George V

Igår blev det ett lunchmöte på LouLou. Väldigt trevligt ställe som jag besökte för ett år sedan. Minns när jag bokade taxin dit då och hamnade vid en affär långt långt bort som sålde toaletter, haha. Idag kom jag rätt direkt. Sedan checkade jag in på George V och på kvällen väntade middag på Kinugawa. Ett populärt japanskt ställe.

Nu ska jag testa spa:t på hotellet och sedan kommer Isolina hit och lunchar med mig. I eftermiddag väntar möte och middag. Imorgon ska jag gå på Balmains herrvisning. Otroligt roligt!

 1. Olivia skriver:

  Åt också på loulou för typ 1 månad sedan, sååå gott och prisvärt med tanke på vad man får!

 2. Carro skriver:

  Var är klänningen ifrån? Så fin!!

 3. Linnea skriver:

  Kan ni inte ta snyggare bilder? Utan att du ser så blänkande ut i ögonen. Ser så b ut. :/ Du som har så stora kanaler borde verkligen se över den delen.

  1. W skriver:

   Ja håller med, helt sjukt dåliga bilder, mobilbilder liksom :O

  1. Fast de är ju de som e nice, sj avskyr jag att de alltid är ”tidnings perfekta” bilder de känns så opersonligt! Hellre ha de lite blandat : D

   1. Linnea skriver:

    Handlarna inte om att bilderna inte får bli för tidningsperfekta som du skriver. Räcker nog att använda en bra systemkamera. Kan inte så mycket om sånt men de har varit många bilder som Isabella postat här som ser så otroligt dåliga ut. Allt bara skimrar och ögonen lyser som ett monster haha 😇

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..