Det är slut

Det stämmer att Hampus och jag har avslutat vår relation. Jag var lite väl snabb efter min skilsmässa och jag kände att jag behövde få vara själv ett tag till. Ingen relation på det sättet. Få fortsätta ha fokus på mig själv, barnen och jobb. Vi är vänner och sågs senast igår och tog en promenad efter Sheilas och min middag. Hampus är fantastisk klok person och jag hoppas vi kan ha en relation livet ut ändå.

Imorse när jag vaknade åkte jag till Sturebadet med min lilla resväska, tränade en timma med Pontus, var förbi Pepstop och åt en veganlunch (risotto med sparris och svamp) och efter det fick jag håret fönat på Bond. Jag ska ha några dagar helt osminkad nu vilket mitt ansikte behöver. Att håret är fint är det viktigaste för mig så nu håller det i några dagar. Jag har inte fönat mitt hår själv på 1-2 år. Det är en del av lyxen med att få jobba med mitt jobb – att behöva vara fin i håret.

Nu ska jag flyga ner till Skåne och checka in på Ystad Saltsjöbad med min kusin Isolina. Det väntar en helg med återhämtning. Jag ska sova en massa, läsa i skuggan, ut och springa, äta god mat och desserter och gå på massage. I vanliga fall rester jag med en enorm resväska oavsett dagar men nu är det handbagage. Lyx!

  1. Om Hampus är så klok som Bella påstår behöver inte hans relation till barnen påverkas av att han och Bella gjort slut.

   1. Varför skulle han vilja ha en relation till barnen då det tagit slut????? Förhoppningsvis träffar han någon att få egna barn med.

 1. Man kan göra dom mest konstiga beslut när man är så skör, men det är inte ett dugg konstigt att man försöker hitta någon som kan ersätta en annan person eller bara en känsla, eller bara någon som kan få en att glömma sånt man inte orkar tänka på. Du är en fantastisk kvinna som åstadkommit allt du gjort i ditt, än så länge, ”korta” liv. Du skriver själv dom saker du nu ska fokusera på och är bäst för dig och det kommer du komma långt (längre) på, så kör bara!

 2. Jag har inte heller fönat mitt hår själv på 1-2 år, inte för att någon annan gjort det åt mig heller. Haha. Tro det eller ej men oberoende känner jag mig ofta fin i håret.

   1. ”E” dels ska sammarbeten markeras och skattas för, dels är det intressant att veta om någon väljer något/skriver väl om något som de själva betalt för eller om det är ”gratis är gott” som gäller (då är man ofta mindre kritisk i sitt omdöme).

   2. Så jävla korkad kommentar.

    Kanske för att det är lagstadgat att samarbeten ska vara tydligt markerade?!
    Utveckla gärna din frågeställning, vad är det du har missat?
    Om jag tolkar dig rätt så är det fri körbana för dagens ”influencers” att fräsa på i 180 24/7 utan att nämna att det var gratis i syfte att andra ska bli lockade att dra dit en sväng och betala för det?
    Snälla E, berätta gärna mer om dina tankar kring detta och hur det inte kan spela någon roll.

 3. Ystad saltsjöbad… alla sk influensers har väl varit där på sponsvistelse nu. Ett ställe jag väljer bort pga denna överexponering.

  1. Hon har skrivit tidigare att varannan vecka livet börjat. Så hos sin pappa skulle jag gissa.

  2. Tagit vägen? Dom är väl hos sin pappa precis som vanligt antar jag? Delad vårdnad, varannan vecka.

   1. Märkligt, mina veckor innehåller bara sju
    dagar. Varannan vecka borde vara byte
    var sjunde dag. Men vem räknar…

   1. Tack så mycket för ditt trevliga svar.
    Visst min formulering av frågan var kanske
    inte den bästa men var i texten står det
    att frågan var riktad till dig?

 4. Du som ”bara varit ledig 2 dagar på 12 år” räknar alltså en sådan här dag (med träning, lunch, hårfix och kusinhäng på SPA) som en JOBBdag enbart för att du uppdaterar bloggen ngn gång (och kanske slänger iväg ett mail eller två?).

