Hermine Hold

Några av er har sett att jag har börjat använda hårband och väldigt många har frågat var dom är ifrån. Jag har inte kunnat avslöja det tills nu; hårbanden är en del av vårt nya bolag Hermine Hold! Idag går Nordic Tech House och grundarna av Ideal Of Sweden ut med att vi startar Hermine Hold tillsammans. Det är ett hår-accessoarbolag, fantastiskt roligt. Teamet bakom blir otroligt starkt, Joachims Ideal Of Sweden kommer i år nästan omsätta en halv miljard och via Nordic Tech House har vi en stark tech-kompetens. Dessutom blir hårbanden ett bra komplement till Löwengrip.

Vi siktar globalt från dag ett och vi börjar sälja de första hårbanden efter sommaren. Vi håller precis på att tillsätta en VD, ta in kapital och sitter samtidigt med produktion just nu. Så spännande. Hårbanden är så fina! Gällande namnet så kände vi att det var dags för ett kvinnligt namn efter sociala medie-succérna Daniel Wellington och Tom Hope, därför Hermine Hold. Hermine betyder mäktig och stark och Hold står för hålla upp håret. Kul tyckte vi.

Ni kan läsa om Hermine Hold hos Dagens Industri här

Det finns idag inget hårbands-märke som har blivit marknadsledande med sociala medier som global plattform för tillväxt, precis som Ideal Of Sweden har blivit inom mobilskal. Med hjälp av deras infrastruktur och vår techkompentens samt förmåga att bygga varumärke har vi alla förutsättningar att lyckas.

Dags för nästa resa!