. Men när jag tittar på den påminner jag själv mig om allt enormt som väntar i livet.

Jag antecknar drömmar och idéer varje dag. Nu blev det ett nytt kapitel vilket innebar en ny bok. Nu ska jag flyga hem till Stockholm och hämta Gillis och Sally. Sedan väntar en vecka tillsammans, fantastiskt.

 1. Äcklas av konsumtionen. Varför skaffade du ungar om ditt perfekta liv är att bara ha de 50 %? Sjukt ego!

  1. Tror ju knappast hon tänkte att det skulle bli 50% från början. Men livet blir det som det blir och då får man se det positiva i situationen 🙂 för henne är det ju inte aktuellt att kunna ha barnen på heltid oavsett.

   1. Som om hon inte kommer skaffa mer barn med ny man om några år och sen även ha dessa ungar på halvtid när Gillis o S är på heltidsinternet.

  1. Ellerhur. Jag är nog lite bakom flötet, visste ibte ens det fanns hembiträden idag 😀 Okej, städerskor vet jag men… Jag får läsa på.

 2. Vilken härlig utsikt från rummet. Du är en härlig o oehört duktig tjej, som kommit så långt på så kort tid (du är ju bara 27) . Ha en trevlig sommar.

 3. Ja, du kan lätt uppfattas som lite självupptagen med allt fokus på dig och dina behov. Rätt eller fel säger jag ej.

 4. Är så imponerad av ditt driv och din målmedvetenhet. Många av dina mål drömmer många om men saknar drivet. Själv är jag nöjd med att ha städ och tvätt hjälp en gång i veckan,det ger mig mycket tid till att göra roliga saker istället.

 5. Du lever inte i verkligheten Isabella. En dag kommer du kanske att vakna upp och inse att pengar och karriär inte är allt.

  1. Varför skulle man inte leva i verkligheten för att man väljer bort kärleksförhållande? 🙂 singlar kan också vara lyckliga, precis som de i förhållanden kan vara olyckliga.

  1. Precis vad jag tänkte… den meningen är lite obehaglig för mig… perfekt liv att ha barnen varannan vrcka… lite konstig formulering

  2. Håller helt med , även om man bara har sina barn varannan vecka så är man väl alltid deras mamma , även veckorna dom är hos sin pappa.

 6. Tror det är klokt av dig att vara ensam ett tag.
  Du gick ju direkt in i en relation efter skilsmässan, innan du hann bearbeta skilsmässan först. Det är inte så dumt att få andas, hitta sig själv innan man ger sig in i en ny relation.
  Åren när barnen är små går så oerhört fort.
  Ta vara på dem.
  Du väljer ju inte bort kärlek förresten – du får ju en massa kärlek från dem! Och vänner, övrig familj osv.

  Jag har varit ensamstående med mina barn sedan 2009. Älskat varenda sekund med dem. Har hittat på så mycket roligt med dem utan inblandning av en man. Och det har gått bra! Ekomiskt har det varit extremt tufft – låg lön, sjuksköterska som jag är. Har fått fixa allt själv – ingen städerska, kock eller nanny till hjälp. Men det har gått bra ändå, för oj så mycket kärlek!
  Skickar med det till dig också. Kärleken till din familj är alltid viktigast och måste gå före ditt jobb och vackra ringar alla dagar om året.

  Kram ❤️

 7. Du har så mycket men i slutändan ändå så så lite.
  Ingen sjötomt i världen kan rädda dig från ensamheten du i slutändan kommer kommer uppleva. Ingen tight knot ring heller.
  Men fortsätt du att ljuga för dig själv för ingen annan går på dessa lögner….
  Ja förutom de som inte törst se längre än sina egna näsor……

  1. Vilken ensamhet? Ensamheten av att inte ha ett förhållande? Tro det eller ej, men många människor gillar att leva utan ett förhållande. Det är liksom inte det viktigaste i världen för alla.

   1. Självklart behöver inte alla ett förhållande men det var ju faktiskt inte så längesedan Bella var gift och familjen tvåsamheten betydde allt för henne.
    Det var inte heller längesedan hon bedyrade för sina läsare om hur viktigt det var att investera i sina relationer.
    Det var inte länge sedan hon berättade för oss om kärleken till Hampus och hur hon och barnen älskar Hampus.
    Tydligen räckte det inte med märkesskor om två par eller gemensamma resor. Tydligen behövs något mycket mer.
    Det är inte det materiella som gör ett förhållande utan tiden man investerar i det. Bella har allt materiellt men oj så ensam hon egentligen är. Inget som du skriver Bella kan tutta i oss att du är lycklig för det är precis det du inte är.

   2. Till ”ja du”
    Det kanske kan vara så att hon insåg att hon vela vara ensam? Alltså helt tvärtom vad du uppfattat.
    Kanske är det så att hon insåg att det inte var ett förhållande som saknades, utan något hos henne själv?

  2. Ja du, alla behöver inte en man för att vara lycklig 🙂 hon får ju ge och ta hur mycket kärlek som helst från sina barn och familj och vänner!

 8. Jag beundrar dig Isabella och har aldrig kritiserat . Hejar på dig och önskar dig bara väl. Men det som slår mig ofta och väldigt mkt i detta inlägg just är att alla dina mål och visioner och önskningar för framtiden är materiella. Jag hoppas att du inte ångrar detta och dina val kring kärlek och relationer när livet ”är förbi”. Låter som att du bara njuter och har det gott av sådant som kostar. Alla är vi olika och tur är väl det men just detta inlägg gjorde mig lite orolig för dig om man nu får säga så när man bara är en bloggläsare! Låter som att du lägger mkt ”plåster på såren” med det materiella. Förhoppningsvis har jag helt fel!! Njut av livet och ha det gott! Kul att få följa med som bloggläsare!

 9. Precis som det ska vara! Jag förstår inte att folk är så onöjda med sig själva så att de väljer att bli provocerade eller ha tråkiga åsikter. You’ve got this mag ska vara fett stolt över dig själv!

 10. Bra Bella! Det är precis så livet ska vara, som man själv vill! För vissa innebär det att ha tre barn och villa innan 25 år fyllda. För andra innebär det att resa jorden runt och kila stadigt först när man närmar sig 50. För vissa är livet att spendera varenda sekund med sin familj och sina barn. För andra ska livet innehålla mer än ”bara” familj, så som karriär och resor på egen fot. Eget val av liv.
  Som du kämpat med varumärken, motgångar, medgångar och missunnsamhet, äktenskap och allt detta offentligt. Självklart ska du leva livet precis som du vill, precis som alla andra lever sitt liv som de vill men utan att behöva rättfärdiga det hela tiden.
  Du är fantastisk, en sann inspiration inom mängder av kategorier. Det är bara att välja och vraka vad man vill inspireras av och vad man känner att man kan avstå och välja annan riktning på. Stort grattis till alla dina bedrifter! I mina ögon är du en sann power woman som jag inspireras av enormt mycket!
  Kram 🙂

 11. Hej fina Isabella,

  Jag har svårt att hitta och se mina drømmar. Vad vill jag? Ja du, det ær en bra fråga? Hur vet du vad du vill? Hur kænns det i kroppen och i magen?

  Jag hoppas att du kan ha ett inlægg om detta før jag ær vilsen och førvirrad.

  Tack så mycket och verkligen – heja dig!

  1. Jag känner mig också vilsen kring vad jag vill åstaadkomma med mitt liv och vad som är mina drömmar eller bara bilden av andras förväntningar på mig?!

   Vi är iallafall inte ensamma om att känna såhär- om nu det kan vara en tröst?

 12. ”Jag väljer bort kärleken”.
  ”..personalen på YSB har varit så gulliga. Det betyder mycket för mig”..

  ???