  1. Men lol, hon är ju på semester fram till början av augusti? Lägg neeeeer, skaffa dig ett liv. 🙂

 5. Känns uttjatat att fråga om vad som händer med barnen men kan inte låta bli. Lämnade du dem inte förra torsdagen och var sp ledsen? Sen ska du vara med dem söndagen veckan efter?? Hur klarar du det?? Var tanken att du skulle åkt bort med H dessa dagar och så vill O inte byta tillbaka nu när det tagit slut? Vilken tur att O verkar vara en så fantastisk pappa som tar sina barn i ur och skur! 🙂

  1. Hon har skrivit flera gånger att de har valt att gå över till varannan vecka. Vilket började från den torsdagen:)

   1. R: men suck, tänk ett steg längre. Odd hade dem sina 3dagar! Sen började 7 dagars veckovis och av någon anledning (som bara Bella och Odd vet) började han med 7 dagars schemat. Kanske har han bokat något speciellt nästa vecka? Behöver inte vara Bella som inte vill. Kan ju vara hon som ställer upp också!

 6. ”hoppas relationen med hampus håller livet ut”. Varför ljuga för sig själv?

  Med din historik vad gäller relationer är det nog högst otroligt.

   1. Det är ju sant. Samt elakt mot andra människor att bete sig som Bella gör. Jag, jag, jag.

    Inte bara slit och släng med prylar men förstås också människor runt henne. Tycker inte sådant beteende ska gå obemärkt förbi.

    Har man läst hennes blogg sedan snart så är det ofrånkomligt noterbart hur hon gör sig av med folk som inte passar in i hennes ”schema” när hon får något nytt ryck. Kvar står lämnade vänner och kärleksrelationer som investerade betydligt mer i relationen med Isabella.

  1. Fast hon har ju fortfarande kontakt med alla sina ex och träffar dem ibland? Det är väl inte så osannolikt?

 7. Jag förstår att det kan vara komplicerat med en relation så nära inpå en skilsmässa men jag tänker att är man kär så är man. Då gör man väl inte slut? Eller då kanske ni inte var riktigt kära i varandra? Jag skulle dock aldrig lämna någon jag älskar ❤️ Hoppas att du får en fin avkoppling på spa och rå om dig. Jag tycker det är kul att läsa din blogg ☀️

  1. Att säga ”Jag skulle dock aldrig lämna någon jag älskar ❤️ ” bevisar bara att du inte är livserfaren nog att förstå att ibland står man inför saker man aldrig trodde sig stå inför, eller behöver ta beslut man aldrig trodde sig behöva ta. Det kallas livet.

   1. Jag är livserfaren jo. Dumt av dig att anta något du inte har en aning om. Tycker bara det är märkligt att lämna någon man är kär i. Att en månad tidigare gå ut med förhållandet och att det är så fantastiskt och sedan är det slut utan att visa känslor. Tycker att det verkar aningen okänsligt. Om man nu älskar någon så verkar det konstigt att lämna denna person. Det är min åsikt iallefall

  2. du kanske känner och tänker så absolut. Men vem säger det är konstigt att göra som tex nu Isabella? det är väl inte konstigare än någpt annat. Alla gör och känner olika. alla har också rätten att få göra det dem vill utan att behöva bli ifrågasatt för allt hela tiden. man måste inte alltid kommentera sin åsikt om allt hela tiden till allt o alla heller. ibland kan man just bara hålla det vid tanke. bra för dig absolut om du stannat kvar hos någon du är kär i. fint du känner så. men ibland i livet finns det anledningar till att man går skilda vägar även fast man är kär o älskar något och det är oerhört svårt att göra men ibland finns det ingen annan lösning.

 8. Jag var au-pair hos en liknande kvinna som Isabella manga ar sedan har i staterna. Jag tog hand om hennes sma pojkar mandag – fredag. Varannan helg hade fadern hand om dem. Hon reste under veckorna men hade pojkarna mestadels under helgen som var hennes. Pojkarna ar vuxna nu and doing great. I used to feel sorry for the boys, but they seem to do fine and they love their mother more than their father. It is what it is.

   1. Ja, precis. Såklart älskar de sin mamma. Men det måste sätta spår ändå i själen. Men Isabella reser ju inte hela veckorna..

 9. Hur får du det fönade håret att hålla i några dagar? Mitt är tjusigt i en dag, men sen på natten blir det förstört. Har provat att sova utsläppt, fläta, knut osv. Har provat att ”fylla på” svallet dagen efter med värmeborste, men nja…. blir aldrig lika luftigt som dag 1. Tips? 🙂

  1. Jag har för mig att hon skrev om det här förra året. Tror hon sa att hon använder torrschampoo plus nån mer stylingprodukt redan dag 2 och 3 fast det inte ”behövs” men att det håller sig bättre längre då.
   Jag kan ha fel men det var nåt sånt.

