Vår middag igår!

Vi kan ha haft Almedalens roligaste middag igår. Löwengrip och Nordic Tech House bjöd in vänner och bekanta till en helkväll på fantastiska Novi Resort. Det började med Guldkula Champagne och snittar vid poolen, efter det promenerade alla bort till restaurangen vid stranden. Väl där gjorde Pingis syster några enklare tantraövningar med gänget. Det låter mer sexuellt än vad det var, men det var ett roligt sätt att få alla mentalt närvarande. Efter det blev det middag och Simon och hans flickvän Veronika underhöll under kvällen. Dock övergick middagen till fest redan efter förrätten, det slutade med att vi alla stod och dansade på borden och stolarna.

Helt galet roligt!

Klänning uppsydd av min sömmerska, Caliss heter hennes egna märke.

Är ni redo för ett bildregn?

Promenad ner till restaurangen

Om ni vill se en stökigare version av kvällen så missa inte min instastory. När vi var klara med middagen fortsatte festligheterna på Supper. Fantastiskt rolig kväll! Detta är Pingis och min andra Almedalsmiddag som vi bjuder in till för att fira och nätverka. Jag ser redan fram emot nästa års!

 1. Stökig version? Allsång visst. Men jag tror nog inte att du ”släpper loss”. Du går hem och lägger dig vid 12. ☺️

 2. Vad det ser roligt ut! Älskar bilderna i bloggen och att det är så fin känsla i dem alla och en röd tråd! hälsningar en fotograf, mamma och tjej som brinner för ämnet ätstörningar

 3. Åh fi fan, Annie Lööf, en enormt korkad politiker. Helt inkompetent vad gäller ett lands ekonomi. Hon är globalist. Globalism – leder till monokapitalism, där endast ett fåtal bolag till slut överlever. Väldigt svårt till slut för småbolag att komma in på marknaden. De stora bolagen har en hel lång rad med jurister, därför inga problem för dem att ta sig förbi EUs enorma regleringar och byråkrati. Men för småbolag…..Globalism leder till centralisering av makten. Som om ickedemokratiska EU skulle råda över världen. Vill man ha en självutnämnd elit som sitter i Bryssel utan markkontakt och detalstyr allt – och dödar all ekonomisk tillväxt genom aldrig sinande regleringar och skattehögningar. Nej tack till globalism. Ja tack till decentralisering. (Decentralisering var paradoxalt nog en av Centerns hjärtefrågor en gång för länge sedan.) Vill ha diversifiering, många olika kulturer, demokrati. Därför nej tack till Annie Lööf.

  1. Snarare skulle jag uttrycka mig som Stefan Löfven, ”det är bara käbbel” bland ALLA politiker särskilt i denna stund, då alla ska fånga röster i valet. Så osmakligt och synd, att politiker fokuserar på allt annat än medelklassvensken, eller för all del dom som är sjukskrivna, arbetslösa.

  2. Problemet för små företag är ifall de inte har en tillräckligt bra produkt. Har de en tillräckligt bra produkt som folk vill ha kommer folk att köpa den och företaget växa. Globalisering hindrar inte detta. Tvärtom möjliggör globalisering små företag att nå en större marknad.

   Avseende Annie Löövs kompetens så kan jag inte uttala mig. Hon verkar rimligt skärpt.

   1. Märker att du inte är ekonom;)
    Hade det i den beskrivning varit så enkelt med företagande så hade fler drivit

    Annie är inte skärpt hon har tappat konceptet helt. Vem ska betala för alla miljoner hucklen och analfabeter och sist men inte minst 9000 afghanska män som inte har rätt att vara här!

    Fy fan

    SD ❤️ Moderaterna

   2. Hej Sara 1975.

    Märker att du inte är ekonom utan bara rasist. Betala för alla ”hucklen och analfabeter” skall vi alla göra som betalar skatt, det hade du vetat om du kunde ngt om ekonomi. De har kommit hit för att de har hemska förhållanden i sina hemländer. Det är verkligen piss att bo Afghanistan eller Syrien, men det har inget att göra med småföretagande som diskussionen här handlade om. Men du kanske inte förstår skillnaden, eftersom du inte är ekonom.

    Att vara rasist är enkelt, det är därför korkade människor är det. Du är korkad.

 4. Ditt åmande på stolen var ju verkligen professionellt. Men å andra sidan, det var ju en helt privat middag för vänner och bekanta, med andra ord inget som rör verksamheten.

   1. Helan, du har nog inte sett på insta stories, tror det är det Sofia syftar på… och jag håller med, känns mer som studentfest och väldigt oseriöst om man vill framställa sig som seriösa affärskvinnor. Insta stories inläggen känns som de snarare skjuter varumärkena i sank än att lyfta dem, fnissiga och ger mer känsla utan tomårsfasoner istället för seriös business.