  Förstår inte ALLS dina prioriteringar, men all the best 2 U… Önskar såklart att du ska vara lycklig med dina val, men återigen; skulle aldrig valt detsamma. Relationer är – för mig – långt viktigare än pengar och hemhjälp. Tur att vi alla är olika! 🙂

  Lycka till, oavsett.

 13. ..och en sak till; jag är kritisk till ditt sätt att välja bort mjuka värden och hålla fast vid kapital, karriär osv enbart. MEN -alla lever vi som vi själva önskar och OM du nu väljer karriären så säg gärna ”Jag VÄLJER mina företag och min karriär” hellre än ”Jag VÄLJER BORT kärleken”. Mer positivt att välja än välja bort. 🙂 Lycka till (igen)! 🙂

 14. Alla passar inte i tvåsamhetsnormen. Jag personligen är också där just nu. Trivs alldeles för bra själv för att ändra mitt liv. Kanske jag ändrar mig när jag träffar någon riktigt bra. Vem vet. Men just nu är det jäkligt gutt 😊😊

 15. Det låter både härligt och underligt.. vilken fantastisk frihet du har valt. Det som många nog undrar om eller vill varna dig för är nog hur mycket friheten kostar, både dig och de du har omkring dig, inklusive barnen. Du verkar inte reflektera över det.. Du verkar vara en superengerad mamma som vill sina barns allra bästa, alltid. Samtidigt kör du på som en bulldozer genom livet och ser hur folk flyger som käglor runt dig. Vad lär du barnen om relationer tror du? Kompromissa aldrig, sätt alltid dig själv först och ensam är stark?

 16. Du är så jäkla skön! Jag tycker du gör precis allt rätt.
  Nu plockar jag fram popcornsskålen och inväntar elaka och avundsjuka kommentarer från alla bitterf****r som kommer att härja bland kommentarerna.
  Mvh/Snart 40 och gjorde precis som du (och det blev bra!).

 17. Tänk att det är så provocerande för andra kvinnor att en kvinna väljer bort tvåsamheten. Det handlar väl inte bara om materiella ting, det handlar väl om livet i stort – att en kvinna kan vara lycklig utan en man. Det är väl jättebra att Isabella lyssnar till sitt hjärta och sig själv, varför leva i tvåsamheten ”bara för att”. Många är faktiskt lyckliga utan en man, tänka sig va? 😊

  1. Absolut. Men Isabella var ju SÅ lycklig med Odd innan skilsmässan sedan var ett faktum, SÅ lycklig med Hampus några veckor innan det var slut. Antar att läsarna av denna blogg ifrågasätter relationerna som först är viktiga (även vänner), men sedan är borta på en sekund… (Inte läsarnas ensak? Mjae, så länge man väljer att skriva om sitt liv i en offentlig blogg så är det nog just det).

  2. Men du fattar inte eller? Bella får välja bort allt hon vill, men varför inleda vänskapsrelationer och andra relationer hela tiden för att sedan avverka de? Lär hon sig aldrig?!

  3. Väl knappast tvåsamheten som vissa provoceras över, snarare att hennes perfekta liv innefattar barn på 50% och ”Bella-tid” på 50%.

 18. Du gör så rätt Isabella 🙂 Underbart med en ung kvinna som tar för sig av livet. Lyssna inte på bittra avundsjuka kvinnor som skriver här. Du gör helt rätt, om du mår bra så mår barnen bra. Du är säkert en mer närvarande mamma än många andra för du är verkligen med dem när du har dem. Lyssna inte något annat. Kram <3

 19. Fantastiskt! Får lite Samantha Jones vibes från Sex and the City 😀

  Vem faan behöver en karl egentligen?! Kör hårt Bella! Kul och inspirerande läsning!

  1. Behöver och behöver.. Nja, men hittar man en underbar karl som man blir jättekär i, som allt känns underbart med så är det såklart inget att tacka nej till. Haha.

 20. Om du menar från din situation så klart att det är perfekt, men att ha sina barn varannan vecka är väl allt annat än perfekt?

 21. herregud, om varannan vecka är Isabella-vecka så har du alla möjligheter att prioritera dig själv..

 22. Jag kan inte låta bli att fundera om du hade valt bort kärleken ifall kärleken kom med en för dig tillräckligt bra karriär och förmögenhet? Kärleken valdes bort i samma veva som du spelade med en man i en annan ekonomisk liga. Jag funderar också om O fick gå för att han inte lyckades med bloggen, vinagenturen, mästerkock- och Melodifestivaldrömmen? Var det verkligen hans egna drömmar eller pushade du för att han skulle ”bli något” i dina ögon?

  1. Kanske inte tillräckligt kär Johanna, vad sägs om det alternativet?
   Säger du ja tack, till någon för att denne någon vill ha dig?

 23. Tack för riktigt bra pepp!
  Jag tycker du står för dig själv på ett imponerade och starkt sätt! Det är helt sjukt vad du har lyckats med och med den inställningen finns det inga hinder – bara utmaningar och nya vägar!

  Kör hårt och ha en fin semester!

 24. Tycker faktiskt riktigt synd om dig när jag läser det här. Det var nog det ytligaste jag läst. Säger inte det här för att vara dum (och absolut inte för att jag är avundsjuk heller). Hoppas bara att du en dag kommer till insikt i vad som är viktigt innan det är för sent… 😞

  1. Att (just nu) välja bort ett kärleksförhållande betyder ju inte att man inte har andra kärleksfulla relationer i sitt liv. Barnen är väl den största? Och vänner, föräldrar? Syskon mfl.

 25. Jag förstår verkligen att du behöver vara själv, du har ju varit i relationer nästan hela ditt liv. Det är så viktigt att bara rå om sig själv och känns styrka i de. Ta hand om dig ❤️

 26. Vad ska Bentleyn ha för färg? 🙂 Bara inte orange. Den färgen ger mig Volvo 140 och Televerket vibbar. (Ni som vet ni vet. Ni andra får googla. 🙂 )

  1. Fördelen med en Bentley är att man kan beställa den precis som man vill ha den. Nackdelen med tiotusentals möjliga lackfärger och massor med klädselalternativ är att det är svårt att bestämma sig. Men det är väl ett kärt besvär kan jag tänka 😊
   Bentley är snygg i vinrött likt drottning Elizabeths State limousine.

 27. Detta är menat att vara provocerande för läsaren- det är lite roligt efter att ha lyssnat på din medverkan i Schulman show och se att det är precis så du gör. Och tydligen funkar det bra också….. 🙂

  1. Tänkte också på den intervjun när jag läste detta. Tråkigt att det måste vara ett spel och så planerande inlägg. När kommer sympati inlägget?

 28. Till alla er tjuriga kvinnor som skriver negativa kommentarer. Isabella är inte ens 30 år fyllda. Hon har hela livet framför sig att finna någon ny kärlek. Hon är fortfarande ung och drivet är starkt för företagen. Jag tror det pågår mer starka relationer mellan vänner, familj m.m i hennes liv än vad som visas i bloggen så oroa er för hennes ”ensamhet”. Glöm inte att frivillig ensamhet är frihet!

  1. Ja, och?? Jag var 3-barnsmamma innan 30 och jag har en bra karriär idag. Vi är många som gör det här, varför ska hon uppmärksammas??

   1. Hur tänker du Ina? Varför hon ska uppmärksammas? Du uppmärksammar henne genom att läsa hennes blogg. Det är frivilligt.

 29. Jag tror inte alls att folk förvånas över att du valde bort kärleken, var har du fått den tanken ifrån??
  Vi är många som lever med barn varannan vecka (och varannan vecka mycket jobb, träning och träffa vänner). Varför måste det låta som nåt revolutionerande så fort du gör något???

