ANNONS

Full fart måndag!

/

Jag var ute på lunch med Linus och två andra investerare idag. Kände mig så barnsligt lycklig över att få ha min bästa killkompis som delägare. Att vi utöver vår relation, få ha en bolagsresa ihop. Det går verkligen i 110 i alla bolag just nu, Nordic Tech House hade elva anställda förra veckan. Idag är vi 13 personer. I Löwengrip har vi fått napp hos en enorm återförsäljare i Australien. Samtidigt håller vi på med en stor exit och det är en så kallad DD process i gång. I mitt egna bolag så har vi precis anställt vår säljchef samt en person för internationell PR. Det var hon som ordnade med Forbes förra veckan. Jag är så stolt över vår bolagsfamilj. Jag är bombsäker på att vi inte bara kommer ha grundat och drivit en Unicorn i framtiden utan flera.

Dagens outfit, skjorta från Gant. Alla mina favoritskjortor är faktiskt därifrån. Superkvalité. Jeans från Levis och skor från Flattered. Det är min egna modell. Nu blir det VM-yra här på kontoret med storbildsskärm! Jag ska titta en stund mest för stämningens skull men sedan väntar en helkväll på kontoret, skönt att kunna beta av jobb sista kvällen när jag är barnfri.

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00