   2. Hej! Gick in o kollade på insta stories och herregud människor, var det så farligt? Lite kareoke, ett försiktigt dansande på en stol? Kan man inte göra det och samtidigt ha ngn trovärdighet? Herregud vad tråkiga liv ni måste ha om ni inte kan göra detta och vara trovärdiga ändå?
    Ser en ung kvinna leva livet. Gött för henne.

  1. Håller verkligen med dig. Tyckte det var pinsamt att se hur hon åmande sig, när de sjöng Tomas Ledin låt, Isabella. En alldeles för urringad klänning, på en sån tillställning, kanske på en nattclub.

   1. Carro jag blir faktiskt nyfiken…När du skriver en sån hånfull kommentar till någon vars blogg du läser, känner du dig nöjd, känner du att du gjort något bra, när du trycker på ”skicka”?
    Vad vill du åstadkomma med din spydighet?
    Vill du att Isabella ska läsa det och må dåligt? Är det liksom målet med att läsa en blogg?
    Läsa igenom och bestämma vad du idag ska klaga på för att göra henne ledsen?
    Du förstår att ditt beteende är stört va?

  2. Hoppas ni alla som kommenterar negativt mår bättre snart 😊❤️. Kärlek till er.

   PS. Karriärkvinnor får också släppa loss och ha kul 😀

 5. Vilken härlig fest, ser trevligt ut! Har sett den stökigare versionen också haha ni såg ut att ha väldigt skoj, kul att se.

 6. Visst ni såg ut att ha kul på festen men ser samtidigt väldigt illa ut för framtida investerare/samarbeten. Du borde skaffa en privat Instagram vid sidan om din ”offentliga”. Det ger ett seriösare intryck att separera samarbeten och PR med festandet där du kan sända, ta bilder etc på era stökigare fester med massa alkohol och dans på bord och stolar.

  1. Håller med. Tröttsamt och på nåt vis tycker jag att Annie är ute och cyklar som deltar i spektaklet.

 7. Men skämta? Är det som man har hört alltså? En enda stor suparfest? Trodde att Almedalen hade med politik att göra? Petter Stordalen verkar vara med överallt..Viktor Frisk oxå😂😂Smäller av, handlar nog mer om att få en anledning att supa..kamma dig nu Isabella! Detta börjar mer och mer bli ett skämt!

  1. Visst är det så.
   Det var inte socialdemokraternas mening från början men nu är det bara rena rama suparfesten.
   Pinsamt att En av Sveriges politiker beter sig så dessutom.

   Mvh en som var där men aldrig mer åker till almedalsveckan igen.

   1. Håller med. Ingenting tas på allvar längre, det ska ätas och drickas och festas till max. Förstår inte vad företag och influencers har där att göra, mer än att festa. Det var bättre förr!

 8. Ena sekunden ska du vara så vuxen, nästan lite tantig till sätt och look sedan dansar du som en fjortonåring på bord och stolar? Är det en typisk 08 grej? Väldigt märkligt beteende för vuxna människor.

 9. Isabella!!!!!
  Någon måste tagit din telefon och
  lagt ut sjukt osmickrande klipp på dig.
  Det kan inte vara bra för ditt varumärke.
  Tänkte bara så du vet!

  1. Håller mer!! Så pinsamt, aldrig att jag skulle köpa löwengrip! Så otroligt fjortisaktigt beteende samt att jag man borde tänka på barnen -jag vet inte om jag skulle vilja att sådana klipp florerade ute på nätet med min mor….nej Isabella du sjönk nu tyvärr. Givetvis att man får dansa och ha kul men håll detta privat och att sådant läggs ut är bara ett tecken på utseendefixering från din sida, för att täcka ditt bekräftelsebehov.

  2. Haha

   Tänk ett varav till innan ni kommenterar.
   Fjortis, inte köpa mer produkter, ”tänk på barnen”, fast den bästa va nog ”08” beteende. Ha ha
   Hon hade kul ned vänner och bekanta, och dansa? Det va verkligen inte värre än så.

 10. Man märker att du är väldigt medveten om att du filmad på InstaStory m.m hela tiden. Allt känns väldigt tillgjort. Inspirerad mer när du är naturlig.

