En måndag med kontraster

Kontraster och som jag älskar det! Det var ljuvligt att få hämta hem mina ungar idag. Vi hängde hemma och landade lite, åt middag och sedan frågade jag kidsen var dom ville göra. Svaret blev köra jeep. Jag tog på mig träningsplagg och sedan var vi ute och körde. Den går rätt fort så jag får ett lättare joggingpass. Perfekt.

När vi kom tillbaka till villaområdet så ville Sally och Gillis gå över till Agnes och August som bor två hus bort ifrån oss. Sedan busade vi där fram tills det var läggdags. Vi är fyra grann-familjer som i stort sett ses varje eller varannan dag. Jag har inga problem att gå över utan barn heller. Det är faktiskt lite Friends-känsla över vårt lilla gäng och barnen springer över till varandra. Att få ha det såhär har helt klart gjort det lättare under skilsmässan.

Nu sover barnen och jag ska jobba och förbereda mig inför veckan. Hyfsat lugna dagar men mycket förberedelse med teamet inför Almedalen på söndag. Jag har bett mitt närmsta gäng att jobba lite på halvfart denna vecka, gå tidigare etc för nästa vecka blir det intensivt på Gotland. Sedan ska jag läsa denna underbara bok. Jag ser fram emot att skriva en egen om 10-20 år. Jag klurar redan på vad den ska heta. Mitt motto i livet kommer ifrån ett citat av Warren Buffett. ”I have arranged my life so I can do whatever I want”. Det är lite så som jag jobbar, sätta min egen frame. Skapa en livspussel-plattform som gör allt i livet möjligt. No limits. At all.

Kram!

  1. Hej Bella!
    Nyfiken på hur du tänker kring miljöaspekten, vad är dina prioriteringar för ett miljövänligare liv? Hur ser du på ex plastförbrukning(myyyyyycket take away kaffe för din del) samt mycket resor. Du äter visserligen mycket plantbaserat, känner du att det är ditt strå till höstacken? Tänk vad coolt(& miljövänligt) det vore om era skönhetsprodukter lanserades i glas eller något annat material än plast, det är framtiden de tror jag. Själv försöker jag nämligen dra ner på allt som heter plast så gott det går! Sköt om dig! / Bella från Skåne

  2. Allt kan inte köpas och arrangeras i förväg. Fråga alla de som pga av egen eller annans sjukdom fått finna dig i sina livsöden. Pengarich planering löser mycket, men inte lycka!

    Jag lever ett härligt rikt liv, men har ändå sorger jag inte kan lösa. Men det är det som är livet.

  3. Fasen vilket bra citat, och så rätt tänkt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..