Styrelse-förmiddag

Åh jag älskar när Jonas är här. Vi har haft styrelsemöte hela förmiddagen, därav sent inlägg i bloggen. Jonas har suttit i Löwengrips styrelse i ett år och han är en av få som Pingis och jag har ”släppt in”. Pingis och jag äger ju Löwengrip helt själva och vi har en stark gemensam vision om hur vi vill driva bolaget. Samtidigt så vet vi att det är viktigt att bolla strategier med människor med mer kompetens. Jonas Palm bor i Verbier och har jobbat på Proctor & Gamble med deras premium brands i många år. Att få lyssna in honom betyder mycket för oss. Vi håller inte med om allt men mycket av det han har sagt har under året varit avgörande för oss. Varje möte med Jonas är som en injektion av strategi och energi att köra på. Så kul!

Jag var förresten på gymmet imorse och tränade. Herregud vad roligt det är med tunga lyft. Min PT Pontus är duktig på att peppa mig mentalt när det är tufft. Jag känner överlag att jag har så mycket människor runt mig som är så extremt kompetenta på sina områden. Det gör mig glad och tacksam. Utan dom växer ju inte jag.

 1. Wow vad snygg Pingis är i uppsatt hår! Har inte sett det förut. Otroligt vacker. 🙂

 2. Sofia skriver:

  Pingis är så vacker och verkar vara en varm och jordnära person.

 3. Diana skriver:

  Vilket fint tänk du har, du är så tacksam för de du har runt omkring dig och det är härligt att höra. Vi bildas mycket utifrån vad vi har i livet, därbland de vi umgås med. Du verkar vara en sån fin människa på många sätt och vis.
  Hoppas du får en fin dag och grymt bra jobbat på gymmet förresten. 🙂

 4. Pia skriver:

  Bra med ett bollplank, man får andra vyer när man diskuterar. Man håller inte med om allt men det är ett sundhetstecken! Bra, kör hårt på gymmet, det rensar hjärnan och bygger upp både kropp och humör!

 5. Så härligt att ni har hittat någon som verkar passa företaget också, och samtidigt är extremt duktig! Hoppas du får en fin tisdag! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att bryta tabun och stigmatisering som fortfarande cirkulerar runt just det här. Kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..