ANNONS

En måndag med kontraster

/

Kontraster och som jag älskar det! Det var ljuvligt att få hämta hem mina ungar idag. Vi hängde hemma och landade lite, åt middag och sedan frågade jag kidsen var dom ville göra. Svaret blev köra jeep. Jag tog på mig träningsplagg och sedan var vi ute och körde. Den går rätt fort så jag får ett lättare joggingpass. Perfekt.

När vi kom tillbaka till villaområdet så ville Sally och Gillis gå över till Agnes och August som bor två hus bort ifrån oss. Sedan busade vi där fram tills det var läggdags. Vi är fyra grann-familjer som i stort sett ses varje eller varannan dag. Jag har inga problem att gå över utan barn heller. Det är faktiskt lite Friends-känsla över vårt lilla gäng och barnen springer över till varandra. Att få ha det såhär har helt klart gjort det lättare under skilsmässan.

Nu sover barnen och jag ska jobba och förbereda mig inför veckan. Hyfsat lugna dagar men mycket förberedelse med teamet inför Almedalen på söndag. Jag har bett mitt närmsta gäng att jobba lite på halvfart denna vecka, gå tidigare etc för nästa vecka blir det intensivt på Gotland. Sedan ska jag läsa denna underbara bok. Jag ser fram emot att skriva en egen om 10-20 år. Jag klurar redan på vad den ska heta. Mitt motto i livet kommer ifrån ett citat av Warren Buffett. ”I have arranged my life so I can do whatever I want”. Det är lite så som jag jobbar, sätta min egen frame. Skapa en livspussel-plattform som gör allt i livet möjligt. No limits. At all.

Kram!

18
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00