Manko

Det finns vissa klänningar som jag aldrig tröttnar på. Denna från Lili Jahilo älskar jag och har varit med mig på roliga resor. Nu när jag tänker efter har det faktiskt varit på tre hotell i Frankrike. Eden Roc och Chèvre d’or, två fantastiska hotell på Rivieran och så George V i Paris. Hur som helst. Igår blev det middag på Manko, en restaurang som har en show på kvällen. Otroligt roligt. Jag kan verkligen rekommendera alla ställen jag ätit på här, japanska Kinugawa, L’avenue och så Manko igår. Ikväll har Balmain middag på en av mina favoritställen – Så spännande.

Nu är Emelie här! Dags för fix :- )

 1. M skriver:

  Alltså förlåt men jag skrattade som fan åt namnet Manko. Varför? Jo Manko betyder ordagrant ’fitta’ på japanska!

  Skitlöjligt att skratta åt men jag är väl barnslig😂

  1. Måste skratta med som faaaan!!! Hahahahahah det gjorde min dag 😂😂😂😂😹😹😹😹😹

 2. Terese skriver:

  Hur vet du vilka restauranger du ska gå till? Är det någon i ditt team som letar upp dem och bokar, eller får du tips, som du sedan vidarebefordrar till dem i ditt team. Jag är enbart nyfiken för jag tror inte att du lägger din tid på att leta restauranger.

 3. A skriver:

  Så vacker klänning!!

 4. Ullis skriver:

  Varför inte ta en makeupartist från Paris istället?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..