ANNONS

L’Avenue

/

Idag hade jag en lunch med Filippo som jobbar som VIC för Balmain, Very important clients. Det var otroligt otroligt att höra om hans karriär. Innan det jobbade Filippo på Yves Saint Laurent. Isolina hängde på och vi åt på L’avenue. Fantastiskt gott.

När jag kom till hotellet igen väntade en stor blombukett och en inbjudan till själva visningen imorgon. Vid lunch är det visning och på kvällen väntar middag och efterfest. Jag flyger in Emelie som ska göra ordning mig inför visningen. Var efterfesten är någonstans är fortfarande hemligt. Det ska bli så otroligt roligt och jag ser fram emot att få träffa Olivier Rousteing som är Balmains modechef.

Nu väntar middag!

104

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00