ANNONS

En eftermiddag hos Odd

/

Vid elva idag hade Odd och jag ordnat med picknick (knytis) och skulle åka till en strand med barnen men väl framme så blåste det alldeles för mycket så vi åkte hem till Odd istället. Det blev picknick i köket, rostbiff och potatissallad till Odd och Sally och en veg-biff var till mig och Gillis (hans val). Efter det lekte vi med radiostyrda bilar, dockor och hoppade studsmatta. Sedan blev barnen trötta och vi gick in och tittade på en film. Jag hade Sally i en soffa och Odd gosade med Gillis i den andra. Jag slumrade till en stund. Kände mig trygg och lycklig över att kunna umgås en lördagseftermiddag såhär tillsammans. Så stort.

Odd och barnen körde hem mig vid tre. Väl hemma så sov jag från 15-19. Jag är verkligen slut. Jag tror att det är en kombination av en intensiv vår men även att Odds och min relation är bra. Det är som att man har hållit andan i över ett år och nu kan jag pusta ut. Vid sju när jag vaknade blev det en middag hemma själv och sedan messade jag Michaela som bor på andra sidan staketet. Vi tog en promenad, pratade om livet och sedan bytte vi sheetmasks med varandra. Ska bli kul att testa.

Jag ska faktiskt sova snart igen, imorgon har jag en lugn förmiddag med träning och packning. Vid halv tolv kommer Emelie och Pingis hit och då ska vi göra oss ordning för att flyga till Visby. Det blir roliga dagar på Gotland!

44
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00