Balmain

Herregud vilken dag! Emelie var på hotellet vid tio, gjorde ordning mig och så hoppade jag i en klänning från Balmain som Sascha köpt. Det är kutym att bära plagg från modehuset under en visning så det var bara att shoppa loss. Visst hade jag kunnat köpa något själv i Paris i Balmain-butiken igår men jag vågade inte leta efter något på egen hand i sista stund. Därav åkte Sascha till London i torsdags (närmsta butiken) och handlade denna samt en kavaj som jag ska ha ikväll till en klänning.

Väskan till är från Versace. Det var inte helt lätt att hitta något som är typiskt jag men denna klänning älskade jag! Jag frågade Emelie om hon inte ville boka om flyget och stanna till imorgon. En dag i Paris är ju underbart!

Visningen var otroligt pampig. Det spelades Michael Jackson och det blev en väldigt festlig stämning.

Titta vem jag sprang på!

Efter visningen så fick jag träffade Balmains chefdesigner Olivier. Herregud vilken fantastisk människa, varm och ödmjuk. Kika gärna på min instastory om du vill se mer av dagen. Ikväll väntar middag och efterfest med Balmain, så spännande!

  1. Alltså wow vilken dröm Bella! Balmain är en av mina favoriter!

  2. Marina skriver:

    Oj, det gäller att ha trosor pâ med det golvet! Haha 😉

  3. Ella skriver:

    Är det Kylie Jenner som sitter där på modevisningen?! 🤔

  4. Du är supersnygg Isabella och klänningen sitter som ett smäck! Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av alla sura och missunnsamma kommentarer. Bara du vet vilket hårt arbete som du lagt, och lägger ner. Fortsätt vara precis den du är, jag tror på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..