Fredagskvällen

Igår åkte Emma och jag ut till Faye och Jacob. Emma är delägare i Flattered och är en fantastisk kollega, skarp som tusan. Hon fick lilla Harrison för några månader sedan och hon gjorde precis som jag – tog med babysittern till kontoret och försökt att jobba på ändå så gott det går vissa dagar. Det är inte lätt att äga bolag och vara förälder samtidigt men det går. Vi två har kunnat stötta varandra i det vilket har betytt mycket.

Faye är också en entrepenörer och startade Lace Laboratory (mina favorittrosor, använder inga andra). Igår varvade vi samtalen mellan jobb-utmaningar, mål och relationer. Det är skönt att umgås med andra entrepenörer bland, vi alla satsar allt på våra jobb och det är helt okej. Vi alla får prioritera bort och göra uppoffringar och allt sådant kan vi prata om och stötta.

Faye bjöd på vietnamesiska vårrullar och så blev det en chokladkaka till efterrätt gjord på svarta bönor och dadlar.

Så mysigt!

Nu väntar en dag med Odd och barnen. Tänk, vår första helgdag ihop vi fyra. Jag är så tacksam för att vi nått hit.

  1. Aino skriver:

   Stora Väsby. Sämre kan man bo.
   Det är Jacob dG familj som äger godset.

 1. Maja skriver:

  Hvorfor skal det være så dyrt at få tilsendt löwengripp produkter til andre lande end Sverige? Der er nærmest ikke andre muligheder for at købe jeres produkter end hos jer selv, men jeg synes det er for dyrt for forsendelse, så jeg har lige droppet en ordre hos jer. Øv. 😒

 2. Emelie skriver:

  Får man tigga receptet på chokladkakan? 🙂 Sedan får du gärna nämna i förbifarten var den röda drömmen kommer ifrån?

 3. Nina skriver:

  vår första helgdag ihop vi fyra… (Sen skilsmässan hoppas jag 🙈😉)

  1. Emma skriver:

   Nina: Vilken himla korkad och insinuant fråga!! 🙁

   1. Nina skriver:

    Det var ingen fråga…

 4. Sara skriver:

  Var är klänningen ifrån? Vad har hänt med Hampus? Bra att ni umgås båda med barnen, mycket klokt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..