Simon sommarpratar

Onsdag. Det är hyfsat lugnt på kontoret. Jag sitter i några för-intervjuer inför all media i Almedalen nästa vecka. Sedan har jag ett möte angående ett nytt kontor med retail-koncept för alla våra brands som vi äger. Spännande. Jag blev lite inspirerad efter The Lobby-besöket och började klura på något eget fysiskt.. Jag tänkte lämna kontoret redan vid 14.00 idag för att plocka upp barnen och åka hem till min mamma. Vi har vår släkt över här igen från USA så då vill vi passa på att ses.

Förresten, idag kan ni lyssna på min högra hand Simons sommarprat i P4 Skaraborg. Jag är så stolt över honom att jag spricker! Vilken resa!

 1. Lou skriver:

  Vilken härlig, ärlig, ambitiös och rolig människa Simon är. Tänk att det finns såna stjärnor 💓 Hälsningar från sommarFinland.

 2. Lou skriver:

  Vilken härlig djup och ärlig människa Simon är. Tänk att det finns såna stjärnor 💓 Hälsningar från Finland

 3. Irene skriver:

  Wow var hittade du honom?

 4. Sara skriver:

  Jag känner igen honom på bilden, men kan inte komma på var jag har sett honom förut! Kommer från Skaraborg.

 5. Lena skriver:

  Nu har jag lyssnat på Simons sommarprat. Vilken positiv upplevelse. Så ovanligt att en sådan driven och energifylld man, har så nära till sina känslor. Med allt han hunnit med inom arbete och atudier, så blev jag förvånad över att han är så ung. Sist men inte minst, viken underbar sångröst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..