  1. Varför länkar du till sin blogg. Vem bryr sig om att du har en blogg om inte för att du själv vill locka över läsare till dig liksom titta här är jag 😋

 30. Isabella, som jag beundrar dig!
  Bara fortsätt göra precis allt så som du gör!

  Är nyfiken på hur du mer specifikt styr upp dina drömmar och idéer när du antecknar ner dom? Säg att dit mål nu är sjötomten på Lidingö. Det är ju ett kvarstående mål, antecknar du då ner det varje dag eller gör du på något annat sätt? Känner verkligen att jag blev inspirerad till att göra samma sak, så det hade vart jättekul om du kunde skriva lite mer om hur du tänker och hur du strukturerar ihop dina tankar på papper. Kram

   1. luba: Håller med dig, det är så faschinerande att läsa kommentarerna här inne och se alla som på riktigt inte fattar att det mesta är fiktivt och menat att provocera – och generera fler läsare! Jag följer bloggen för att läsa kommentarerna och få en inblick i hur folk faktiskt tänker där ute, samt för att jag tycker att Bella är ett riktigt geni som gjort sig en karriär på den svenska avundsjukan och jantelagen. Precis som du säger: hon vet vad hon gör och exakt vilka knappar hon ska trycka på för att få kommentarsfältet att svämma över.

 31. Tror inte jag får,svar, men jag undrar när du kommer att vara så rik att du inte skryter med det. Inte talar om vad du har hela tiden för att söka bekräftelse och kommentarer. Jag känner genuint rika människor och de skulle aldrig tala om hur mycket de har och vad de planerar. Men självklart blir det fler som klickar på den typen av nyhetern än vad du år och vilka lekar du leker med barnen.

  Härligt att du gillar ditt liv, jag gillar mitt. Undrar också vem som är ensammast, den som har vänner eller team och bekantskaper.

  1. Varför ska man inte kunna glädjas åt o få visa upp sådant man skapat för sig själv? Om du inte är intresserad av samma sak så gläds med henne, o om
   du är, inspireras av det…

 32. Detta inlägg får mig att känna obehag över dina formuleringar och hur du förklarar ditt liv för oss. När du skriver att du har ett ”perfekt liv” där du är mamma en vecka och den andra är du själv…. i mitt huvud går inte det perfekta ihop med att ”bara” vara mamma varannan vecka. Jag skulle hellre uttrycka mig: Jag är nöjd med hur mitt liv har löst sig efter skillsmässan, kanske är kärlek inget för mig men jag har mina barn, min karriär och mina företag och jag mår bra.” Det är inte ett ”perfekt” liv i mina ögon att vara borta från sina barn varannan vecka och det handlar verkligen inte om att jag dömmer dig på ngt sätt vad det gäller skilsmässa, det är mer bara hur du formulerat dig kring just det…

   1. Jag är skild förälder och har barnen en vecka och sedan är de en vecka hos sin andra förälder. Visst kan det vara skönt med egentid, men jag känner mig alltid halv de veckor barnen är borta och saknar dem. Man blir van, men det blir inte lättare. Jag skulle inte kslla det ett perfekt liv, utan väldigt onaturligt att vara från sina barn. Personligen hittar jag lycka i människorelationer, inte i materiella saker. Saker ger viss lycka, men en kortvarig sådan.

 33. Jag är 10 år äldre än dig och hittade aldrig en man och fick aldrig några barn.Nu har jag precis som du ett liv jag älskar och satsar på mina intressen och reser ensam och njuter av livet ändå.Dejtar ibland men förväntar mig inget med det.Många trötta småbarnsmammor med kris i sina förhållanden är faktiskt avundsjuka på mig och min frihet och tid.

  1. Sandra. Det tror jag inte alls. Snarare kanske de sympatiserar för din skull och önskar vissa stunder av tid.

   1. Frida: Men ge dig. Självklart kan de vara avundsjuka på henne. Tycker du låter så nedlåtande när du skriver att de sympatiserar med henne som att hennes liv inte är lika bra som deras.

   2. Kommentarerna här påminner mig om ett sms jag fick inatt av en vän som var lite full. ”Jag ber att du hittar någon som älskar dig”. Det låter elakt, men hon menade inte så som det låter. Det hon menade var att hon hoppades att jag skulle hitta någon att vara tillsammans med. Hon vägrar acceptera att jag är lycklig på egen hand.

    Sa till hon att hon druckit tillräckligt för den kvällen.

  2. Jag är också 10 äldre än Bella. Jag hittade min man för 3 år sen och vårt barn är 1,5 år gammal. Jag är inte alls avundsjuk på dig. Jag var singel för flera år och då hade jag ett bra betalt jobb. Jag älskade att resa själv, dejta, satsa på mina intressen och ha tid och frihet. Men hade jag fortsatt med det livet hade det snabbt fått depressioner eftersom det är ett meningslöst sätt att leva på.

 34. Hur går det att vara mamma när du behöver att prioritera dig själv varje dag? Aldri kompromissa? Tycker Sally och Gillis att det er ok ochså? Eller är dom för små för att kunna säga vad dom tycker?

 35. Du har jobbat ihop varenda krona, väl unnat det du köper. Undrar bara varför ni som kallar denna inspirationsblogg för skrytblogg och annat. Om ni är så känsliga och inte klarar av andras framgång och att man inte är typiskt Svenskt förnekande och präktig…… Sluta att läsa bloggen och lägg er tid på annat. Ni förpestar bara tillvaron för oss andra som läser. För Isabella….. Är ni ingenting. Och era kommentarer bara luft. Trevlig sommar på er alla.

  1. Mycket riktigt, vi är ingenting . Men man blir så innerligt trött på dessa kommentarer som dina. Bella tjänar fina pengar på alla kommentarer. Luft? Nä snarare dollartecken.

 36. Jag förstår att lite vill ha mer. Jag förstår att det måste vara svårt att kompromissa med andra när du inte är van att behöva göra de.

  Du har sagt att du vill leva ett liv där du kan få både och. Nu tror jag dessvärre att du endast kommer vara rik på pengar. Pengar är i långa loppet ganska ointressant och är det den enda triumfen blir människan till slut ganska ointressant att leva tillsammans med. Drömmar är till att förverkligas, absolut, och du är riktigt duktig på det du gör (med hjälp av så många andra såklart) men man kan läsa mellan raderna i dina inlägg att du inte alltid är så säker på att du alltid väljer de rätta vägarna. Ingen ska självklart stå i vägen för dig och din karriär men andra människor du har i ditt liv har också behov och självförverkligande.
  Rannsakar du dig själv ibland och tänker på att de inte alltid är alla andras fel?
  Jag tänker på alla de vänner du tappat längs vägen, alla de människor som älskat dig villkorslöst och funnits vid din sida som du lämnat bakom dig p g a stolthet. Lite narcissism kanske?
  De kan ju inte vara fel på alla andra, varje gång?

  Jim Carrey sa: I wish everybody could get rich and famous so they ca all se thats not the answer.

  1. Gillar verkligen citatet

   ”I wish everybody could get rich and famous so they ca all se thats not the answer.”

   Så rätt! Vi har alla drömmar om att leva våra liv. Drömmarna ser olika ut. Den dröm som är din är troligast inte samma som min. Jag drömmer inte Isabellas drömmar. Men jag unnar henne att få leva sin dröm. Precis som jag unnar dig att få leva din.

