ANNONS

Manko

/

Det finns vissa klänningar som jag aldrig tröttnar på. Denna från Lili Jahilo älskar jag och har varit med mig på roliga resor. Nu när jag tänker efter har det faktiskt varit på tre hotell i Frankrike. Eden Roc och Chèvre d’or, två fantastiska hotell på Rivieran och så George V i Paris. Hur som helst. Igår blev det middag på Manko, en restaurang som har en show på kvällen. Otroligt roligt. Jag kan verkligen rekommendera alla ställen jag ätit på här, japanska Kinugawa, L’avenue och så Manko igår. Ikväll har Balmain middag på en av mina favoritställen – Så spännande.

Nu är Emelie här! Dags för fix :- )

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00