Middag med Balmain

Vilken kväll det var igår! Balmain bjöd in till middag och en efterfest. Middagen var väldigt intim, vi kanske var 25-30 personer som åt på Hotell Costes. Otroligt stort att få träffa VD:n samt den kommersiellt ansvariga. Det var ett spännande gäng som var inbjudna, jag brukar ha som mål att hinna prata med alla under en sådan tillställning. Folk hade flugit in från hela världen och allas livshistorier var minst sagt häftiga. Vid elva blev det efterfest, destinationen hade hålls hemlig länge men när vi kom dit var det som ett stort badhus, så coolt!. Men jag hade en tidig flight tillbaka till Sverige så jag var i säng vid ett.

Älskar kavajen från Balmain

Hur som helst, tack Balmain för en ljuvlig helg. Den går knappt att beskriva med ord. Hotellet (!), luncherna, showen och alla fina människor! Kommer att leva på det här länge. Nu har jag precis landat på Bromma (ser ni Gröna Lund på bilden?), dags för några timmars jobb innan jag hämtar barnen vid fyra. Älskar kontrasterna i livet.

  1. Minna skriver:

    Jag tänkerkan på det faktum att du ofta skriver att du älskar kontraster i ditt liv. Jag undrar bara varför dina barn måste vara en kontrast? Kan dom inte bara vara hela ditt liv, oavsett vad du gör och var du befinner dig?

  2. Men sluta med ”kontrasterna i livet” 🙂 Det har väl vi alla?? Eller??

    1. Hon pratar om sina kontraster. Inte alla andras. Det kan vara en weekend i Paris versus hemma med familjen för en person och någonting helt annat för en annan. Varför måste andras livsval reflektera ens egna? Du lägger en egen värdering i hennes text, vilket egentligen är helt onödigt 😊

  3. Vilken häftig upplevelse! Det är verkligen kontraster i ditt liv. Från en helg med lyx till att ta hand om barnen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..