ANNONS

Middag med Balmain

/

Vilken kväll det var igår! Balmain bjöd in till middag och en efterfest. Middagen var väldigt intim, vi kanske var 25-30 personer som åt på Hotell Costes. Otroligt stort att få träffa VD:n samt den kommersiellt ansvariga. Det var ett spännande gäng som var inbjudna, jag brukar ha som mål att hinna prata med alla under en sådan tillställning. Folk hade flugit in från hela världen och allas livshistorier var minst sagt häftiga. Vid elva blev det efterfest, destinationen hade hålls hemlig länge men när vi kom dit var det som ett stort badhus, så coolt!. Men jag hade en tidig flight tillbaka till Sverige så jag var i säng vid ett.

Älskar kavajen från Balmain

Hur som helst, tack Balmain för en ljuvlig helg. Den går knappt att beskriva med ord. Hotellet (!), luncherna, showen och alla fina människor! Kommer att leva på det här länge. Nu har jag precis landat på Bromma (ser ni Gröna Lund på bilden?), dags för några timmars jobb innan jag hämtar barnen vid fyra. Älskar kontrasterna i livet.

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00