En eftermiddag hos Odd

Vid elva idag hade Odd och jag ordnat med picknick (knytis) och skulle åka till en strand med barnen men väl framme så blåste det alldeles för mycket så vi åkte hem till Odd istället. Det blev picknick i köket, rostbiff och potatissallad till Odd och Sally och en veg-biff var till mig och Gillis (hans val). Efter det lekte vi med radiostyrda bilar, dockor och hoppade studsmatta. Sedan blev barnen trötta och vi gick in och tittade på en film. Jag hade Sally i en soffa och Odd gosade med Gillis i den andra. Jag slumrade till en stund. Kände mig trygg och lycklig över att kunna umgås en lördagseftermiddag såhär tillsammans. Så stort.

Odd och barnen körde hem mig vid tre. Väl hemma så sov jag från 15-19. Jag är verkligen slut. Jag tror att det är en kombination av en intensiv vår men även att Odds och min relation är bra. Det är som att man har hållit andan i över ett år och nu kan jag pusta ut. Vid sju när jag vaknade blev det en middag hemma själv och sedan messade jag Michaela som bor på andra sidan staketet. Vi tog en promenad, pratade om livet och sedan bytte vi sheetmasks med varandra. Ska bli kul att testa.

Jag ska faktiskt sova snart igen, imorgon har jag en lugn förmiddag med träning och packning. Vid halv tolv kommer Emelie och Pingis hit och då ska vi göra oss ordning för att flyga till Visby. Det blir roliga dagar på Gotland!

 1. Låter som en helt fantastisk dag! Förstår att du behöver pusta lite, bra att du gör det!

 2. Carro skriver:

  Odd istället för O igen. Nånting händer.

 3. A skriver:

  Vad skönt att er relation går framåt! 🌸😊

 4. Lisa skriver:

  Jag skulle inte vilja vara din pojkvän när du slumrar hos ditt ex.

  1. Lina skriver:

   Haha va? Dom har ju barn ihop. Jättebra om de kan ha den typen av relation. Oavsett vad framtida partners kommer att tycka så kommer de alltid att ha det bandet.

  1. Eller så är man vuxen och fattar att de har barn ihop och väljer ibland att umgås tillsammans med barnen. Man är också vuxen nog att fatta att slumra betyder inte att ha en sexuell relation! Eller så är man totalt omogen och osker på sig själv att man pga det inte vågar lita på sin partner! I slutändan handlar ens osäkerhet alltid enbart om en själv och man kanske behöver jobba lite på sig själv i så fall!

  1. Tess skriver:

   Eeehhh hur tänker du nu?!
   Du har inga barn själv eller hur?!
   Relationen till ett ex särskilt när man har barn tillsammans är nog den viktigaste relationen i detta läge. Om den ”nya” partnen inte kan acceptera detta ärdet nog bara att avsluta den relationen!!

   1. Lisa skriver:

    2 barn och varannan vecka liv. Jo jag tycker det är märkligt för det blir ju som att de liknar ett par när de umgås sådär avslappnad och en heldag. Jag skulle aldrig somna hemma hos barnens pappa, skulle könna mig typ otrogen mot min sambo. Bara för att man har barn ihop måste man inte hänga på det där sättet..

  1. frida skriver:

   Vad är syftet med din kommentar? Det är väl snarare något positivt att B är så trygg och kan slappna av i sällskap med sina barns pappa. Skulle du reagera likadant om hon hade somnat i en kompis soffa?

   Snarare ett tecken på hur stark relationen med H är. För övrigt är någon annans relationer inget man ska lägga sig i.

   1. Kk skriver:

    Bella vill ju att man skall lägga sig i!

  1. Thilda skriver:

   Hahaha då är man en väldigt osäker pojkvän isf, det var ju inte så att dom som i samma säng? Och vad menar du med att man inte får slumra hos sitt ex? Skulle han göra henne ngt i sömnen då eller? Jävligt konstig kommentar

  1. Anonym skriver:

   Oj- hade aldrig blivit tillsammans med min liv man pm han inte accepterat mitt ex (min sons pappa)….dom är väl inte direkt vänner men att vi kan umgås på högtider, skolavslutningar mm och att jag (eller vi allihop) kan gå ut och äta middag eller att jag kan åks dit och hänga med dom ett tag är ju superviktigt!

   Sen gissar jag att Hampus och Bella inte ses längre…

  1. Mi skriver:

   Det är du inte heller! Bellas pojkvän. Jag skulle uppskatta en partner som har god relation till egna barns andre förälder. Tecken på trygghet, respekt och hjärtlig människa. En trygg person hotas inte av ett ex. Åtminstone jag skulle inte orka med sånt gnäll. Barn och barnens viktigaste relationer går för allt annat. Det kan en självsäker, trygg utomstående känna och förstå. Men passar inte alla förstås!

  1. Alice skriver:

   Men herregud är det något fel att somna hos pappan till ens barn??

  1. Nina skriver:

   Hihi! Vilken osäker sak att skriva, du är vad, 15?

 5. Lina skriver:

  Kommer du göra ngt Apoteksbesök när du är i Visby?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..