Bästa Annie

Jag träffade Annie idag på en långlunch, vi såg på Hillenberg. Vi är ju vänner idag men jag kunde inte låta bli att tänka på den gången hon skulle hem till mig första gången. Vi var båda mammalediga och vi skulle äta lunch hemma hos mig. Jag minns att jag tampades med mentalt om jag skulle duka fram lunch till Säpo också som alltid är med henne. Jag minns att jag ställde fram en tallrik och bestick vid barbordet om det nu skulle bli tillfälle. Jag var så nervös över hela situationen men allt löste sig naturligt, han följde nämligen inte med in. Ha ha.

Vi pratade balans och få ihop vardagen under extrema förhållanden. Det var två timmars ren pepp. När jag kom till kontoret hoppade jag direkt in i ett möte med en kandidat för rollen som marknadsdirektör på Löwengrip, hon hade jobbat med Chanel väldigt länge. Så spännande. Efter det väntade avstämning med mitt team inför nästa vecka. Det är mycket som ska klämmas in innan vi åker till Almedalen. Vi pusslar och pusslar med kalendern. Nästa vecka blir dock lite semester i Italien under midsommar, jag och H åker till Comosjön under tre dagar. Perfekt ställe att bunkra energi på inför årets mest hektiska vecka.

Denna vecka var också rätt intensiv, jag tar fredag med gott samvete. Jag ska alldeles strax hämta barnen och sedan väntar fredagsmys. Jag har haft barnen två hela helger på rad nu och nu har våra tre-dagars landat i att jag lämnar de imorgon eftermiddag. Men fredagsmys och en lördag får vi ihop i alla fall. Så mysigt. Ser fram emot att slänga på mig mys-shorts, ingen BH och hälla upp popcorn i en stor familjeskål och choklad. Hej fredag!

  1. Försöker föreställa mig hur det varit om en livvakt satt med när jag umgås med kompisar. Men det går absolut inte, haha. Härlig lunch ni verkar ha haft!

  2. Anna skriver:

    Åh Comosjön är helt fantastiskt! Ett ställe jag ständigt längtar tillbaka till.

  3. Hoppas att du har en fin helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..