 11. Kan inte låta bli att undra: har DU några anställda med utländskt påbrå/ utseende?( Och då tänker jag inte på medarbetare från Skandinavien, Europa)
  Det är väl bland annat det Annie och centern slår sig för brösten för, att främja arbetsmarknaden för nyanlända och ” nysvenskar”…

 12. Hmmm hur tänker ni kring att ett gäng vita icke hinduer gör tantra övningar? Tantra är en gren för att nå upplysning, mosha, inom hinduismen. Tantra anses också farlig att utföra och inte passande för såna, i detta fall er, som inte har genuin kunskap man fått av en guru. Kulturellt approprierande? Ignorans? Göra en religiösövning till en trend?

 13. Ser jättehärligt ut 🙂
  Totthotell och så fint också, bodde där för ett par somrar sen. Åkte själv till Gotland varje år men på Medeltidsveckan. Har du inte varit där rekommenderar jag det starkt, väldigt unik och kul 🙂

  Nouw..com/mijaas

 14. Isabella!

  Centerpartiet har en tydlig grön profil och miljöfrågorna är viktiga. I Annies tal pratade hon länge om entreprenörers och företagarnas viktiga roll för att bromsa utsläppen och främja klimatsmarta lösningar. Hur tänker du kring detta? Att stötta Centern utan att tänka kring klimatfrågan känns nästan omöjligt.

 15. Men gud så roligt! Älskar också att ni tar in vikten av närvaro i era event, superviktigt och superbra! Det blir en helt annan grej då. Kul!!

 16. vet inte, känns osmakligt alltihop, vad är Almedalen egentligen till för? att de rika ska supa ännu mer och dunka varandra i ryggen? och politiker som ska fjäska in sig, nej fy fan. snart är det val, gött.

  1. Ja verkligen sant…och vilka får stå för mycket av kalaset när kommunerna lägger in så stora summor på detta SPEKTAKEL..jo vi skattebetalare…dessa pengar skulle kunna användas till mycket bättre ändamå.

   1. Här kommer ett klipp från Skattebetalarnas nya rapport så vad är det VI inte fattar?
    ”Mycket talar för att årets Almedalsvecka blir den dyraste hittills för skattebetalarna. De senaste årens explosionsartade utveckling gör att kostnaden för att delta blir allt högre. Det finns ingen samlad statistik av hur mycket Almedalsveckan kostar skattebetalarna och många offentliga aktörer är dåliga på att redovisa hur mycket deras närvaro i Almedalen kostar totalt. Men i en ny rapport kan vi avslöja att notan för skattebetalarna lågt räknat landar över 100 miljoner kronor.År efter år visar allt för många offentliga aktörer en häpnadsväckande nonchalans gentemot skattebetalarnas pengar.
    Många av de över 100 miljoner som Almedalen kostar skattebetalarna skulle rimligtvis göra större nytta i välfärdens kärna, eller varför inte i skattebetalarnas egna plånböcker.”

 17. Varför gjorde du och H slut? Han var ju så förstående enligt dej här.

  Hoppas du mår bra. Jag hoppas på dej och O igen. ❤

  1. För att hon kanske inte var så kär i honom.
   Palla att vara med någon när känslorna inte finns där ?
   Dessutom har hon nog mycket att bearbeta med skilsmässa, barn, jobb etc.

 18. Snygg outfit på Pingis! Smart av er att själva hålla i festen… och så skönt att jag slipper allt det där ytliga minglet där alla låtsas vara vänligt inställda till alla (men ok, fick jobb så där två ggr i reklambranschen). Skål!

 19. Alla som kommenterar negativa komentarer om att isabella släpper loss och dansar på bord och stolar, varför läser ni ens hennes blogg? Som affärskvinna måste man få släppa loss! 😊 bästa bot mot stress!

  PS, jag kan fortfarande inte se dina bilder bella! De laddas inte upp! 💕

 20. Var ör alla mussar och kvinnor med hucklen då? Nä just det, på avstånd..då är det enkelt att kritisera folket som lever i verkligheten och får stå ut med skiten

  1. Vi måste leva med skit som dig och vi har överlevt, det klarar du med. Själv är jag musse och är på semester utomlands, skippar Almedalen. Om du öppnar ögonen och tittar på annat än SDs hemsida så skulle du ha sett flera muslimska talare, både män och kvinnor. Med och utan huckle då.. Man ser bara det man vill se och jag tycker så synd om dig som lever i en instängd, hatisk liten värld.

  2. Vad är ditt problem? Du har skrivit flera fördomsfulla kommentarer och anser att SD skulle vara lösningen på alla problem i samhället. Du får tycka som du vill men du behöver inte förpesta inlägg med dina otrevliga kommentarer. Istället för att skylla allt på andra, rannsaka dig själv för att se vad du gör för att bidra till
   ett bättre samhälle.

 21. Du skapar ju stämning och connectar med andra entreprenörer! Häftigt. Känner igen flera på bilderna. Tunga företagare!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..