70 kilo!

Jag kom in till gymmet idag med ganska dåligt självförtroende. Min PT hade påmint mig om vikten av bra sömn om jag ska ta orka lyfta rekord idag och jag sov superdåligt inatt. Rörlighetsövningarna gjorde ondare än vanligt och jag tror att Pontus såg på mig att jag inte var 100% redo mentalt. Men som vanligt peppade han mig och jag lyfte mitt rekord – Nämligen 60 kilo! Men jag kände mig plötsligt stark så dagens rekord blev 70 kilo i marklyft. Så häftigt. Jag började på 30 kilo för några veckor sedan. Målet är att kunna lyfta 100 kilo innan jag går på julledighet. Heja! Jag blev helt lycklig efter lyften, firade med gröt och ägg efteråt på Sturebadets frukost.

När jag kom till kontoret blev jag överröst av positiva besked, vi har haft roller ute som vi nu verkar kunna signa innan midsommar. Sedan får vi ordrar och mail från nöjda kunder. En peppig start på dagen minst sagt. Nästan att man känner att det blir för mycket och universum kommer vilja balansera ut med något dåligt. Eller så ska jag se det som en kollega sa ”Tänk att det istället har varit kämpigt och nu får du tillbaka!”. Så kanske det är.

Nu ska jag iväg på ett lunchmöte, sedan kommer eftermiddagen handla om att stämma av med teamet eftersom vi är lediga imorgon. Förresten, vet ni var Sascha är idag? I London! Det behövdes shoppas ett speciellt märke inför söndagen och den butiken fanns inte i Stockholm. Snacka av en ny nivå av lyxproblem. Vid fyra ska jag hämta barnen och efter det ska jag, barnen och Odd äta middag ihop. Det blir vår första middag ute sedan skilsmässan. Över ett år tog det innan vi kunde hitta en ny relation. Vilken kämpig resa men nu vänder det.

 1. Jätteroligt att höra att ni ska ut på middag tillsammans med barnen och en stor eloge att du inte gav upp att försöka få det att funka. Betyder nog jättemycket för barnen att ni kan umgås som vänner! När mina föräldrar separerade fick vi ha dubbla kalas för våra barn i flera år pga att mina föräldrar inte kunde vara på samma ställe samtidigt… Men det löste sig när en nära släkting gick bort, då blev dom tvugna att gå på samma begravning.
  Kram!

 2. Åh va härligt att du nått ditt mål med 60 kg .
  Du ser så himla stark ut när man ser dina instastory. 🙂

 3. Den sista meningen gjorde mig så varm i hjärtat. Jag är en 19 årig tjej och mina föräldrar har inte varit tillsammans sen jag var 10, alltså 9 år av att inte umgås med mina föräldrar samtidigt. Det kanske har varit jobbigt för er men jag lovar dig att det kommer betyda så mycket för dina barn om deras föräldrar kommer överens. Kram på dig

 4. Tänk på att stretcha ordentligt efter styrketräningen. Så du inte blir hjulbent, stel, orörlig muskelknutte med axlarna högt upp etc…. lite gorilla varning….

  1. Haha, jag hoppas att du är ironisk. Inte ens jag som styrketränar 4ggr i veckan och tar 150kg i marklyft ser speciellt biffig och vältränat ut. Trots att jag lyfter 3ggr min egen vikt. Så tror inte att man behöver oroa sig för att se ut som en gorilla i första taget.

   1. Well said klara! Dessutom verkar bellas träning fokusera mer på att utveckla styrka med tanke på dom få repetitionerna så även den dagen hon lyfter betydligt mer så kommer hon inte bli biffig eftersom det inte är volymträning

  2. Finns nog ingen risk att det blir så oavsett stretching eller ikke-stretching. Är inte pga att folk missat stretcha som de ser ut så.

 5. Blir glad över att du och Odd försöker få till en ny bra relation. Jag tycker alltid att det är rätt att separera när det inte funkar, men det är tråkigt när det inte går bra efter det heller… Mina föräldrar separerade för 14 år sedan och jag kan fortfarande inte träffa dem båda samtidigt utan att det blir otroligt märklig stämning (då är jag ändå vuxen också). Det är inte kul. Fast hellre träffa dem var för sig och att de mår bra, än att de tvingar sig till saker, trots allt.

 6. Skönt att ni börjar få en relation, det är viktigt för barnen ☺️ Och grymt jobbat med träningen 💪🏻🌸

 7. Jag lovar dig att om du ökade så mycket vikt nu så kommer du med lätthet kunna lyfta 100kg långt innan julledigheten. Snyggt jobbat!

 8. Visst känns det som att universum balanserar ut det när man har det för bra, kanske ett negativt tankesätt men jag vågar knappt vara glad över något för att jag vet att snart händer nåt skit igen. Man måste kanske lära sig att acceptera balansen men Gud så svårt det är.

