ANNONS

Simon sommarpratar

/

Onsdag. Det är hyfsat lugnt på kontoret. Jag sitter i några för-intervjuer inför all media i Almedalen nästa vecka. Sedan har jag ett möte angående ett nytt kontor med retail-koncept för alla våra brands som vi äger. Spännande. Jag blev lite inspirerad efter The Lobby-besöket och började klura på något eget fysiskt.. Jag tänkte lämna kontoret redan vid 14.00 idag för att plocka upp barnen och åka hem till min mamma. Vi har vår släkt över här igen från USA så då vill vi passa på att ses.

Förresten, idag kan ni lyssna på min högra hand Simons sommarprat i P4 Skaraborg. Jag är så stolt över honom att jag spricker! Vilken resa!

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00