   1. Kvinnor har fullt upp med att trakassera män som grupp för en det ena än det andra. Så ja, varför denna könsfixering?

   1. Kalla det vad du vill – men det är en utspekulerad och giftig elakhet som bara kvinnor praktiserar och mästrar – och som det pratas alldeles för lite om, för vi har ju så bråttom med att sätta etikett på alla män!

   2. Nej men female intrasexuel competiton/kvinnlig intrasexuell konkurrens är det. Vilket är vad det här handlar om.

   3. Toxic masculinity var inte en grej heller, innan kvinnor bestämde sig för att män är universums fiende nummer ett. Då kan väl toxic femininity finnas också.

   4. Det är inte kvinnors ”giftighet mot varandra” som har orsakat våld, krig, våldtäkter och självmordsstatistiken hos män, helt absurt att ens försöka likställa begreppen.

 10. Så trist att se hur främmande/anonyma människor tar sig rättigheten att kritisera och ifrågasätta Isabellas föräldraskap. Bl.a många dagar barnen befinner sig hos respektive förälder. Vad vet ni vad de som föräldrar har bestämt omkring sommarens uppdelning. Att det heter varannan vecka behöver inte betyda att det är ristat i sten. Om ni ska kritisera något så håll er till vad som är relevant för Isabella som företagare, hennes varor etc, men lämna förälraskap och barn utanför.
  Skulle ni också lägga lappar i grannarnas brevlåda för att kritisera deras föräldraskap? Att ringa på dörren och säga det irl tvivlar jag på att ni vågar. Tror inte ni själva heller skulle vilja bli ifrågasatta om ert föräldraskap.

  1. Känns skönt att läsa en kommentar från någon som verkar ha huvudet på sitt skaft. Man blir så mörkrädd när man läser visa kommentarer.

   1. själv har jag detta som kvällsunderhållning! älskar läsa alla hatkommentarer som väller in!!
    jag förstår inte hur man kan bry sig så mycket att man måste in o härja på kommentarsfältet och spy galla och jag förstår verkligen inte er som ska försvara Bella in i det sista..
    Tack för bra underhållning 😉

  2. Inte bara föräldraskapet, utan allt hon gör, vartenda steg hon tar! Helt sinnessjukt, äcklas av dessa människor. Blir chockad när jag ser såna vettiga kommentarer som din här inne, tyvärr.

 11. Hej, helt OT men läste för ett tag sen om Sallys åksjuka. Kan starkt rekommendera Seaband med tryckpunkts knapp mot illamående. Köpte mina när jag led av morgonillamående från hell och har nyligen låtit min sambos Lill-kusin pröva dom under bilfärden och det funkade utmärkt. Inget annat har funkat för varken mig eller lillen så kan vara värt ett försök. Det och bakvänd spegel i baksätet så både du och Sally kan ha koll på varandra. Lycka till!

 12. Jag upplevde att du ren från början bara ville ha honom som en vän,du ville ju inte satsa på er och flytta ihop utan gillade att ha nån att träffa ibland.Likadant som nu verkar det som.

 13. Okej men såhär: Du säger att det är viktigt att vara fin i håret med tanke på ditt jobb. Jag antar att du syftar på Löwengrips produkter, exemplevis schampoo och balsam. Stämmer det? För i så fall känns det väldigt märkligt att du, trots att du använder Löwengrips hårprodukter, behöver föna det, ha löshår i mm. Och varför är det märkligt? Jo, för det betyder ju att dina produkter inte resulterar i det hår som du visar upp på bilder. Tänkte på detta särskilt när du visade reklambilder på ditt hår för just Löwengrips schampoo/balsam. Tycker detta blir lite skev marknadsföring när hälften av ditt hår inte ens är ditt äkta hår. Eller?

   1. Jo, jag förstår att andra märken gör samma sak. Men med Blondinbella blir det extra tydligt med tanke på bloggen.

  1. Har också tänkt på det. Men hela marknaden bygger ju på fejkbra produkter. Sånt är livet liksom. Allt idag är ytligt och falskt.

