ANNONS

Fredagskvällen

/

Igår åkte Emma och jag ut till Faye och Jacob. Emma är delägare i Flattered och är en fantastisk kollega, skarp som tusan. Hon fick lilla Harrison för några månader sedan och hon gjorde precis som jag – tog med babysittern till kontoret och försökt att jobba på ändå så gott det går vissa dagar. Det är inte lätt att äga bolag och vara förälder samtidigt men det går. Vi två har kunnat stötta varandra i det vilket har betytt mycket.

Faye är också en entrepenörer och startade Lace Laboratory (mina favorittrosor, använder inga andra). Igår varvade vi samtalen mellan jobb-utmaningar, mål och relationer. Det är skönt att umgås med andra entrepenörer bland, vi alla satsar allt på våra jobb och det är helt okej. Vi alla får prioritera bort och göra uppoffringar och allt sådant kan vi prata om och stötta.

Faye bjöd på vietnamesiska vårrullar och så blev det en chokladkaka till efterrätt gjord på svarta bönor och dadlar.

Så mysigt!

Nu väntar en dag med Odd och barnen. Tänk, vår första helgdag ihop vi fyra. Jag är så tacksam för att vi nått hit.

65
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00