ANNONS

Paris

/

Vilket midsommarväder att vakna upp till! Emelie var hos mig vid sju imorse och gjorde mig fin. Jag älskar våra pratstunder på morgonen. Espresso, frukost och snack om livet. Vi ses varje morgonen fem dagar i veckan, ibland på helgen också om det är något speciellt. Ibland pratar vi på och ibland är jag helt tyst och behöver förbereda mig inför dagens alla åtaganden. Det är intervjuer varje vecka, event där jag ska hålla låda eller förhandlingar jag behöver planera i huvudet, alla steg i diskussion. Fix-stunden på morgonen har blivit som meditation.

En helg i Paris kräver röda naglar!

Köpte mitt egna hårspray samt ett puder från Chanel.

Nu väntar en helg med jobb och festligheter. Min kusin Isolina flyger ner imorgon och håller mig sällskap mellan möten. Roligt! Trevlig midsommar.

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00