Paris

Vilket midsommarväder att vakna upp till! Emelie var hos mig vid sju imorse och gjorde mig fin. Jag älskar våra pratstunder på morgonen. Espresso, frukost och snack om livet. Vi ses varje morgonen fem dagar i veckan, ibland på helgen också om det är något speciellt. Ibland pratar vi på och ibland är jag helt tyst och behöver förbereda mig inför dagens alla åtaganden. Det är intervjuer varje vecka, event där jag ska hålla låda eller förhandlingar jag behöver planera i huvudet, alla steg i diskussion. Fix-stunden på morgonen har blivit som meditation.

En helg i Paris kräver röda naglar!

Köpte mitt egna hårspray samt ett puder från Chanel.

Nu väntar en helg med jobb och festligheter. Min kusin Isolina flyger ner imorgon och håller mig sällskap mellan möten. Roligt! Trevlig midsommar.

 1. Hej fina Isabella!
  Brukar oftast inte kommentera på bloggar längre, men vill börja med att säga att jag följt dig & din blogg i princip sedan du startade bloggen, och du har alltid varit en stor källa till inspiration för mig, verkligen! Din härliga energi och hur ambitiös du är och så engagerad i allt du tar dig för är verkligen inspirerande, och att läsa din blogg lyfter ofta mitt humör om jag känner mig lite låg. Är verkligen imponerad över dina varumärken och hur du byggt upp allting och lyckats så bra.
  Det andra jag vill säga är att jag köpte din deodorant ”Count on me” för några veckor sedan, i eran nya förpackning (som förövrigt är mycket finare & mer stilren än era gamla förpackningar, den gamla designen var absolut inte ful men jag gillar det enkla och stilrena). Och den deon är utan att överdriva den BÄSTA jag någonsin testat! Namnet på deon är verkligen passande. Till att börja med så har den ju en sådan mild och härlig doft, den doftar inte sådär ”babypuder” aktigt som många deos från mataffären exempelvis gör. Utan den doftar mer lyxigt och mycket behagligare utan att bli för starkt. Och den håller en verkligen torr & helt fri från lukt hela dagen och kvällen, även varma sommardagar! Rekommenderar den verkligen till alla.
  Hoppas att ni aldrig slutar att tillverka den, för jag kommer nog aldrig att byta ut den 🙂 En grej som kanske skulle vara kul dock är om ni kommer ut med fler deos i samma fantastiska formula men olika dofter kanske? Så att det finns lite olika dofter att välja på, en tanke bara 🙂

  Kram från Norrland!

 2. Du verkar ha ha en toppen dag. Vilket lyx att få bli ompysslad.

 3. Diana skriver:

  Jag hoppas att du får en riktigt fin midsommar, full av god mat och god dricka. Ta väl hand om dig fina och njut av lite ledighet nu om du kan. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..