Kampanjplåtning

Sista kontorsdagen, det känns så himla märkligt. Jag har plockat ihop alla mina saker, precis som man gjorde i skolan när man skulle gå på sommarlov. Allt budas hem i eftermiddag. Jag har ju två garderober och nu tömmer vi halva så att jag har mer kläder hemma över semestern. Hur som helst, det har varit en effektiv fredag, vi har hunnit med en plåtning med Fitness Collection, alla bilder kommer att rulla ut vid tunnelbanor och bussar inom några veckor. Vi plåtade Humlegården och på Stockholm Pilates Center.

Ingen dag är sig lik på jobbet. Jag älskar det. Nu ska jag på möte med ett hotell, sedan fitting med min sömmerska. Vi har tagit fram två nya klänningar som Sascha har fått designa och idag ska allt vara klart. Ikväll väntar middag hemma hos Faye.

  1. Sofia skriver:

    Vem är Faye?

  2. Vad kul med ett så varierande jobb! Hoppas att jag också kommer kunna bygga upp ett liknande upplägg för mig själv i framtiden så att ingen dag är den andra lik 🙂

  3. G skriver:

    Körde inte du 30 dagar med bioeffect? Vad tyckte dy?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..