  2. Fast nej, alltså det håller jag inte med om! Är ju hela serier med produkter för styling som Löwengrip säljer, så självklart måste håret då stylas och fönas för att det ska gå att visa vilket resultat produkterna ger 🙂

   1. Jag förstår vad du menar men jag, i min tur, håller inte med dig. Vi vet inte vilka produkter hon använder när hon väl fönar håret. Det hade varit en annan sak om vi fått se t ex en video på när hennes hår fönas med hennes produkter. Då hade kopplingen mellan Löwengrips produkter och hur Blondinbellas hår ser ut varit mer trovärdig enligt min åsikt.

    Dessutom är jag hundra på att hennes hår egentligen inte mår så bra som det ser ut att göra. Föning ger ju oftast sken av en friskt hår, när värmen och stylingen egentligen bara sliter på håret. Att hennes produkter skulle ge det perfekta håret som hon visar upp på sina kanaler är därför enligt min mening bara ”lögn”. Särskilt när hon fyller ut topparna med löshår.

  3. Om du tänker så här. Föna har ju inget med hur hennes hår blir av Löwengrips produkter, snarare tvärtom, hon fönar håret ofta och ändå ser det bra ut är ett plus för produkterna. Sen måste löshår också skötas precis som det egna håret. Har man inte bra produkter så ser håret slitet ut även på löshår

   1. Tack vare föning och löshår så ser hennes hår perfekt ut. Det blir fylligt, längre och får fint svall. Har det med hennes produkter att göra? Svar nej.

  4. Suck… kan folk tänka längre än näsan räcker.
   Odd hade dom sina tre dagar, sen börjar vv. Av vilken anledning som Odd börjar först har vi ingen aning om, kanske O bad om det för att han ville göra något speciellt med barnen, eller så ville HAN göra något speciellt UTAN barnen nästa vecka, vad vet vi?

 14. Det är alltid Odd som får mest tid med barnen. Du lämnade dom i torsdags då borde du fått tbx dom i torsdags med. Eller Odds veckor kanske har 10 dagar

  1. Haha, sitter du och har koll på deras respektive barnveckor, på fullt allvar? Det är fint väder, ta en promenad istället.

 15. Du är jättefin i håret! Vad tråkigt med Hampus, men det är ju bara du som kan avgöra vad som är rätt eller fel för dig!

  Ha en underbar tid i Ystad! 🙂

  Heja dig!

 16. Så ledsen och bekymrad för mänskligheten man blir av att läsa alla elaka och missunsamma kommentarer här inne. Jag förstår att ni inte kan må så bra med er själva och ert eget liv när ni lägger så mycket möda på att försöka plåga en medmänniska. Tyvärr är det väl det här draget i den mänskliga naturen som orsakar mycket krig och elände i världen vilket i förlängningen hotar vår överlevnad. Det går att välja en annan väg. Vi är alla grenar på samma träd.

 17. Om du är verkligen utsatt för ”knäppisar”, varför skulle du skriva ut på bloggen i förväg vart du ska i närmaste dagarna?

 18. Men vad är det för kommentarer folk lämnar här? Var och en är säkert själv bästa kvinna att besluta om sina barn, ledig tid, hårvård och relationer. Så gäller bestämt även för Isabella. Starka, starka du som upprätthåller både blogg och (till synes) obruten självsäkerhet genom högar av lågvattenpräglade och missunnsamma kommentarer likt flera av nedanstående.
  Och välkommen till Ystad och Saltan. Missa för allt i världen inte snickersdesserten. Ha en skön helg! 😊

  1. Jadu Ann Louise, det finns ett kommentarsfält av en anledning . Bella tjänar dessutom bra pengar på det.

   1. Då är det ok att vara elak och uttrycka sig precis hur och om vad man vill, för att hon tjänar pengar på bloggen(bland annat) ??? Fan Linda, är du dum eller?

 19. Intressant att du kan prata om personen som den stora kärleken och sen nästa månad göra slut… Visst kan det gå lite fort ibland men det händer inte många gånger i livet, troligen bara en, att man blir så kär. Sorgligt mest att slösa bort det

 20. Är så förundrad över att du som ung tjej inte bryr dig om miljön ett enda dugg trots att de flesta upplysta människor åtminstone ägnar en och annan tanke till det som händer med klimatet. Att konsumera och ta flyget hit och dit blir dina avtryck till efterkommande generationer. Tycker inte du är en värdig förebild för varken dina barn eller din skara av följare utan mer visar på hur egoistisk människan kan vara. Du gör visserligen dina egna val liksom jag gör mina men du har liksom alla andra fungerande individer en skyldighet att ta ditt förnuft till fånga.

