Det är slut

Det stämmer att Hampus och jag har avslutat vår relation. Jag var lite väl snabb efter min skilsmässa och jag kände att jag behövde få vara själv ett tag till. Ingen relation på det sättet. Få fortsätta ha fokus på mig själv, barnen och jobb. Vi är vänner och sågs senast igår och tog en promenad efter Sheilas och min middag. Hampus är fantastisk klok person och jag hoppas vi kan ha en relation livet ut ändå.

Imorse när jag vaknade åkte jag till Sturebadet med min lilla resväska, tränade en timma med Pontus, var förbi Pepstop och åt en veganlunch (risotto med sparris och svamp) och efter det fick jag håret fönat på Bond. Jag ska ha några dagar helt osminkad nu vilket mitt ansikte behöver. Att håret är fint är det viktigaste för mig så nu håller det i några dagar. Jag har inte fönat mitt hår själv på 1-2 år. Det är en del av lyxen med att få jobba med mitt jobb – att behöva vara fin i håret.

Nu ska jag flyga ner till Skåne och checka in på Ystad Saltsjöbad med min kusin Isolina. Det väntar en helg med återhämtning. Jag ska sova en massa, läsa i skuggan, ut och springa, äta god mat och desserter och gå på massage. I vanliga fall rester jag med en enorm resväska oavsett dagar men nu är det handbagage. Lyx!

 1. Tessan skriver:

  Folk skriver så mycket elakheter. Har hört dig i många intervjuer säga att negativa kommentarer bara rinner av dig, hoppas det gör det även nu.
  Till alla er som skriver elaka, dömande, passiva kommentarer; säger ni sånt till eran tjejkompis när hon berättar att det har tagit slut med någon? Tror inte det. Nu tänker ni säker Isabella är inte min tjej kompis, MEN varför lägger ni så mycket tid på att sätta er in i och följa hennes liv då? Ni analyserar och följer varje steg hon tar, och när ni får chansen så hugger ni, varför? Jag förstår självklart att alla kanske inte håller med Isabella i allt hon gör och att många hade valt att bygga sitt liv på annat sätt, men vad är det som gör att ni känner ett måste att skriva elaka saker till en människa som öppet berättar om något jobbigt? Det ända ja kan komma på är avundsjuka och att missunna sina medmänniskor lycka och framgång.

  Kom igen tjejer, vi kan bättre!

  1. Mary skriver:

   Bra skrivet! ❤️❤️❤️

 2. Åh gud, låter helt underbart att spa:a där! Förstår att du njuter och tar hand om dig, låter helt bra!

 3. Inte oväntat alls. Det där med att H skulle vara sååå ”förstående” över dina bestyr och fullständigt anpassa sig efter ditt liv var det nog ingen som trodde. Det konstiga är att ni gick ut med er relation för typ en kvart sen. Kanske du är lite mer eftertänksam en annan gång. Var det inte mer stabilt än så kunde ni väl struntat i att offentliggöra er relation öht? Det blir ju pinsamt.

  1. Maria skriver:

   Dom hade dejtat i nästan ett år. Oturligt nog fick dom it med förhållandet tätt inpå avbrottet. Men du vet ju aldrig när det tar slut! Aldrig någonsin kan man förutspå någonting sådant. Han kunde ha dumpat henne timmen efter att hon offentliggjort förhållandet. Hur ska hon veta det liksom?

   1. Jj skriver:

    @Maria – lite insikt om läget kan man ha innan!

  1. Elin skriver:

   Hon offentliggjorde endast relationen med H för att hon samma dag släppte sitt nya Löwengrip och ville ha positiv respons från läsare osv för att få sälja. Tragiskt men sant. Lyssna på hennes medverkan i Schulman show så förstår en lite mer hur hon ”fungerar”.

   1. Anonym skriver:

    Fattar verkligen inte – hennes medverkan i Schulmanshow måste ju varit det sämsta någonsin för hennes varumärke?! Att erkänna allt såsom hon gjorde känns ju inte alls genomtänkt…man omvärderar ju allt hon skriver…

   1. Ja, jag har lyssnat på den också. Det är nog som du säger. Hon börjar bli väldigt transparent. Men fattar inte om det var av misstag eller obetänksamhet hon avslöjade sin strategi med sina blogginlägg? Either way – världens mest korkade beslut.

   1. Maria skriver:

    Fast alltså… det är ju inte i Schulmans det först kom fram. Redan för säkert bortåt 10 år sen fanns en intervju i en bok om affärspersonligheter, där fanns bl.a. Blondinbella med, som säger att ALLT hon skriver är strategi, basically. Inget är slump eller slarv, VARJE ORD är noga avvägt. Provokation eller ”personliga” inlägg för att dra trafik vid en produktlansering är ett sätt det visar sig.

    Förstår inte hur det kan vara nyheter oavsett. För det är ju uppenbart?

    Trodde ni verkligen att hon (just du, Bella…) sitter och chill-skriver om ”allt möjligt” som nån random mysbloggare bara?! Hela BB är en fasad och har så varit ända sedan början. Det står hon ju själv för (nåja, ibland i alla fall).

  1. Anna skriver:

   Haha wow, man offentliggör att ens relation har tagit slut och får ”pinsamt” som kommentar. Det enda som är pinsamt är ditt sätt att ge.. kan man verkligen kalla det ”konstruktiv” kritik? Oh well, you tried.

   1. Oh well, you missed the point. Det är inte pinsamt att offentliggöra att en relation tagit slut. Det är pinsamt att relationen varit offentlig så kort tid innan den tagit slut. Kanske bäst att vara lite mer säker på sin sak först? Relationen var ju dömd att misslyckas redan på förhand. According to Bella herself.

