70 kilo!

Jag kom in till gymmet idag med ganska dåligt självförtroende. Min PT hade påmint mig om vikten av bra sömn om jag ska ta orka lyfta rekord idag och jag sov superdåligt inatt. Rörlighetsövningarna gjorde ondare än vanligt och jag tror att Pontus såg på mig att jag inte var 100% redo mentalt. Men som vanligt peppade han mig och jag lyfte mitt rekord – Nämligen 60 kilo! Men jag kände mig plötsligt stark så dagens rekord blev 70 kilo i marklyft. Så häftigt. Jag började på 30 kilo för några veckor sedan. Målet är att kunna lyfta 100 kilo innan jag går på julledighet. Heja! Jag blev helt lycklig efter lyften, firade med gröt och ägg efteråt på Sturebadets frukost.

När jag kom till kontoret blev jag överröst av positiva besked, vi har haft roller ute som vi nu verkar kunna signa innan midsommar. Sedan får vi ordrar och mail från nöjda kunder. En peppig start på dagen minst sagt. Nästan att man känner att det blir för mycket och universum kommer vilja balansera ut med något dåligt. Eller så ska jag se det som en kollega sa ”Tänk att det istället har varit kämpigt och nu får du tillbaka!”. Så kanske det är.

Nu ska jag iväg på ett lunchmöte, sedan kommer eftermiddagen handla om att stämma av med teamet eftersom vi är lediga imorgon. Förresten, vet ni var Sascha är idag? I London! Det behövdes shoppas ett speciellt märke inför söndagen och den butiken fanns inte i Stockholm. Snacka av en ny nivå av lyxproblem. Vid fyra ska jag hämta barnen och efter det ska jag, barnen och Odd äta middag ihop. Det blir vår första middag ute sedan skilsmässan. Över ett år tog det innan vi kunde hitta en ny relation. Vilken kämpig resa men nu vänder det.

  1. Flyga till London för att köpa en klänning som inte fanns i Sverige?
    Jag hittar inte en enda anledning som gör det försvarbart. Motivera gärna.

  2. Ale skriver:

    Ni åt ju tacos i jan- feb

  3. S skriver:

    Jag tycker ert torrschampo är det bästa jag någonsin provat men doften är så stark så jag vill inte använda det. Det är så himla tråkigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..