Bygga bolag rationellt

Efter att jag hade nattat barnen så ringde jag Pingis och gick på mitt löpband i garaget – Så effektivt! Vi har nästan avstämning varje kväll i en halvtimma. Det är skönt att få gå igenom alla beslut ihop i lugn och ro, samt stöta och blöta saker efter kontorstid när adrenalinet inte är lika starkt. I snart sex år har vi varit bolagspartners. I början gjorde vi mycket saker tillsammans. Idag har vi varsin spelhalva av alla våra bolag, vi har olika team runt om oss, göra olika saker men stämmer av regelbundet. Full tillit över den andras beslut, vi båda vet att vi alltid prioriterar företagen i första hand.

Att få jobba med rationella personer har varit framgångsfaktorn för vår del. Så fort vi träffar någon som börjar ett möte med hur man känner, eller tar åt sig personligt så blir det ofta en krock under resan. Jag träffade en person nyligen som sa ”Tänk om hen inte tycker om mig?”. Då slog det mig att jag aldrig någonsin funderar över om människor tycker om mig eller inte. I min värld är det jättekonstigt att lägga energi på. Sannolikhetsmässigt är det ju hundratals människor som inte gillar mig. Men vad ska jag göra åt det?  Dom har ju inget med mitt liv att göra.

Jag har absolut haft tillfällen i livet när jag kommit in i ett rum och undrat vad folk tänkt, det är mänskligt. Men jag jobbade bort det för många år sedan. Idag är det istället jag som funderar över om jag gillar människorna i rummen som jag kliver in i.

Jag älskar att kliva in i min gäst WC. Här kan alla gäster testa Löwengrip!

Tre produkter jag aldrig skulle klara mig utan. Vår deo (vi har tre olika – Denna är min favvo) samt våra torrshampoon.

Den har seglat upp som en stor favorit och en av våra bästsäljande trots kort tid. Det är tan drops, man blandar 1-5 droppar i sin vanliga kräm. Jag smörjer in ansiktet, halsen och dekolletaget. Då ser jag alltid lite brun ut! Vi har även en tan body mist till kroppen som är underbar. Den behöver man inte ens tvätta av. Perfekt att spraya på benen under morgonen och vara redo till Aw:n! Nu ska jag jobba vidare och sedan krypa ner bland mina barn som sover i min säng inatt. Mysigt!

 

 1. M skriver:

  Hej!

  Trevligt inlägg : ) Kan du inte skriva och berätta hur du gjorde för att jobba bort oron kring vad andra tycker och tänker om en? Vore intressant att lära sig!

 2. Hej!
  Skulle vara spännande att få en lista på alla böcker du läst, dock kommer denna säkert vara lite för lång för ett blogginlägg men en lista på de böcker som påverkat dig på något sätt skulle vara kul att se 🙂

  1. Nenne skriver:

   Håller med! Älskar din boksmak Isabella! 🙂

 3. 19 år skriver:

  Hej Isabella!

  Jag har en fråga angående ditt förra inlägg där du skriver att du väljer en jobbresa till Paris framför en semesterhelg i Italien. Jag är hemskt ledsen över alla fruktansvärda kommentarer du får utstå och undrar gång på gång när jag läser ditt kommentarsfält hur du orkar fortsätta blogga med sådana hemska, små, missunnsamma människor som läser och kommenterar. Beklagar verkligen djupt.

  Jag tycker att du är fantastisk och oerhört inspirerande i ditt driv och sin arbetsmoral och respekterar verkligen beslutet att prioritera jobb framför en semesterhelg över midsommar. Absolut ett spännande beslut som utmanar rollen som den ”klassiska kvinnan”. Däremot undrar jag över meningen ”jobbet går före allt”. Menar du verkligen det? Jag tar lite illa vid mig vid den meningen och det gör mig lite orolig över din personliga hälsa. Jag vet att du är smart och medveten men glöm snälla inte bort dig själv och våga prioritera andra, kanske lite mindre produktiva, saker som får dig att må bra, i alla fall lika högt som jobbet. Jag tror att man kan vara briljant och extraordinär utan att prioritera jobbet över ALLT annat i livet. Ville bara fråga hur du tänker om det. Fortsatt lycka till, du är en fantastisk kvinna, människa och mamma.

 4. j skriver:

  Har ni nästan avstämning varje kväll eller avstämning nästan varje kväll? 😉

  1. Humor skriver:

   Det vet väl varenda människa att ha nästan avstämning varje kväll är bättre än avstämning nästan varje kväll. Kvantitet över kvalitet. :)Det är viktigt att stoppa samtalet när det verkar som att det börjar närma sig en avstämning. Haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..