   Vi ser bara valda delar av Isabellas liv. Jag tror vi får påminna oss om det ibland…

 37. Hej 🙂
  Jag undrar om du eller någon annan här kan förklara hur det är okej att bara vara mamma varannan vecka? Jag har inte själv barn så är nyfiken. Det jag ser framför mig är att man inte vill vara ifrån sina barn speciellt mycket men du verkar glad att bara ha dem varannan vecka? Någon här som har barn som kan förklara? 🙂

  1. Hur tycker du man ska göra då om man väljer att gå skilda vägar? Dom flesta har då barnen på halvtid. Ska man deppa ihop den tiden man inte har barnen?
   Jag hoppas jag slipper uppleva att endast ha mina barn på halvtid. Men skulle det ske så tänker jag då inte sitta hemma och grina när dom är hos sin andra förälder.

   1. Fast man säger väl då inte att man är mamma varannan vecka? Man är alltid mamma men har vårdnad av barnen varannan vecka? Tycker också meningen låter sjukt underlig.

  2. Hej Elin,
   Om alternativet är att pappan bara ska få se sina barn varannan helg så måste det väl få vara ”ok” att ha barnen bara varannan vecka?

   Har aldrig sett ett inlägg som säger ”äntligen en barnfri vecka, pust”…

   1. Handlar det inte mer om just uttrycket ”mamma varannan vecka”? Frånsäger hon sig sin mammaroll resten av tiden dvs. Mina föräldrar är också skilda sen jag var liten och hade blivit otroligt ledsen om en av mina föräldrar hade skrivit så.

   2. Hej Åsa,
    Så kanske det kan vara. Men jag har aldrig sett ett inlägg där Isabella skriver att hon tycker det är skönt och att hon föredrar att ha det så. 😉

    Jag känner föräldrar som avskyr att vara varannanveckaförälder och som inget hellre skulle vilja än att få ha heltid, 365 dagar om året. Om de fick vara egoistiska.

    Sen tror jag många tycker att det är skönt att få tänka en egen tanke ifred då och då och inte behöva få ta fullt ansvar hela tiden. Oavsett om man har barn på heltid eller ej.

 38. Du är en fantatiskt ung kvinna som verkligen vill leva den amerikanska drömmen i Sverige. Du visar att det går att göra rejäla klassresor i Sverige.

  Snart går väl Gillis i samma skola som prinsessan Estelle. 😊

  1. Hej!

   Blir förundrad över att människor forfarande säger klassresa. Så det skulle gå bättre i livet för Gillis om han går på samma skola som en prinsessa?

   För mig är man inte en ”finare klass” för att man har pengar. Det tycker jag är en hemsk människosyn att definiera människor så.

   1. Självklart skulle det gå bättre om han gick i en skola med föräldrar som har hög inkomst. Sverige vill försöka att sätta ihop klasser från förorten med rikare kommuner eftersom det är för stökigt i områden med låg inkomstagare, det är även svårare att få behörig personal och de har avservärt mycket mindre resurser.

 39. Ärligt talat så känns det bara sunt att du insett det. Det är bättre att leva själv när man vet att man är egoistisk än att såra någon annan. Människor är så inrutade i att man SKA vilja ha kärlek, barn och gemenskap. Men alla är faktiskt inte gjorda för det och det är inget fel i det. Felet är när man tvingar in någon i ett fack eller struktur som man inte känner sig hemma i.

 40. Hej! Skulle bara vilja få lite råd från dig (eller någon annan snäll människa här) angående relationer. Jag är 28 år och har precis blivit singel efter ett väldigt långt förhållande. Just nu känner jag sådan enorm press att hitta någon ny, känner att jag ”ligger efter” i livet mot vart jag borde vara vid det här laget. Någon som har något vettigt tips på hur man kan hantera situationen? Kram!

  1. Hej E,

   Jag lovar du ligger inte efter (28år är ingen ålder). Gör allt du känner för och fokusera inte på vad andra tycker och tänker utan gör det som känns bäst för dig.

   Lycka till!

  2. Ta det lugnt, och lär dig att älska att vara själv. Du är ju jätte ung, du har all tid i världen. Det låter som en klyscha, men nu är din chans att lära känna dig själv.

  3. Hej E,
   Tro mig… du ligger inte efter.
   Jag vet inte var du bor, men ur storstadsögon sett så är du långt ifrån ensam om att vara eller bli singel vid 28. Jag tror att du har störst chans att hitta rätt om du ”är rätt” själv… Mitt bästa stalltips är att göra saker du blir glad av och som får dig i balans… Ha inte för bråttom, hitta tillbaka till vem du är och till dig innan du ger dig in i något nytt. Det kan ta ett tag efter en lång relation… ❤

 41. Som snart 50 fyllda måste jag säga att det är uppfriskande att läsa om en person som inte sätter sig själv på undatag medan livet passerar!

  Jag tvivlar inte en sekund på hur mycket du älskar dina barn och gör allt för att de ska växa upp till trygga och glada medmänniskor. Jag tvivlar inte heller på att de känner sig älskade av båda sina föräldrar…

  Det du gör nu, är en livsresa som baseras på att du följer den där inre gnistan, som så många människor har tappat på vägen.. Den där starka drivkraften som många föräldrar av någon sorts missriktad kärlek lyckas fostra bort tillsammans med samhället.

  Du är en av de människor som inte fastnat inom ramen för detta, till skillnad från så många andra av oss.

  Vem är vi att döma hur du ska leva ditt liv? Oavsett om det från vår sida handlar om avundsjuka ellet inte..

  Själv tycker jag det är yberhäftigt (hittade inget tyskt y) att se någon följa sin inre gnista och att på så sätt uppnå så mycket på så kort tid! Kan inte annat att beundra den förmågan…

  Barnen är jag inte det mista orolig över. Två bra föräldrar… som sätter barnen först när de har ansvaret för dem i vardagen.

  Och skryt? Så ser jag det inte. Varför inte få vara glad och prata om drömmar och visionet? ”Vi” väntar oss ju att Isabella ska dela allt med oss.. hest smaskiga detaljer om jobbiga privata omständigheter… Förväntar vi oss ”allt” så får vi inte vara så jäkla känsliga när vi får delar av ”allt” också!

  Go Isabella, go! Lev utifrån din inre gnista och var lyhörd för om något känns skevt kring eventuella kommande beslut kring barnen..

  All kärlek såhär på låååångt avstånd 💗

   1. Hej N,
    Vem är det som säger att man inte får konsumera ”hysteriskt” när man tjänar hysteriskt mycket pengar? 🤔

    Jag tycker själv inte att jag har rätten att ha en åsikt om vad Isabella lägger sina pengar på, så länge hon tjänar dem själv och inte använder dem till något olagligt som får andra medmänniskor att fara illa (pedofili, droger, misshandel… ja du fattar).

    Skulle däremot förvåna mig om det inte blir mer tydlig välgörenhet såsmåningom… men det väljer Isabella själv.

    Och när det kommer till influenceransvar… vad innebär det mer än att hålla sig inom lagens ramar på bloggen och ha en god ton? Om en person som bloggar skulle anpassa sig helt utifrån alla våras förväntningar, allas åsikter om vad som är rätt att uttrycka och hur… då skulle bloggen troligen bli blek och intetsägande… tråkig… i ett försök att blidka alla andra.

    En stilla reflektion såhär på kvällskvisten 💚

  1. Wow, bra skrivit! Tror du satte det där. Håller med, alla får göra som dom vill. Isabella prioriterar sig själv och barnen. På sitt sätt. Alla gör som dom vill.

  2. Wow, bra skrivit! Tror du satte det där. Håller med, alla får göra som dom vill. Isabella prioriterar sig själv och barnen. På sitt sätt. Alla gör som dom vill.

   1. 😊 Precis så, och när jag tänker närmre på det så är det nog så att merparten av oss gör just motsatsen… dvs. som andra vill… 🤔❤

  3. Kan bara hålla med, det är tyvärr ovanligt med detta inre driv och gnista men jag tror att om du följer det som ger dig glädje så kommer ditt liv bara bli allt bättre! Jag vet från egen erfarenhet att law of attraction fungerar och är helt säker på att du kan uppnå allt du siktar på – det kan vi ju alla egentligen om vi bara kommer ihåg! Ha en fin sommar!