  1. Är hon inte en värdig förebild för att hon tar flyget till Skåne? Skämtar du? Hon och miljoner andra svenskar varje år då? Du har ingen aning om vad Isabella gör i sitt företag för miljön eller hennes intressen på området.
   Att det är ett stort miljöproblem är en sak, men att skamma en enskild person för ett problem som miljarder resenärer och en hel industri står bakom är bara enfaldigt. Hade du brytt dig om miljön hade du förmodligen uppmuntrat till SJ som alltid är sena eller engagerat dig istället för att gnälla på en individ.

  2. Töntiga kommentarer om miljön hit å dit. Hon har pengar. Flygplanen går ändå . Det är miljöavgift på biljetten

   1. Flyger går ändå är den töntigaste kommentaren av alla. Nej om folk slutar ta flyg mellan Stockholm och Malmö som har 4,5 timmes tågresa så kommer flyget INTE att gå. I måste alla hjälpas åt.

  3. Hej! håller verkligen med om att det är dumt att flyga onödigt mycket. Lyssnade på podden ”Dystopia” med Jack Werner för ett tag sedan där forskare uppmärksammade problematiken över att havsnivåerna stiger. Mycket av detta beror främst på att människor flyger alldeles för mycket. Tycker att Isabella och andra som flyger bara för att besöka flotta restauranger i andra delar av världen borde lyssna på avsnittet.

  4. Ändå att du sitter och orkar skriva till en annan människa att hon är en dålig förebild för sina barn för att hon flyger mycket för att hon har ett globalt bolag som växer, är väl inte Isabellas uppdrag att hitta en lösning på hur vi ska minska koldioxid utsläppen här i världen heller, och oavsett om hon flyger eller inte går det flyg ändå, sen drar du in henens barn, skäms på dig alltså! Äckligt beteende är vad detta är, ta ditt eget förnuft till fånga istället för att klanka ner på en människa på internet.

   1. Jag har ingenting för att skriva nedlåtande kommentarer och detta är inte riktigt heller en sådan kommentar. Kommentaren du anser är opassande så har inte hon sagt att Bella borde lösa miljöproblematiken men mkt riktigt hon är en bidragande faktor, det är vi alla, varenda sak vi konsumerar eller våra val av boende/resor/vanor. Allt vi gör idag påverkar vår miljö och det är riktigt jäkla illa om sanningen ska fram, vi är i en nedåtgående spiral som måste (enligt politiker i Bryssel) vändas inom 20 år för att det ska gå att rädda överhuvudtaget. Nej, Bella kan inte lösa problemen själv men hennes val av hur hon lever påverkar generationer efter henne och däribland hennes barn så det borde prioriteras. ”Vi vill alla ha det bästa utan att se i backspegeln vad vi faktiskt lämnar kvar för dem vi bryr oss mest om, våra barn”. De flesta val vi gör idag påverkar våra barn och barnbarns framtid.

    Ja, Bella är en influenser och självklart påverkas andra människor av hennes levnadsstil, hon har jobbat för varenda krona, det säger jag ingenting om, men de som har mer pengar har också en förmåga att göra större avtryck efter sig pga högre konsumtion. Om vi alla levde med Isabellas bekvämligheter och lyx skulle miljökrisen vara ännu värre. Och självklart skulle flyget till Malmö gått i vilket fall men det handlar om efterfrågan. Om den minskade hade inte flygbolagen kunnat sälja så många resor och därmed hade flygen minskat. Alla måste ta sitt ansvar och börja med sig själva.

  5. Tycker det är värre med alla produkter som LCC gör. De o många andra företag. Hur mycket produkter o klet kan en människa behöva egentligen? Som sen går vidare uti alla vatten osv..

 21. Vad tråkigt att det är slut med Hampus, men att lyssna på vad hjärtat säger är det schystaste både mot dig och honom. Hoppas du mår bra och vilar både kropp och huvud nu

 22. Inte oväntat alls. Det där med att H skulle vara sååå ”förstående” över dina bestyr och fullständigt anpassa sig efter ditt liv var det nog ingen som trodde. Det konstiga är att ni gick ut med er relation för typ en kvart sen. Kanske du är lite mer eftertänksam en annan gång. Var det inte mer stabilt än så kunde ni väl struntat i att offentliggöra er relation öht? Det blir ju pinsamt.

