ANNONS

Styrelse-förmiddag

/

Åh jag älskar när Jonas är här. Vi har haft styrelsemöte hela förmiddagen, därav sent inlägg i bloggen. Jonas har suttit i Löwengrips styrelse i ett år och han är en av få som Pingis och jag har ”släppt in”. Pingis och jag äger ju Löwengrip helt själva och vi har en stark gemensam vision om hur vi vill driva bolaget. Samtidigt så vet vi att det är viktigt att bolla strategier med människor med mer kompetens. Jonas Palm bor i Verbier och har jobbat på Proctor & Gamble med deras premium brands i många år. Att få lyssna in honom betyder mycket för oss. Vi håller inte med om allt men mycket av det han har sagt har under året varit avgörande för oss. Varje möte med Jonas är som en injektion av strategi och energi att köra på. Så kul!

Jag var förresten på gymmet imorse och tränade. Herregud vad roligt det är med tunga lyft. Min PT Pontus är duktig på att peppa mig mentalt när det är tufft. Jag känner överlag att jag har så mycket människor runt mig som är så extremt kompetenta på sina områden. Det gör mig glad och tacksam. Utan dom växer ju inte jag.

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00