  1. Så bara för att Isabella är en offentlig person har hon inte rätt att avsluta en relation som inte känns helt hundra i dagsläget? Vem är Du att döma? Troligtvis helt perfekt själv? De va ju knappast så att dom va ihop 2v och gick ut med de direkt. Om du läser inlägget så kan du läsa dig till att hon va där för 1 år sedan med H. Det enda som är pinsamt här är att Du tycker dig ha rätten att klanka ner på Isabella för att hon är öppen och ärlig i sina inlägg. Skämskudde fram för människor som dig!

   1. Ja ja, skäms hit och skäms dit. Bella verkar inte särskilt ledsen över uppbrottet iaf. Ägnar det typ en rad. Inte redo för det ena å det andra. Visste hon väl tidigare också med tanke på hennes inställning till relationer överlag. Ha en bra dag!

  1. Emelie skriver:

   Hur kan man störa sig när en person offentliggör ett förhållande- blev det jobbigt för dig?

   1. Du missade poängen. Ha en bra dag!

 4. Mira skriver:

  Vad tråkigt att det är slut med Hampus, men att lyssna på vad hjärtat säger är det schystaste både mot dig och honom. Hoppas du mår bra och vilar både kropp och huvud nu

 5. E skriver:

  Är så förundrad över att du som ung tjej inte bryr dig om miljön ett enda dugg trots att de flesta upplysta människor åtminstone ägnar en och annan tanke till det som händer med klimatet. Att konsumera och ta flyget hit och dit blir dina avtryck till efterkommande generationer. Tycker inte du är en värdig förebild för varken dina barn eller din skara av följare utan mer visar på hur egoistisk människan kan vara. Du gör visserligen dina egna val liksom jag gör mina men du har liksom alla andra fungerande individer en skyldighet att ta ditt förnuft till fånga.

  1. Malin skriver:

   Är hon inte en värdig förebild för att hon tar flyget till Skåne? Skämtar du? Hon och miljoner andra svenskar varje år då? Du har ingen aning om vad Isabella gör i sitt företag för miljön eller hennes intressen på området.
   Att det är ett stort miljöproblem är en sak, men att skamma en enskild person för ett problem som miljarder resenärer och en hel industri står bakom är bara enfaldigt. Hade du brytt dig om miljön hade du förmodligen uppmuntrat till SJ som alltid är sena eller engagerat dig istället för att gnälla på en individ.

   1. B skriver:

    Är du efterbliven?! Alla andra aspirerar inte på att influera andra genom blogg etc.

  1. Linda skriver:

   Töntiga kommentarer om miljön hit å dit. Hon har pengar. Flygplanen går ändå . Det är miljöavgift på biljetten

   1. Tess skriver:

    Flyger går ändå är den töntigaste kommentaren av alla. Nej om folk slutar ta flyg mellan Stockholm och Malmö som har 4,5 timmes tågresa så kommer flyget INTE att gå. I måste alla hjälpas åt.

   1. T skriver:

    Linda – är du dement?

  1. Anonym skriver:

   Hej! håller verkligen med om att det är dumt att flyga onödigt mycket. Lyssnade på podden ”Dystopia” med Jack Werner för ett tag sedan där forskare uppmärksammade problematiken över att havsnivåerna stiger. Mycket av detta beror främst på att människor flyger alldeles för mycket. Tycker att Isabella och andra som flyger bara för att besöka flotta restauranger i andra delar av världen borde lyssna på avsnittet.

  1. Anonym skriver:

   Ändå att du sitter och orkar skriva till en annan människa att hon är en dålig förebild för sina barn för att hon flyger mycket för att hon har ett globalt bolag som växer, är väl inte Isabellas uppdrag att hitta en lösning på hur vi ska minska koldioxid utsläppen här i världen heller, och oavsett om hon flyger eller inte går det flyg ändå, sen drar du in henens barn, skäms på dig alltså! Äckligt beteende är vad detta är, ta ditt eget förnuft till fånga istället för att klanka ner på en människa på internet.

   1. Jag har ingenting för att skriva nedlåtande kommentarer och detta är inte riktigt heller en sådan kommentar. Kommentaren du anser är opassande så har inte hon sagt att Bella borde lösa miljöproblematiken men mkt riktigt hon är en bidragande faktor, det är vi alla, varenda sak vi konsumerar eller våra val av boende/resor/vanor. Allt vi gör idag påverkar vår miljö och det är riktigt jäkla illa om sanningen ska fram, vi är i en nedåtgående spiral som måste (enligt politiker i Bryssel) vändas inom 20 år för att det ska gå att rädda överhuvudtaget. Nej, Bella kan inte lösa problemen själv men hennes val av hur hon lever påverkar generationer efter henne och däribland hennes barn så det borde prioriteras. ”Vi vill alla ha det bästa utan att se i backspegeln vad vi faktiskt lämnar kvar för dem vi bryr oss mest om, våra barn”. De flesta val vi gör idag påverkar våra barn och barnbarns framtid.

    Ja, Bella är en influenser och självklart påverkas andra människor av hennes levnadsstil, hon har jobbat för varenda krona, det säger jag ingenting om, men de som har mer pengar har också en förmåga att göra större avtryck efter sig pga högre konsumtion. Om vi alla levde med Isabellas bekvämligheter och lyx skulle miljökrisen vara ännu värre. Och självklart skulle flyget till Malmö gått i vilket fall men det handlar om efterfrågan. Om den minskade hade inte flygbolagen kunnat sälja så många resor och därmed hade flygen minskat. Alla måste ta sitt ansvar och börja med sig själva.

  1. Maja S skriver:

   Tycker det är värre med alla produkter som LCC gör. De o många andra företag. Hur mycket produkter o klet kan en människa behöva egentligen? Som sen går vidare uti alla vatten osv..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..