ANNONS

Att välja bort kärlek

/

Och så valde jag bort kärlek igen. Jag förstår att det kan låta hårt när många människor drömmer om att bli älskade. Och att få älska. Kanske är det så att jag rent krasst är egocentrisk, eller så är jag bara väldigt nöjd med att vara själv. Jag behöver få ta plats i mitt egna liv. Få prioritera mig själv varje dag. Få tid till att drömma, tänka och vara innerstyrd. Inte kompromissa. Jag är bara 27 år. Jag är färdig med barn (inom loppet av 9-10 år i alla fall). Nu behöver jag några år med att få uppleva och jobba på. Jag lever ett perfekt liv. Jag får vara mamma till världens finaste barn varannan vecka. Och varannan vecka är det Isabella-veckor. Jag kommer att jobba på, träna, träffa folk, resa runt. Bara göra det jag känner för. Jag har pengar på banken och siktar på att köpa en sjötomt nästa år på Lidingö. Där ska jag och barnen bo själv med hjälp av hembiträde, kock etc. Helt fantastiskt. Sedan ska jag ha en Bentley också.

Det ser jag fram emot.

Denna helg med Isolina kom helt perfekt! 48 timmar med skratt, djupa samtal och riktigt god mat.

Jag har fått ladda upp mina batterier igen, personalen på YSB har varit så gulliga. Det betyder mycket för mig

Min tredje powerring. Det är stort för mig att kunna gå in på Engelbert och köpa en absolutely knot i 1,4 carat. Men när jag tittar på den påminner jag själv mig om allt enormt som väntar i livet.

Jag antecknar drömmar och idéer varje dag. Nu blev det ett nytt kapitel vilket innebar en ny bok. Nu ska jag flyga hem till Stockholm och hämta Gillis och Sally. Sedan väntar en vecka tillsammans, fantastiskt.

265
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00