   1. 😊 Ja, vi skulle nog alla ha nytta av att öva upp förmågan att hålla fokus på vad vi själva vill… utan att bli splittrade i våra tankar och känslor… 😉🤗

    Detsamma tack! ❤

  4. Jag håller med!

   På en Mac kan man skriva ü genom att först trycka på en tangent som har två prickar och sedan på u.

 42. Jag tror att pengar inte spelar ett dugg roll när man sitter där som gammal och är helt ensam för att man valt bort kärlek och relation till sina barn.
  För mig är relationerna till mina nära o kära viktigare än alla pengar i världen o skulle aldrig få för mig att välja pengar o karriär framför de.
  Men det är väl de som är så fint att vi alla har möjlighet att utforma våra egna liv men att under resans gång kasta bort människor framför karriär och pengar tror jag bara är korkat, för pengar ger dig inte någon speciell närhet eller glädje när du sitter där ensam

 43. Du pratar ofta om att bli en svensk Oprah. Har du någonsin reflekterat över hur ditt egotänk kommer lägga fälleben för din vision där? Fokuserar du någonsin på tex välgörenhetsarrangemang eller arbete för andra människor överhuvudtaget? Bara det att du benämner personal som ”hembiträde” visar hur otroligt jäkla stuck up du egentligen är. För oss som har följt dig i alla år blir detta bara osmakligt. Och värre blir det bara. Det enda som genomsyrar här är LV, Hermes, Porsche, Manolo, status, status och mer status. Det handlar inte om att kritisera dig bara för nöjets skull utan för att du verkar ha bild av dig själv som överlägsen alla andra och du verkar ha glömt av hur det faktiskt är att vara människa helt ärligt. Gör du något för någon annan eller är du helt villkorslöst bara all in för att köpa status? Tänker att du ksnske borde ha en önskan om att föra värderingar om människovärde vidare men kanske behöver lära dig en hel del om det ämnet själv först. Att du är en kvinna med makt råder inga tvivel om så VARFÖR inte bruka den för ngt gott samtidigt som du är framgångsrik? Nej ist drar vi ett borgarinlägg om en 170.000:- ring, en Bentley och hembiträden och kockar som om det vore husdjur.

  1. En 170 000kr ring var ju att överdriva…

   Om man tar sig 30 sek och kollar på deras sida kostar den 59000kr MEN varför bryr du dig, varför bryr nån sig vad hon köper. Hennes pengar, hennes val. Vi väljer alla olika.
   Detta är ett av dagena stora problem alla skall alltid lägga sig i andras liv och beslut, istället för att bara bry sig om sitt eget.

   1. Och vet du vad Cam. Ett ännu större problem i världen idag är ignoransen. Sådana passiva jäklar som anser att skygglappar och tystnad väger tyngre än omtanke och medmänsklighet. Det handlar inte om ringen utan om konsumtionen som är HELT sjuk hos dessa personer. Allt för att ha status liksom. Tragiskt.

  2. Så bra och tänkvärd kommentar.. Allt är inte vad det verkar på ytan. Detta skryt om pengar hit och dit är bara så fattigt och sorgligt.

  3. Så bra och tänkvärd kommentar.. Allt är inte vad det verkar på ytan. Detta skryt om pengar hit och dit är bara så fattigt och sorgligt.

 44. Om du inte ville något seriöst med H, varför blanda in dina stackarns barn i DIN relation? How makes that sense?

  1. Blanda in barnen? Tror du att Isabella sagt till barnen ”det här är H han ska leva tillsammans med oss alltid”?
   Nej, H var en kille som mamma kände, som följde med ibland och som barnen fick träffa.
   Inget konstigt med det. Det konstiga är att ni inte förstår…eller vill ni bara klaga kanske…?

 45. Fantastiskt! Helt rätt gör du som lever ditt liv som du vill! Härligt uppfriskande med någon som struntar totalt i jante!! You go girl!

 46. Det enda som sticker i ögonen här är att du säger att du är mamma varannan vecka. Är du helt seriös nu?

 47. Det knyter sig i hela min mage när jag ser hur många barnmagar som hade fått mat för ett helt år ist för den där ringen. Fy fan va världen är skev idag.

 48. Hur kan man säga att man lever ett perfekt liv när man får vara mamma varannan vecka? Kan bara Inte förstå hur man kan säga så. Som mamma vill man väl alltid vara med sina barn? Om mina föräldrar hade uttryckt sig så hade jag blivit ledsen Iallafall. Inte kul för barnen att läsa.

  1. Därför hon sätter barnen först inte sig själv. Tycker det är ofattbart egoistist att tycka annat. De mår bra av att vara med sin far även om man själv kanske vill vara med dem hela tiden. Att hon tycker hon lever ett perfekt liv kan nog beror på att hon ser sina barn må bra, de är med både deras föräldrar lika mycket. Hur är inte det perfekt? Att egoistiskt vilja ha barnen hela tiden är inte ultimat för barnen, därav skall det inte i någon bemärkelse heller anses perfekt.

 49. Men oj… antingen har du fått ta emot riktigt mycket skit i ditt förra inlägg så du ska trycka tillbaka. Eller så är det en ny sida vi inte riktigt sett innan.

  All cred till dig, du förtjänar vartenda öre. Det var bara en så ovan stil på inlägget. Något sådant läser man kanske snarare hos Katrin Zytomierska.

 50. Asså jag respekterar hur du väljer att leva ditt liv och fine att du då kanske ”väljer bort” kärleken. Men jag skulle ljuga om jag inte lite tycker synd om dig… att få dela allt det där med någon, att få vakna upp tillsammans med någon som har samma driv varje dag, det är iallafall något som jag skulle vilja ha. Nu delar jag livet och barn med en man som är fantastisk och hade aldrig i livet vetal vara utan det

  Men bra att du insett vad du vill ❤️

 51. Du skapar verkligen ditt eget liv. Det är beundransvärt. Du är helt fantastisk. Kärlek ock killar kommer och går. Karriären finns alltid där om man jobbar hårt. Du lever ett underbart liv och ännu bättre blir det i framtiden. Du lever ett liv de flesta bara kan drömma om. Du visar att allt är möjligt om man tror på sig själv

  1. Är du naiv? Karriären finns inte där om man t ex får obotlig cancer. Då är relationerna det enda då har! Om du har några.

 52. Hade du älskat H på djupet skulle du ibte kunnat lämnat. Det var helt enkelt inte menat. Den dagen man älskar någon så djup går det inte att lämna så lätt.

 53. Jag tror verkligen att relationer är det viktigaste i livet. Det behöver dock inte betyda kärleksrelationer. Om du känner att du inte kan leva fullt ut i ett förhållande, strunta i det då. Men du har också sagt att du inte får bli kvinnan med karriär och pengar men utan djupa relationer, vad gör du för att undvika det? Måste dina vänner ha lika låga krav på dig som en eventuell partner?

 54. Jag förstår inte hur man bara kan vara mamma varannan vecka , även om man inte har barnen på heltid så är man väl alltid deras mamma , även dom veckorna dom är hos sin pappa

  1. Precis! Förälder är man hela livet. Även efter att barnen flyttat hemifrån. Isabella är den enda jag hört säga att hon endast är förälder de dagar barnen bor med henne.

