En arg man och sommarplock

Vilken sommardag. Mest fantastiskt men också lite dramatiskt.

Poolhäng hela eftermiddagen

Sedan väntade en handling med barnen. Det är inte ofta jag är i matbutiken med barnen men just denna gång hade vi oturen att möta en man som blev väldigt arg när han såg mig och tog sikte mot bilen och gick mot mig aggressivt. Höll precis på att spänna fast Sally bakom mig men hann sätta mig på min plats och låsa dörrarna innan han började rycka i dörren och skrika att jag skulle öppna. Han såg inte riktigt frisk ut så jag valde att lägga i backen och köra iväg. Ett av barnen blev lite ledsen men allt blev bra när vi kom hem. Usch pulsen gick upp.

Hur som helst så vände kvällen till något bra! Det blev middag och H kom över. Råraka, löjrom, burrata, padron paprika och hårda ostar. Barnens plockade lite av oss men åt torskbitar också. Senare på kvällen kom två av grannpapporna över med barn och joinade oss för lite champagne medan barnen busade med vatten på gräsmattan. Idylliskt!

 1. Pia skriver:

  Nu är det sommar, då släpps många ut…..

 2. M skriver:

  Men alltså.. jag tvivlar inte på att situationen var obehaglig eller att du upplevde mannen som hotfull, men vet du vad som föranledde situationen? Det kan ju mycket väl varit någon galning, men innan du spelar upp massa skräckscenarion i huvudet så kan du ju fundera över vad som egentligen hände. Stod du på en handikapp-ruta? Trängde du dig i nån kö? Tog något av barnen en godis i hyllan och stoppade direkt i munnen? Gick du ut rakt framför en bil som svängde in på parkeringen?
  Det finns ju massor av småsaker som kan reta upp folk, inte säkert att det var en galning som ville åt dig för att du är du. Jag har själv nästan exploderat om jag haft en dålig dag och någon plötsligt trängt sig före. Skulle ju aldrig gå efter och rycka i hens bildörr, men du förstår nog hur jag menar.

  Jag tycker du gjorde rätt som låste om dig, men jag hade nog själv vevat ner rutan någon cm och frågat vad mannen velat. Hade han vid samtalet då visat sig vara en galning hade jag gjort en rivstart därifrån.

  Fundera över situationen en gång till och om du fortfarande känner dig rädd och utsatt så får du börja med en livvakt även på Ica.

  1. U skriver:

   Mannen gjorde fel. Inte Isabella. Ingen normal person försöker slita upp någon okänd persons bildörr.

  1. Iva skriver:

   Hahaha älskar såna korkade svenne-banan kommentarer. Man ska ha 1001 anledningar för att ursäkta knäppa människors beteende, kanske barnen tagit godis hahahahahah. Så skrattretande att jag dör.

   ”Om han efter samtalet visat sig vara en galning” men skämtar du att prata med nån som skriker och rycker i dörren med sina små barn i bilen?????

   Och en sak till personligen skiter jag i hur dålig någons dag varit så ska man inte explodera och ta ut det på andra människor.

  1. Fast det spelar ingen roll vad någon gör, en person ska inte komma argt och rycka i dörren. Nu får du ge dig.

  1. Alice skriver:

   ”M” – vad fan, det är INTE befogat att skrika och slita i någons bildörr bara för att denne eventuellt trängt sig eller står i fel jävla parkeringsruta. Märker du ens själv att du skuldbelägger den utsatta i en hotfull situation? I sådana situationer ska man lita på magkänsla och säger den ”åk iväg” så är det EXAKT det man ska göra. Och om du börjar ”explodera” på folk bara för att du själv haft en dålig dag och inte kan på ett icke-aggressivt sätt hantera att någon tränger sig, då tycker jag att du borde låta någon annan närstående åka till affären istället för dig. Skärp dig.

  1. mian skriver:

   Helt rätt skrivet! +++

 3. e skriver:

  Ser så gott ut, kan du dela med dig av receptet? Vet dock inte vad burrata eller de med paprikan, är hehe…

 4. Men fy vad otäckt! Skönt att ni är okej!

 5. Londa skriver:

  Nu har vi bara hört en sida av den här historien. Vad hände egentligen?

  1. klara skriver:

   Ber du gubben träda fram?

  1. Lovis skriver:

   Vad som än hände så är det aldrig okej för en vuxen man att gå efter en kvinna med hennes barn och rycka i bildörren. Fy fan.

  1. Sanna skriver:

   Men är du på riktigt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..