Att välja bort kärlek

Och så valde jag bort kärlek igen. Jag förstår att det kan låta hårt när många människor drömmer om att bli älskade. Och att få älska. Kanske är det så att jag rent krasst är egocentrisk, eller så är jag bara väldigt nöjd med att vara själv. Jag behöver få ta plats i mitt egna liv. Få prioritera mig själv varje dag. Få tid till att drömma, tänka och vara innerstyrd. Inte kompromissa. Jag är bara 27 år. Jag är färdig med barn (inom loppet av 9-10 år i alla fall). Nu behöver jag några år med att få uppleva och jobba på. Jag lever ett perfekt liv. Jag får vara mamma till världens finaste barn varannan vecka. Och varannan vecka är det Isabella-veckor. Jag kommer att jobba på, träna, träffa folk, resa runt. Bara göra det jag känner för. Jag har pengar på banken och siktar på att köpa en sjötomt nästa år på Lidingö. Där ska jag och barnen bo själv med hjälp av hembiträde, kock etc. Helt fantastiskt. Sedan ska jag ha en Bentley också.

Det ser jag fram emot.

Denna helg med Isolina kom helt perfekt! 48 timmar med skratt, djupa samtal och riktigt god mat.

Jag har fått ladda upp mina batterier igen, personalen på YSB har varit så gulliga. Det betyder mycket för mig

Min tredje powerring. Det är stort för mig att kunna gå in på Engelbert och köpa en absolutely knot i 1,4 carat. Men när jag tittar på den påminner jag själv mig om allt enormt som väntar i livet.

Jag antecknar drömmar och idéer varje dag. Nu blev det ett nytt kapitel vilket innebar en ny bok. Nu ska jag flyga hem till Stockholm och hämta Gillis och Sally. Sedan väntar en vecka tillsammans, fantastiskt.

 1. Olivia skriver:

  Inspirerande! Har väldigt liknande mål jag själv. Har dessutom aldrig när jag tänkt på vart jag är om 5 år (eller 10 år) automatiskt föreställt mig att det ska vara en partner med i bilden. Sen om det blir så är en annan femma, men har alltid planerat efter att jag är själv och att jag ska kunna uppnå mina mål helt på egna ben.

 2. Sara skriver:

  Wooow! Jag har läst din blogg sedan du var tillsammans med Nils, alltså väldigt många år. Men jag har aldrig kommenterat. Vill bara säga hur häftig jag tycker att du är! Inte många som åstadkommit så mycket som du gjort vid 27 års ålder. Man glömmer lätt bort hur ung du är 🙂 Kör hårt, och skit i alla knäppa kommenterar som ofta trillar in här. Kram!

 3. Åsa skriver:

  Helt underbart! Jag önskar fler kvinnor gjorde som du och planerade sitt liv så att de inte behövde vara beroende av en man för sin ekonomi/lycka (och jag menar inte att man behöver vara miljonär. Man ska ha koll på sin vardagsekonomi, ha en buffert och leva ett liv man har råd med). Män får steppa upp och visa att de är värda att vara tillsammans med. Annars är det tack och hej. Jag har precis lämnat en destruktiv relation, gravid i v 36 (tredje barnet). Jag har ett ”vanligt” jobb och rättar hellre munnen efter matsäcken än utsätter mig för en man igen. Din barn får en fantastisk uppväxt med flera vuxna (du, pappa, barnflicka) som ser dem och som de kan ty sig till. Hur kan det ens ses som ett problem av folk? Det finns så många barn som mår dåligt på riktigt och växer upp med föräldrar som super, slåss och grälar eller som inte orkar ta hand om dem av olika skäl. DET borde väl vara ett bekymmer för alla olyckskorpar som älskar att kraxa i detta kommentarsfält 🙂

 4. Anna skriver:

  Jag säger bara usch. Man kan och ska älska sig själv, men du har gått över gränsen och jag kan bara inte mera hitta det minsta att gilla i dig. Alla runt dig får offra sitt för att du ska få ditt. Det gäller bla. dina barn och odd. Dom fick offra ett familjeliv bara för att mamma hade tid åt sig själv.

  Jag känner inte igen dig mera. Du kan ha allt i livet du bara önskar, köpa din Bentley och sjötomt. Men hur mycket pengar du än har så kommer du aldrig att kunna köpa kärlek och ödmjukhet. Jag tycker verkligen synd om Sally och Gillis, om Odd som blev dragen med i din hemska plan. Det är ju det du ville, skaffa barnen och leva själv tillslut. Du kunde inte tåla att det var ”ni” och inte ”du”. Det berättar mer en tusen ord. Samma händer nu, du kan inte tåla att det var du och Hampus, det fanns bara plats för dig.

  Usch. Påriktigt, usch.

  1. Usch, på riktig usch för dig Anna som tycker dig ha rätten att skriva så!!! Ren och skär avundsjuka!

   1. Malena skriver:

    Avundsjuka?😜😂 Kan du läsa? Vissa av dem som kommenterar verkar vara bakom flötet.

  1. Anna, jag tycker snarare att Isabella planerar och ordnar sin vardag för att kunna ge sina barn allt hon orkar. Så trist inställning du har. Hon valde att inte vara kvar i ett äktenskap hon inte trivdes i. Tänk att en kvinna på 2000-talet faktiskt KAN det och det ska vi vara glada för! Hon verkar ha en bra kontakt med barnens pappa, det är väl ändå allt utom egoistiskt? Hade du tyckt likadant om Isabella om hon var man? Jag tror inte det.

   1. S skriver:

    Anna. Det var riktigt bra skrivet.

  1. Agneta skriver:

   Det är 2018 nu – och en driven kvinna bestämmer själv över sitt liv.Som ser till att få det som hon vill och tar hjälp med det hon kan, för att hon kan ekonomiskt, och hellre vill spendera tid med barnen.Jo jag förstår att det är väldigt provocerande när man sitter fast själv och försöker fundera över sina egna val. Och att man själv upplever att man inte kan välja.Och inte är nöjd.

   Man har bara ett liv.

   Det finns ingen mamma (eller pappa) som frivilligt avstår 50% av tiden med sina barn. Det är en utveckling som är sorglig – men nu gör dessa kloka föräldrar det bästa av situation.Det borde alla göra.

   Och JA – det ÄR provocerande med sjötomt och Bentley – hahaha…det får en del avundsjuka människor att verkligen gå igång.
   Men det är ju du som tjänar in dem – så fortsätt njut varje minut!

 5. Härligt inlägg! Förstår inte alls hur detta provocerar någon annan? Frågan är väl bara om det inte står ngn ny man/pojkvän där om några månader? Med tanke på mycket ändrade åsikter/planer och det är väl p.ga man inte alltid kan välja allt själv eller planera allt,saker och ting förändras-även ens egna åsikter(speciellt när man är så ung) tror nog att släppa lite på krav och mål och att leva i nuet skulle göra gott-Take it day by day♥️ Becca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..