 9. 70 kg är bra. Det är en jobbigare resa till 100 kr men det klarar du säkert. Men det där är inga riktiga marklyft. Det är jag säker på att du har koll på men skriver marklyft för att det är enklare. Den där ställningen är bra för det är enklare att lyfta rätt. Jag tycker också det är kul med styrka. Kör gärna med remmar för att kunna koncentrera på att dra rätt istället för greppet.

  1. Tack Hanna för att du skriver det. Jag tänkte samma sak när jag såg hennes story, det är inte riktiga marklyft med den där stången, det är mycket enklare med den stången än en ”vanlig” stång. Hoppas hennes PT är duktig nog att förklara det. Har även sett att BB gärna viker in knäna när hon gör squats och det är farligt, hoppas hennes PT även påpekar det.

 10. Åh vad skönt att ni kan ha den relationen nu, du och Odd, för barnens skull. Vad fint !! Blir så glad när andra kan få den lyxen att ha fina föräldrar som är typ enade trots skilsmässa. Mina är så fortfarande och jag är vuxen med två små barn nu. 😀 Love it, hatten av för er. 🙂

  hahahha ja du, den där var bra, drar till London för att shoppa eftersom det inte fanns här.

  Trevlig helg, trevlig midsommar och ta hand om er nu <3

 11. Men wow vad snyggt jobbat kvinna. 70 i marklyft, fatta hur mycket det är, bra gjort.
  Klart att du kommer att klara av 100 sen, det fixar du. 🙂

 12. Till Elin

  Du skriver att Isabella ”inte gav upp” för att få en god relation till Odd.
  HUR vet du det: att det är Isabellas ”förtjänst” … detta är TVÅ unga vuxna, föräldrar, båda vill (naturligtvis) ha en god relation, men kanske känner sig ”stukade” efter skilsmässan. Det kan ta tid att bygga upp nytt förtroende efter en separation och detta år som nu gått leder fram till något bra för alla 4!
  Låt oss ”hylla” både Isabella och Odd!!! Och hoppas att de kan bygga upp en ny, god relation, för deras egen del men även för barnen!

  Till Isabella: Trist att ni höjt priserna SÅ mycket. Jag närmar mig pensionsåldern och har nu lagt grått i mitt tidigare blonda hår. Jag har använt ert silverschampoo, men nu måste jag gå över till annat som ligger bättre till i pris. Trist för jag gillade ert silverschampoo.
  Ha det gott i Paris, en underbar stad, både för arbete och private life.

  1. Om du följt bloggen så har O uppfattats som å ena sidan väldigt principfast och å andra sidan impulsstyrd så den kombon är nog inte lätt att hantera oavsett om man är exfru eller annat i relation till personlighetstypen. Sen kan ju detta vara bara en tolkning av många läsare, han har säkert fina sidor. Båda B och O är unga, de behöver tid att mogna.

 13. Bra att du lyfter balans i livet mycket. Har tufft att få ihop det ibland men du påminner mig om att träna och äta sunt och våga säga nej ibland 🙂

 14. Det bästa jag visste när jag var liten var när mina skilda föräldrar var tillsammans på nåt kalas och/eller annan sorts ”släktträff”. Det betyder såååå mycket för ett barn att se sina föräldrar tillsammans och att det fungerar.

 15. 70 kg! Sååå hääftigt!!! Yeah!!
  Heja!!!

  Asså snälla lugna dig…!

  Sjunt löjligt!

  Ursäkta min ironi men du är så fruktansvärt positivt överdriven!

  1. Du tror inte att det är så enkelt som att vissa människor är positiva och glada som Isabella.
   Andra människor är sura griniga otrevliga och negativa som du?

 16. Precis som nån mer har skrivit så är jag ett gammalt skiljsmässobarn. Och jag minns så väl känslan vid tillfällen när jag (som barn) och mina föräldrar var på samma ställe tillsammans. Det var som att hela själen fick ro och jag liksom slappnade av. Jag mådde så bra! Dom har dock alltid varit vänner trots skiljsmässan och det har varit väldigt skönt oxå. Era barn kommer må så bra om ni lyckas få till en bra relation som skiljda, det är jag övertygad om. Så heja er! Dock har jag full förståelse att allas liv och relationer är olika och att det därmed är olika svårt det där.

 17. Flyga till London för att handla nått till söndag?
  Lyxproblem ja verkligen!
  Alltså snacka om att skryta eller vad du nu vill visa..

 18. Jag tycker ert torrschampo är det bästa jag någonsin provat men doften är så stark så jag vill inte använda det. Det är så himla tråkigt!

 19. Flyga till London för att köpa en klänning som inte fanns i Sverige?
  Jag hittar inte en enda anledning som gör det försvarbart. Motivera gärna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..