L’Avenue

Idag hade jag en lunch med Filippo som jobbar som VIC för Balmain, Very important clients. Det var otroligt otroligt att höra om hans karriär. Innan det jobbade Filippo på Yves Saint Laurent. Isolina hängde på och vi åt på L’avenue. Fantastiskt gott.

När jag kom till hotellet igen väntade en stor blombukett och en inbjudan till själva visningen imorgon. Vid lunch är det visning och på kvällen väntar middag och efterfest. Jag flyger in Emelie som ska göra ordning mig inför visningen. Var efterfesten är någonstans är fortfarande hemligt. Det ska bli så otroligt roligt och jag ser fram emot att få träffa Olivier Rousteing som är Balmains modechef.

Nu väntar middag!

 1. Olivia skriver:

  Åh älskade Paris! Kom precis hem från att ha bott där i 4 månader

 2. Ååå dit går min kille och jag när vi är i Paris – älskar L’Avenue 😍 Åker snart tillbaka till Paris och då blir det givetvis ett besök! Njut av Paris – all god mat och gott vin!!!

 3. Seher skriver:

  Verkar som att alla inne i kommentarsfältet lider av svartsjuka. Varför reser du, varför ska du träffa viktiga människor, varför tänker du inte på miljön, varför köper du dyra saker, varför bryr du dig om ditt utseende.
  Helt enkelt, för hon har råd till det, för hon Vill göra något med sitt liv, för hon har viktiga kontakter världen över, för personer/ märken vet vem hon är, för att hon vill LEVA så. Slår vad om att alla som leker miljövänliga, ödmjuka här inne hade levt hundra gånger värre om ni hade fått chansen och tjänat lika mycket, ingen av er hade fan brytt sig om miljön eller vara ödmjuka och inte skryta om livet ni lever.
  Så ett litet tips, istället för att visa er avundsjuka och spy här i kommentarsfältet gå och gör något vettigt med ert liv.

  1. Exakt så! Håller med till punkt och prickar!

 4. Sara skriver:

  Andas lite här inne!! Hur många i Isabellas position skriver en så utförlig blogg som den här? Klart att folk reagerar när man får en chans att se helheten. Förstår inte vara folk blir så otroligt provocerade och anser sig ha rätten att såga henne för precis allt hon gör? Jag läser ibland en annan bloggerskas blogg (K) och aldrig att någon skriver något negativt om alla hennes utlandsresor eller konsumtion av dyra kläder eller väskor. Där hyllas hon istället? Varför sådan skillnad?

  1. Nelly skriver:

   Man blir ju helt mörkrädd av alla kommenterar här inne. Tyck vad ni vill men har ni på riktigt så mycket tid över i era liv att ni MÅSTE kommentera en människas blogg som ni aldrig kommer ha något med att göra? Skriver ni brev till Kylie Jenner på fritiden också om hennes livsval?

   Om jag hade ställt in mina midsommarplaner för att få gå på Balmains visning i Frankrike? Alla dagar i veckan.

   Flyget som Emelie åker med ner är mest troligt bokat och kommer flyga ändå vare sig hon är på det eller inte.

   Och att kommentera hur någon sminkar sig? Skulle ni förmedla det kvinnor i er närhet också? En sådan vän hade jag raderat ur min umgängeskrets snabbare än kvickt.

   Ni har ett eget val om att läsa denna blogg. Passar inte innehållet er moral och värderingar så finns det många andra forum för er att vistas på. Vuxna kvinnor, Skäms!

   Hejja Isabella! Jag blir inspirerad av dig VARJE dag jag tittar in här. Fortsätt att vara allt som dessa negativa människor INTE är.

   1. Nkk skriver:

    Är du lite seg som drar ‘flyget skulle ändå gå’-argumentet? Ja!

  1. Uppenbarligen för att hon är mamma OCH entreprenör, är tvungen att bolla båda dom rollerna samtidigt. + hantera skilsmässan från ODD.

   1. Lina skriver:

    Många bollar i luften men så är ju Isabella en superwomen.

 5. Ida skriver:

  Ska du vara med i modevisningen och gå modell eftersom du måste flyga ner din MUA??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..