ANNONS

Morgon med Pontus

/

Tack alla ni för ert stöd igår. Det hjälper att läsa era berättelser och tankar. Det kommer att bli bra. Barnen mår bra men jag ser att dom försöker förstå det omöjliga, det gör ont. Jag hade svårt att sova inatt, somnade tidigt men vaknade under natten. Mycket i huvudet och varmt hemma.

Som tur var hade jag ett träningspass med min PT vid åtta. Det kunde inte bli mer passande med styrketräning, ett perfekt sätt att rensa hjärnan. Jag tränade på 40 kilo i benböj vilket jag var stolt över, ökning från 35. Nu är jag på kontoret och ska ha min sista kontorsdag. Sedan väntar en vecka i Almedalen (vi åker på söndag) och efter det är jag ledig (mötesfri) tills 6e augusti. Mina sommarplaner har justeras om lite, målet är lugn och ro, umgås med barnen och återhämta mig. Nu har vi sprungit en halvmara i bolagen och det krävs en paus för att kunna springa vidare i höst!

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00