ANNONS

Bygga bolag rationellt

/

Efter att jag hade nattat barnen så ringde jag Pingis och gick på mitt löpband i garaget – Så effektivt! Vi har nästan avstämning varje kväll i en halvtimma. Det är skönt att få gå igenom alla beslut ihop i lugn och ro, samt stöta och blöta saker efter kontorstid när adrenalinet inte är lika starkt. I snart sex år har vi varit bolagspartners. I början gjorde vi mycket saker tillsammans. Idag har vi varsin spelhalva av alla våra bolag, vi har olika team runt om oss, göra olika saker men stämmer av regelbundet. Full tillit över den andras beslut, vi båda vet att vi alltid prioriterar företagen i första hand.

Att få jobba med rationella personer har varit framgångsfaktorn för vår del. Så fort vi träffar någon som börjar ett möte med hur man känner, eller tar åt sig personligt så blir det ofta en krock under resan. Jag träffade en person nyligen som sa ”Tänk om hen inte tycker om mig?”. Då slog det mig att jag aldrig någonsin funderar över om människor tycker om mig eller inte. I min värld är det jättekonstigt att lägga energi på. Sannolikhetsmässigt är det ju hundratals människor som inte gillar mig. Men vad ska jag göra åt det?  Dom har ju inget med mitt liv att göra.

Jag har absolut haft tillfällen i livet när jag kommit in i ett rum och undrat vad folk tänkt, det är mänskligt. Men jag jobbade bort det för många år sedan. Idag är det istället jag som funderar över om jag gillar människorna i rummen som jag kliver in i.

Jag älskar att kliva in i min gäst WC. Här kan alla gäster testa Löwengrip!

Tre produkter jag aldrig skulle klara mig utan. Vår deo (vi har tre olika – Denna är min favvo) samt våra torrshampoon.

Den har seglat upp som en stor favorit och en av våra bästsäljande trots kort tid. Det är tan drops, man blandar 1-5 droppar i sin vanliga kräm. Jag smörjer in ansiktet, halsen och dekolletaget. Då ser jag alltid lite brun ut! Vi har även en tan body mist till kroppen som är underbar. Den behöver man inte ens tvätta av. Perfekt att spraya på benen under morgonen och vara redo till Aw:n! Nu ska jag jobba vidare och sedan krypa ner bland mina barn som sover i min säng inatt. Mysigt!

37
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00