ANNONS

Psykologer hos KRY

/

– I samarbete med KRY –

Äntligen är älskade KRY tillbaka här på bloggen, och det är jag väldigt glad över. Jag ringde KRY senast i förrgår och visade upp Sallys eksem på armbågen. Det var så runt att jag trodde att det var ett fästingbett men det var det inte. Så otroligt smidigt att slippa åka in till en vårdcentral för att visa upp en sådan sak.

För er som missat vad KRY är så är det en app som man laddar ner till telefonen. Där kan man både ta drop in-tider eller boka tid för att träffa någon av deras läkare. Det är väldigt bra när man är sjuk och inte orkar göra något annat än att ligga kvar i sängen. Det fungerar som ett vanligt besök på en vårdcentral och de kan skriva ut mediciner som levereras direkt hem till dörren. Väldigt smidigt. För barn är det dessutom kostnadsfritt. Man loggar bara in genom sitt bank-id.

KRY har precis lanserat något som gjorde mig glad, det är många som lider av psykisk ohälsa och nu har KRY utökat sitt team av läkare med psykologer. Det fungerar på samma sätt som läkarbesöken och du får prata med samma person varje gång, man bokar tid som vanligt. Jag hoppas så att det ska sänka tröskeln för människor som behöver prata och få professionell hjälp.

Mina erfarenheter är att man kan få perspektiv av en psykolog som man inte hade fått av någon i ens närhet. Dessutom behöver man ibland verktyg för att komma igenom tuffa perioder. Jag vill verkligen uppmuntra alla som funderat på att ta kontakt med en psykolog att testa. Ibland kan det dessutom ta några gånger innan man känner att man hittat rätt psykolog. Jag har testat en rad olika genom åren men idag har jag en som förstår mig och talar ett språk som jag också förstår. Via KRY har man möjlighet att byta psykolog om det inte känns rätt och när du hittat rätt så får du träffa samma varje gång du vill ha nytt möte. Psykologerna kan ge dig råd och stöd vid bl.a. Ångest, oro, sömnsvårigheter, depression, nedstämdhet och stress. Vi behöver bli bättre på att uppmuntra varandra att ta hjälp och inte bara sopa under mattan.

Klicka här för att ladda ner appen!

I samarbete med KRY

45
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00