 55. Jag tycker du är en otrolig stark och tuff kvinna, en förebild på många sätt. Åh det är coolt att våga satsa så mkt på sig själv som du gör. Men jag slås ändå av att det kan inte vara ett perfekt liv att behöva vara ifrån sina barn varannan vecka? Givetvis har de en fin pappa som kan ge dem precis de du kan, men du är ändå deras mamma. Jag hade aldrig tvekat att välja bort kärleken om denne gjorde mig illa eller inte fick mig att må bra, men jag hade aldrig kunnat säga att mitt liv är perfekt när jag måste vara ifrån mina barn så mycket…. jag har svårt att förstå det.

 56. Varifrån kommer strävan efter framgång och inte kärlek? Varför utesluter du en kärleksrelation för? För arbete varje dag utan någon vila. Enstaka dagar ja, det är så ditt liv är utformat men när du har uppfyllt alla yttre saker, när du är ”färdig”, uppnått allt du vill, försummat mängder människor i ditt liv, till sist står du ensam på toppen, vad ska du göra då? Med enorma miljoner, bilar, villa, diverse företag, hembiträde, kock, stylist osv? Varifrån kommer allt detta? Strävan efter materiella ting och lyckade företag? Saker som ser bra utåt sätt? Tror du inte att det skulle kännas ensam på ”toppen” trots att du har ett stort kontaktnät, nära vänner, två fina barn. Nu vet jag att män är inte lika med lycka, men tror att alla dessa yttre framgångar är tillfälliga, ger tillfälligt rus.

  1. Jag håller verkligen med dig! Bella skriver att hon är inifrånstyrd men jag tycker att hon verkar vara utåtstyrd. Kanske behöver hon fylla hålen i sin själ med framgång och materiella ting? Ett tomrum hon borde fundera över. Man kan inte köpa lycka. Lyckan kommer inifrån.

 57. You go girl! Blev genuint glad av att läsa ditt inlägg. Jösses vad du är bra – stå på dig & kör på med din drömmar.

 58. Hej.
  Bruka läsa din blogg i bland. Och nu tycker jag du är helt fel på det. Hembiträde finns inte längre idag. Utan det fanns för, nästan så man skäms att du använder sådana ord. Mår ju illa låter precis som det är inte värda något alls i dina ögon.
  Jag har själv uppfostrat 2 underbara barn och en av dem med särskilda behov. Har med kunna haft hembiträde eller nanny när jag jobbade. Men valde dagis och fritids till dem. Och så helt underbara vänner som hjälpte mig när de var små. Mamma är du på heltid även de dagar när du inte har barnen. Så är det man kan inte välja bort barnen varannan vecka.
  Sen är jag inte avis på dig , lever ett bra liv med hus osv.
  Men just hembiträde och dyligt det låter som du lever på stenåldern.

  1. Du tycker det är värt att må illa för att hon använder ett ord som du tycker är fel?
   Du vet ju vad hon menar eller hur? Mår du illa om någon säger städare istället för lokalvårdare också?

  2. Varför är hembiträde negativt? Och varför lägga skuld på de som inte gör precis som du gjort? Inte givet att alla har helt underbara vänner som vill och kan ställa upp med barnpassning.

 59. Har inte kommenterat något av dina inlägg förut.. En sak jag reagerar på är mamma varannan vecka kommentaren. Ansvaret finns där 24 timmar av dygnet. Ett ansvar man tackar jag till den dagen man väljer att bli gravid.

 60. Alla är olika, vissa behöver en partner andra inte och det är helt ok 😀 kul att du har drömmar och mål att sträva mot!

 61. Tvåsamhet är givetvis inte för alla. Isabella är dessutom väldigt ung och kommer hinna byta uppfattning om allt och inget hundra gånger om ännu. Det jag har svårt att förstå (men däremot inte provoceras av -fattar inte hur man orkar provoceras av vad andra gör med sina liv) det är varför det dras så stora växlar på allt. Allt är noll eller hundra och ändras på extremt kort tid. Senast relationen med H. Varför skriva om ”man kan dela upp mitt liv i före och efter H”, att han älskar barnen och vice versa, om relationen var så skör? Varför inte bara ta det lite chill och inte vara så bombsäker på varenda ny känsla?

 62. Gud vad jag inte hade en aning om att man tjänade såna grova summor pengar bara av att vara delägare i ett hudvårdsbolag (mindre företag) och bloggare! Fattade absolut att man tjänade bra men kanske mer Kenza-bra, bo i lägenhet i Vasastan, ha några chanelväskor och åka på många utlandsresor. Sättet du lever på med megalyx, privatplan, smycken för hundratusentals kronor, Porschar, Bentleys, egen kock, hembiträde osv förknippar jag mer med Hollywoodstjärnor som tjänar typ 50 miljoner per film! Känns som att du har mer pengar än någon annan i din sits, känns bara så… overkligt. Som att nåt inte stämmer. Men vad vet jag. Jag tjänar 20 000 i månaden och hyr lägenhet! Sen att du verkar lite fartblind är en annan femma, du gör antagligen det du mår bra av får man hoppas.

  1. ”Fattade absolut att man tjänade bra men kanske mer Kenza-bra”. Haha hennes lägenhet i Vasastan är nog inte billig den heller samt renoveringen av den, hon köper dessutom nya märkesväskor hela tiden och pungade ut 3 ggr så mycket på sitt bröllop som Bella. Men det är faktiskt skit samma. Man gör vad man vill med sina egna pengar, tur det 😉

  2. J: ” bara av att vara delägare i ett hudvårdsbolag (mindre företag) och bloggare!”
   BARA vara delägare i ETT MINDRE företag? Inte mycket som låter rätt där ang. vad jag läst om vad Bella gör, hon har ju flera företag? Och fartblind, hurdå? Med företagen? Vad borde hon göra annorlunda menar du?
   Tröttsamt med elaka kommentarer förklädda till välvilja.

 63. Älskar att läsa om dina mål och drömmar och även om det är långt ifrån mina egna eller hur mitt liv ser ut så är det peppande! Är själv mamma till två, egenföretagare och har stora drömmar och mål. Har även en podd, Allt vi måste tala om. i den tar vi upp ämnen som rör föräldraskap och allt från förlossning, graviditet, planerat kejsarsnitt, amning, relationer, förlossningsdepression och mycket mer.

  Kram

 64. Oavsett vilka drömmar och mål du har i livet så finns det inget bättre än att få dela dessa med någon man älskar, som står vid din sida. Stöttar dig vid dina tuffa perioder, firar vid din sida när du lyckas. Allt det du skriver ovan med sommarhus, en ny Bentley osv.. kan vara rätt fint att ha någon bredvid dig i framsätet 😊

 65. Tycker det är rent ut sagt märkligt att du som annars alltid ska tala om balans, livets tårtbitar och hur kompatibelt mammalivet är med karriären, känner att du måste bortprioritera kärleken? Varför sållas denna tårtbit bort?

 66. Hej!

  Jobbigt med kärleken!
  Du verkar vara en fantastisk tjej och skulle du känna dig ensam får du gärna höra av dig. Jag är nämligen en fantastisk kille! 🙂
  Ha det bäst!

 67. Kommenterar aldrig här då jag ibland har svårt att veta hur jag ska ställa mig till allt. Men detta inlägg fick mig att le. Fy fan va härligt att läsa, I love it! HEJA DIG.

 68. Du vet vad du vill du är cool. Rak med hur du vill ha ditt liv och inga problem med att berätta om det. Du tjänar dina pengar själv, och du får använda dom till vad du vill, så klart.
  Men vet du, jag är ganska säker på att när du en dag möter den STORA kärleken så inrättar du ditt liv efter den. Då vill du inte mista den. Lev på det vis som gör dig och dina barn lyckliga. Lycka till!

