Fel namn

Barnen och jag mötte upp H för brunch på Bockholmen. De träffar honom någon gång i veckan och då brukar vi hitta på något, barnen gillar att gå ut och äta och just brunch med buffé tycker dom är extra kul. De plockade varsin tallrik med lite hjälp och sedan satt vi ute och pratade om allt. Dock blev det kortslutning i min hjärna när vi skulle hämta dessert, jag råkar kalla H för Odd. Vi gifte ju oss på Bockholmen för fem år sedan och hjärnan hängde plötsligt inte med för någon sekund. Så pinsamt. Tittade H i ögonen och bad om ursäkt. Han är så förstående och gjorde ingen big deal av det. Men det var ändå lite jobbigt kände jag.

Det har stått i media att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat som har fullmakt vid ärendet, har fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat. Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst.

Vi kände lite på vattnet innan barnen cyklade vidare. Vi passade på att ta en promenerad runt i området. När barnen och jag kom hem blev det hemmalek och mellis innan O hämtade barnen. Nu kom precis Emelie hem till mig och ska göra mig redo för kvällens middag och utgång!

 1. Sonja skriver:

  Haha, vilka amatörer ni är! Nä, nu skojade lite men jag tror nog kanske ändå att jag bräcker er i det här att säga fel namn? Jag menar, herregud, det är väl inte så farligt om det sker under en brunch. Värre om det som för mig händer när man är tillsammans sexuellt. Men nu är det många år sen och jag antar att alla inblandade överlevde utan större skavanker. Just då var det fruktansvärt, faktiskt. Ville bara sjunka genom golvet. Eller snarast genom madrassen.

 2. Hanna skriver:

  Tingsrätten har ingen skyldighet att skicka ut påminnelser eller papper. Sånt hanteras ju av ombuden eller de inblandade att komma ihåg. Sanslöst att de inte haft koll på detta. Vore jag dig skulle jag kolla med Tingsrätten ändå vad som gäller och är det så som dom flesta säger här, skulle hag nog begära avdrag i kostnaderna för slutsumman hos fina juridiska ombud. Löjligt dåligt av dom att inte ha koll.

 3. Anna skriver:

  Det är inte upp till tingsrätten att skicka ett formulär till varken dig eller ditt ombud när det är dags att fullfölja, det får man hålla reda på själv. Du/ditt ombud har fått info om när ni senast måste fullfölja och vilket sista datum det är. Ny ansökan måste in och nya 6 månader måste löpa

 4. Maja S skriver:

  Eeeh nä det kommer inga brev hem.
  Det är upp till dig och/eller O att se till att pappren kommer in.
  Dvs att ni vill fullfölja.
  Vet inte din advokat detta är det skrämmande dåligt 😳

 5. Pinsamt att säga fel, hahaha…men det är väl bara att förklara sig antar jag. Och be om ursäkt, haha.. vad säger barnen då? Hampus eller pappa? Bara lite kul att veta… ni verkar ha det bra tillsammans.

  1. Maja skriver:

   Men alltså på riktigt nu. Varför skulle de säga pappa till Hampus? Jag förstår inte ni som ställer den frågan och är genuint nyfiken om varför den ens ställs. Hade inte O funnits i barnens liv, och H funnits där i 10 år kan jag ha förståelse. Men barnen har en pappa, som är närvarande, och H har det inte känt speciellt längst

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..