  1. Dom hade dejtat i nästan ett år. Oturligt nog fick dom it med förhållandet tätt inpå avbrottet. Men du vet ju aldrig när det tar slut! Aldrig någonsin kan man förutspå någonting sådant. Han kunde ha dumpat henne timmen efter att hon offentliggjort förhållandet. Hur ska hon veta det liksom?

  2. Hon offentliggjorde endast relationen med H för att hon samma dag släppte sitt nya Löwengrip och ville ha positiv respons från läsare osv för att få sälja. Tragiskt men sant. Lyssna på hennes medverkan i Schulman show så förstår en lite mer hur hon ”fungerar”.

   1. Fattar verkligen inte – hennes medverkan i Schulmanshow måste ju varit det sämsta någonsin för hennes varumärke?! Att erkänna allt såsom hon gjorde känns ju inte alls genomtänkt…man omvärderar ju allt hon skriver…

   2. Ja, jag har lyssnat på den också. Det är nog som du säger. Hon börjar bli väldigt transparent. Men fattar inte om det var av misstag eller obetänksamhet hon avslöjade sin strategi med sina blogginlägg? Either way – världens mest korkade beslut.

   3. Fast alltså… det är ju inte i Schulmans det först kom fram. Redan för säkert bortåt 10 år sen fanns en intervju i en bok om affärspersonligheter, där fanns bl.a. Blondinbella med, som säger att ALLT hon skriver är strategi, basically. Inget är slump eller slarv, VARJE ORD är noga avvägt. Provokation eller ”personliga” inlägg för att dra trafik vid en produktlansering är ett sätt det visar sig.

    Förstår inte hur det kan vara nyheter oavsett. För det är ju uppenbart?

    Trodde ni verkligen att hon (just du, Bella…) sitter och chill-skriver om ”allt möjligt” som nån random mysbloggare bara?! Hela BB är en fasad och har så varit ända sedan början. Det står hon ju själv för (nåja, ibland i alla fall).

  3. Haha wow, man offentliggör att ens relation har tagit slut och får ”pinsamt” som kommentar. Det enda som är pinsamt är ditt sätt att ge.. kan man verkligen kalla det ”konstruktiv” kritik? Oh well, you tried.

   1. Oh well, you missed the point. Det är inte pinsamt att offentliggöra att en relation tagit slut. Det är pinsamt att relationen varit offentlig så kort tid innan den tagit slut. Kanske bäst att vara lite mer säker på sin sak först? Relationen var ju dömd att misslyckas redan på förhand. According to Bella herself.

  4. Så bara för att Isabella är en offentlig person har hon inte rätt att avsluta en relation som inte känns helt hundra i dagsläget? Vem är Du att döma? Troligtvis helt perfekt själv? De va ju knappast så att dom va ihop 2v och gick ut med de direkt. Om du läser inlägget så kan du läsa dig till att hon va där för 1 år sedan med H. Det enda som är pinsamt här är att Du tycker dig ha rätten att klanka ner på Isabella för att hon är öppen och ärlig i sina inlägg. Skämskudde fram för människor som dig!

   1. Ja ja, skäms hit och skäms dit. Bella verkar inte särskilt ledsen över uppbrottet iaf. Ägnar det typ en rad. Inte redo för det ena å det andra. Visste hon väl tidigare också med tanke på hennes inställning till relationer överlag. Ha en bra dag!

 23. Folk skriver så mycket elakheter. Har hört dig i många intervjuer säga att negativa kommentarer bara rinner av dig, hoppas det gör det även nu.
  Till alla er som skriver elaka, dömande, passiva kommentarer; säger ni sånt till eran tjejkompis när hon berättar att det har tagit slut med någon? Tror inte det. Nu tänker ni säker Isabella är inte min tjej kompis, MEN varför lägger ni så mycket tid på att sätta er in i och följa hennes liv då? Ni analyserar och följer varje steg hon tar, och när ni får chansen så hugger ni, varför? Jag förstår självklart att alla kanske inte håller med Isabella i allt hon gör och att många hade valt att bygga sitt liv på annat sätt, men vad är det som gör att ni känner ett måste att skriva elaka saker till en människa som öppet berättar om något jobbigt? Det ända ja kan komma på är avundsjuka och att missunna sina medmänniskor lycka och framgång.

  Kom igen tjejer, vi kan bättre!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..