 69. Låter som bra teman att ta upp i din terapi. Varför du har så svårt med djup i ditt liv. Varför skulle framgång och rikedom utesluta goda relationer till människor eller ett kärleksförhållande för den delen? Världen är full av exempel på framgångsrika personer som har familj och barn. Men bra att du kommit till självinsikt. Förhoppningsvis inleder du inte fler relationer med personer som du i slutänden bara kommer att såra. Känns synd om dem som råkar komma i din väg och bara är brickor i ett spel för dig. Du är fan läskig.

 70. Fast hur kan det vara perfekt att ha barnen varannan vecka? Jag förstår ju att det är varannan vecka som gäller men jag skulle aldrig beskriva det som prefekt…

 71. Jag läste att era solprodukter inte klarade Läkemedelsverkets tester i år. Och att man avråder folk från att använda dem. Borde ni inte informera om detta?

  1. Nej, det var inte riktigt det Läkemedelsverket kom fram till. Löwengrips sololja uppfyller inte kraven på märkning och detta ska/har rättats till. Ingenstans står det att Läkemedelsverket avråder från att använda produkten. Det är dessutom bara sololjan som testats.

 72. Färdig med barn? När du valde att skaffa dom så valde du att binda upp dig i 18 år på heltid och resterande på deltid. Färdig med barnen du redan har blir du aldrig.

  Tycker du tappat din tidigare jordnära charm totalt. Ju mer framgångsrik du blir, desto med ego och framförallt SKRYTIG blir du. Och nej. Jag är inte ett dugg avundsjuk.

  Visst finns det saker man vill ha, som man inte har och aldrig kommer att ha, råd med. Men ärligt talat.. jag har svårt att förstå hur man kan byta ut tiden med barnen mot karriären. Hade aldrig kunnat drömma om det ens! När man själv valt att skaffa dom små ögonstenarna.

  Det kanske inte märks på dom, men att vara ifrån sin ena förälder i en vecka först och sen komma hem till en nanny.
  Det sätter sina spår.

  Och du anar inte hur mycket du missar.
  Jäkligt sorgligt. Tycker jag iaf!

  1. Tror bara hon menade att hon är färdig med att föda nya barn på några år inte färdig med sina egna

  2. Man kan välja att läsa hennes inlägg och haka ull sig på saker, exempelvis att hon skrev ”färdig med barn”. Eller så kan man läsa och förstå även om Isabella precis som de flesta av oss andra inte alltid uttrycker sig perfekt.

   Hon önskar inte att skaffa fler barn nu, punkt. Hon menar inte på något sätt att hon är färdig med de golvar.

   Kärlek till dig, Isabella och alla andra. Låt oss stötta varandra och unna varandra lycka och välgång även om det sOm gör oss lyckliga kanske inte ser likadant ut för oss alla.

  3. Fast det är du. Du som vill ha barn mer än en karriär, du som vill se det som att man ”binder upp sig” när man har fått barn. Det är du som tycker att det r sorgligt för barn som bor i två hem, med en mamma och engelsktalande nanny i ett av dem. Det är du, det står för dig. Det är den verklighet du vill ha. Och låt det stå för dig.

   Jag tror inte att du hade spytt ut hela denna harrangen om du dels var tvungen att skriva ditt riktiga namn, eller rent av om du mött Bella eller någon av oss andra som hellre ser möjligheter i livet. Alla är inte som du, alla måste inte följa dunder jävla familj hund villanormen.

  4. Hon menade inte att hon är klar med Gillis & Sally, hon menade att hon var färdig med att skaffa nya…

 73. Väldigt provocerande inlägg – om det nu är skrivet så medvetet eller omedvetet. I mina ögon låter väldigt lite av det du beskriver sunt. Kan inte låta bli att undra om allt kommer att vara värt det om 50 år? Men alla har vi olika värderingar och synsätt på hur vi vill leva våra liv. Vi bloggläsare får ju bara ta del av en bråkdel av ditt. Resterande del kanske ser helt annorlunda ut – utan den perfekta fasaden som ofta kommer fram här? Just nu känns det i alla fall (för mig) som att du strävar efter materiell lycka/bli världskänd för olika entrepenörsprestationer och att du vill leva ditt liv som en Hollywood film. Kanske ditt liv härefter kommer att vara så. Du verkar i alla fall jobba hårt för det och har tydliga mål. Men ingens liv är perfekt trots oändliga summor på bankkontot och otaliga resurser.

 74. Bara lite nyfiken, skänker du/Ni i de olika företagen pengar till välgörenhet? Genom företaget, alltså. Får jag fråga vilka? Och som privatperson, vilka ligger närmst hjärtat, finns det någon strategi? Tänkte lite på Bill Gates.

 75. Allt det där du skriver att du bara kan få genom att inte ha några relationer, allt det kan man få i en sund relation. Man kan ha en relation där man får ”ta plats”, får tid att drömma och tänka, där man tillåts göra det man själv vill göra, där man känner att man utvecklas och växer som människa, där man kan gå och träna eller gå på bio själv (eller med vänner) om man vill det, jobba eller resa eller driva företag eller vad man nu vill göra…

  Har man barn tillsammans och lever tillsammans så gäller det ju bara att dela upp tiden så att man får tid att göra allt det där. Det är ju egentligen ingen skillnad mot hur du gör nu, nu är hälften av tiden ”din” men så kan man ju ha det även i en relation. Man kan ju komma överens om att den ena har huvudansvaret för barnen vissa dagar medan den andre får göra vad den vill, och sedan byta.

  Du verkar ha en bild av att alla som är i relationer kompromissar ihjäl sig själva. Att så fort man är i en relation så fråntas man möjligheten att ha ett eget liv och egna intressen. Så ska det inte vara, och jag tror inte det är så för de flesta.

  (Jag har två barn, fyra och nio år gamla. Och är sedan 20 år tillbaka sammanboende med deras pappa. Om nån undrar.)

 76. Färdig med barn? Mamma varannan vecka? 😂 Det här är ju inte du. Låter som om du antingen skrivit det när du är lite halvpackad (läs inlägget med lite sluddrig röst, hillarious) eller som om det är ett fuck off-inlägg riktat mot Hampus. I vilket fall känns det inte som du. Kom tillbaka till oss! Det här inspirerar inte alls.

  1. Jag blev inspirerad. Är själv singel och får ständigt tacka nej till blind dejter och annat från vänner. Får även ständigt försvara mitt liv och att vara singel.

 77. Varje person ansvarar över sitt liv. Är det såhär Bella vill leva såhär det så, ingenting någon annan ska styra över. Som många här inne verkar anse sig ha rätten till.

 78. You go girl! Detta inlägg fick mig att le. Så skönt att höra en kvinna säga dessa ord. Så tråkigt att folk bara tycker det är okej om en man säger likadant. Alla strävar inte efter samma sak här i livet och vi all har olika behov. Tack för att du gör vägen lite lättare for oss kvinnor i framtiden.

 79. Men jag undrar varför så många blir upprörda på den här bloggen. Isabella har varit väldigt klar med att varje inlägg är noga planerat. Och detta var naturligvis provocerande för att få igång läsarna och inläggen. Isabella är ju ingen politiker eller betydande person för allmänheten så varför är kommentarerna så allvarliga?

 80. Läs artikeln med Amelia Adamo i Expressen idag. Drivkraft pengar, ångrar idag: försummat tiden med små barn o partner i jakt på karriären…

 81. Herrejösses vad det är många som hakar upp sig på att hon väljer bort kärleksrelationer. Varför kan man inte klara sig lika bra själv
  För? Jag är 24 år, driver eget och har inga som helst behov av kärlek i den benämnelsen. Jag klarar mig bäst i mitt eget sällskap och förstår inte varför det ska vara ett måste att ha en kärleksrelation. Ni säger att man här miste om mycket men man kan nog gå miste om precis lika mycket när man har en sådan relation. Kärlek är jättehärligt ja, men jag klarar mig lika bra utan.

 82. Vadå du är färdig med barn? Jag lovar, barnen tar mer tid när de blir större. Skjutsa till träningar etc.

 83. Om kärlek känns som en kompromiss så har man inte hittat rätt. Då är det bättre att göra slut.

 84. De flesta föräldrarna brukar inte hylla att vara utan sina barn i en vecka åt gången för en vecka ensam. Det tror jag inte du heller gör. Jag tror du trollar och provocerar. Nya Kissie 2018?

  1. Eller så inser hon att hon inte direkt har något val och ser det positiva i det istället för att vara ledsen över situationen..

   1. Det positiva? Sättet hon skriver på om hur livet är perfekt med barn en vecka borta är bara offensive. Att dessutom ha sina barn två veckor i månaden för att skicka av dom med en nanny efter förskola etc är än mer patetiskt. Om den här Hayley nu ens existerar eller bara är ngt som vi läsare ska fås att tro på?

 85. Jag hoppas för din skull att det kommer vara värt det den dag du uppnått allt du vill och står där på toppen. Det materiella är bara materiellt, det kan inte köpa lycka. I slutändan är det relationer som är det viktiga och jag hoppas att du inte kommer ångra dig i framtiden. Ångra allt du valde bort för att uppnå ett liv i lyx.

  1. Varför avgör DU att relationer är det som är viktigt i slutändan för alla människor på denna jord? Det finns väldigt många människor där karriären ger dem lycka på samma sätt en hobby för någon annan gör. Att vilja vara ekonomisk oberoende är ett mål många har och det är aldrig fel att ha drömmar och mål. Hon kan ge sina barn otroligt mycket med den drömmen, vare sig det är en perfekt idyll att växa upp i eller mer tid med barnen då hon kan köpa tjänster för sysslor i hemmet exempelvis. Varför måste alltid alla vara likadana? Ditt liv & drömmar är rätt för dig Hanna, inte alla andra och kritisera inte när andra har drömmar du inte förstår.

 86. Jag tycker att det är så intressant med personer som är olika och som har olika mål i livet. Alla har ju friheten att leva det liv man önskar och fatta de beslut som man tycker känns bäst. Själv tycker jag att det är relationer som ger mitt liv värde, inte ägodelar inte rikedom. Jag försöker i stället lära mig att känna mig nöjd. Att glädjas åt det jag har och inte alltid tänka framåt. Försöker använda mina kläder så länge det går, försöka undvika att flyga för klimatets skull. Jag tycker att du är en fantastisk entreprenör och inspirerande på så många sätt. Men jag kan konstatera att allt inte går att förstå. Men det är väl okej, antar jag.

 87. Bara för att man njuter av tiden UTAN barn betyder inte att man är egocentrisk. Däremot så vet man att barnen behöver båda föräldrarna. Vet man dessutom art barnen har det bra hos den andre föräldern så finns det ingen anledning att inte njuta av sin egentid som man då har. Så varför sitta hemma å deppa. Nä helt rätt Bella , njut av livet med eller utan barn!!!

 88. Härligt inlägg! Förstår inte alls hur detta provocerar någon annan? Frågan är väl bara om det inte står ngn ny man/pojkvän där om några månader? Med tanke på mycket ändrade åsikter/planer och det är väl p.ga man inte alltid kan välja allt själv eller planera allt,saker och ting förändras-även ens egna åsikter(speciellt när man är så ung) tror nog att släppa lite på krav och mål och att leva i nuet skulle göra gott-Take it day by day♥️ Becca

 89. Jag säger bara usch. Man kan och ska älska sig själv, men du har gått över gränsen och jag kan bara inte mera hitta det minsta att gilla i dig. Alla runt dig får offra sitt för att du ska få ditt. Det gäller bla. dina barn och odd. Dom fick offra ett familjeliv bara för att mamma hade tid åt sig själv.

  Jag känner inte igen dig mera. Du kan ha allt i livet du bara önskar, köpa din Bentley och sjötomt. Men hur mycket pengar du än har så kommer du aldrig att kunna köpa kärlek och ödmjukhet. Jag tycker verkligen synd om Sally och Gillis, om Odd som blev dragen med i din hemska plan. Det är ju det du ville, skaffa barnen och leva själv tillslut. Du kunde inte tåla att det var ”ni” och inte ”du”. Det berättar mer en tusen ord. Samma händer nu, du kan inte tåla att det var du och Hampus, det fanns bara plats för dig.

  Usch. Påriktigt, usch.

  1. Usch, på riktig usch för dig Anna som tycker dig ha rätten att skriva så!!! Ren och skär avundsjuka!

  2. Anna, jag tycker snarare att Isabella planerar och ordnar sin vardag för att kunna ge sina barn allt hon orkar. Så trist inställning du har. Hon valde att inte vara kvar i ett äktenskap hon inte trivdes i. Tänk att en kvinna på 2000-talet faktiskt KAN det och det ska vi vara glada för! Hon verkar ha en bra kontakt med barnens pappa, det är väl ändå allt utom egoistiskt? Hade du tyckt likadant om Isabella om hon var man? Jag tror inte det.

  3. Det är 2018 nu – och en driven kvinna bestämmer själv över sitt liv.Som ser till att få det som hon vill och tar hjälp med det hon kan, för att hon kan ekonomiskt, och hellre vill spendera tid med barnen.Jo jag förstår att det är väldigt provocerande när man sitter fast själv och försöker fundera över sina egna val. Och att man själv upplever att man inte kan välja.Och inte är nöjd.

   Man har bara ett liv.

   Det finns ingen mamma (eller pappa) som frivilligt avstår 50% av tiden med sina barn. Det är en utveckling som är sorglig – men nu gör dessa kloka föräldrar det bästa av situation.Det borde alla göra.

   Och JA – det ÄR provocerande med sjötomt och Bentley – hahaha…det får en del avundsjuka människor att verkligen gå igång.
   Men det är ju du som tjänar in dem – så fortsätt njut varje minut!

 90. Helt underbart! Jag önskar fler kvinnor gjorde som du och planerade sitt liv så att de inte behövde vara beroende av en man för sin ekonomi/lycka (och jag menar inte att man behöver vara miljonär. Man ska ha koll på sin vardagsekonomi, ha en buffert och leva ett liv man har råd med). Män får steppa upp och visa att de är värda att vara tillsammans med. Annars är det tack och hej. Jag har precis lämnat en destruktiv relation, gravid i v 36 (tredje barnet). Jag har ett ”vanligt” jobb och rättar hellre munnen efter matsäcken än utsätter mig för en man igen. Din barn får en fantastisk uppväxt med flera vuxna (du, pappa, barnflicka) som ser dem och som de kan ty sig till. Hur kan det ens ses som ett problem av folk? Det finns så många barn som mår dåligt på riktigt och växer upp med föräldrar som super, slåss och grälar eller som inte orkar ta hand om dem av olika skäl. DET borde väl vara ett bekymmer för alla olyckskorpar som älskar att kraxa i detta kommentarsfält 🙂

 91. Wooow! Jag har läst din blogg sedan du var tillsammans med Nils, alltså väldigt många år. Men jag har aldrig kommenterat. Vill bara säga hur häftig jag tycker att du är! Inte många som åstadkommit så mycket som du gjort vid 27 års ålder. Man glömmer lätt bort hur ung du är 🙂 Kör hårt, och skit i alla knäppa kommenterar som ofta trillar in här. Kram!

 92. Inspirerande! Har väldigt liknande mål jag själv. Har dessutom aldrig när jag tänkt på vart jag är om 5 år (eller 10 år) automatiskt föreställt mig att det ska vara en partner med i bilden. Sen om det blir så är en annan femma, men har alltid planerat efter att jag är själv och att jag ska kunna uppnå mina mål helt på egna ben.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..